سلام من چند ماه میشه که این بازی رو انجام میدم ولی از اونجایی که این بازی هک شده و توسط اکثر کاربرای غیر ایرانی توکن و تمام ابزارات بازی هک شده، دیگه قادر نیستم رقابتی داشته باشم با سایرین، از این رو بازیرو بوسیدم و حذف کردم، شمام بیخود وقت خودتونو نگیرید چون تا هک نکنید شما هم نمیتونید با دیگران که هک کردن بازیو رقابت کنید، مدیران تاپیک هم که دایم حرفای مفت خودشونو میزنند، شاید خودشون بچه پولدارن و از راه قانونی میخرن توکن هاشونو ولی ما دیگه نیستیم،وقتی طرف توی لیگ من رفته همه بازیکناشو اسکات خریده اونوقت من چطور میتونم باهاش رقابت کنم؟ به مدیران تاپیک هک که میگی واسه خودشون شعر و روضه خوانی میکنند و ساز و آواز خودشونو سر میدن،تاپ الون بای بای
ویرایش توسط HardDays : 07-20-2015 در ساعت 03:36
اینایی که بهش میگی شر و ور ما بهش میگیم اطلاعات راجب این نوع بازی ها( مثل کلش آف کلنز یا بازی های ورژن ایرانی مثل فروت کرفت).وقتی میگیم هک نمیشه یعنی اطلاعات در سرور بازی هستش که ذخیره میشه.و تنها به همین علته که هیچوقت نمیتونید بدون اینترنت وارد این بازی ها بشید چون باید بازی این اطلاعات رو از سرور بگیره و فقط تصاویر و پوسته ی بازی هستند که ما نصب میکنیم. اگر این بازی ها هک بشند دیگه دسترسی به سرور اصلی ندارند و در واقع روی سرور فرعی هک میشند و اونجا همه هک شده هستند درست مثل ورژن های کلش آف کلنز که تو سایت های مختلف فروخته میشند.اونا همه روی سرور فرعی هستند با محدودید.اگر روزی هم تاپ الون هک بشه سرورش فرعی هستش و جایی که ما هستیم مطمئنا همه مثل خودمون هستن.اگه هک نشده باشیم اونا هم هک نشدن. دسترسی به سرور اصلی که کار 4 تا وبلاگ الکی و چند تا پیج تو فیسبوک و یوتیوب نیستش اونم با یه برنامه ی 10 کیلوبایتی!! که همشونم پسورد میخوان که باید از سایت هایی که فقط واسه کسب منافع هستش و دانلود ازشون غیر ممکنه گرفت.یعنی هی آفر انجام بدیم هی پول بره به حساب اون شخص و آخرشم هیچی و اگرم دانلود بشه پسورد داخلش اشتباهه.فکرم نکنید از ایران نمیشه دانلود کرد به چندین نفر از خارج سفارش دادمو اونا هم نتونستن.هر وقت بازی های الکی مثل فروت کرفت هک شد سکه هاش اونوقت انتظار بازی های بزرگی مثل تاپ الون و کلش رو داشته باشید.
در مورد اون سکه دارها. همه جای دنیا آدمای مایه دار وجود دارن تو خود ایرانش هم هستن که هزارتا هزارتا میخرن ( آدم هاش رو میشناسم بخواید شمارش رو میدم ازش بپرس چند تا خریدی تا حالا) تازه خارجیا که دلار و یورو واسشون ارزونه همون زمانی که تحریم نبودیم و هر دلار هزارتومن بود هر 500 توکن میشد فقط 50 هزارتومن.که با هر 500 توکن میشه راحت 11 تا اسکات خرید.خودم فصل 11 ام تمام بازیکنامو اسکات گرفتم و همون فصلم سه گانه گرفتم پس همه باید فکر کنن هک کردم؟؟ 50 دلار که واسه خارجیا پولی نیست نسبت به درامدشون. اینکه با اینجور تیما هم میافتی دیگه شانسه که اونا همزمان با خودت بازی رو شروع کردن و همه هم لول هستید.میتونی یکی دو فصل عمدا صعود نکنی تا با تیمای آسونتری شاید بیافتی.الان لول من سر جمع شاید 3 تا تیم باشن که ترکیب اسکات میبندن که اونم یا تو لیگ یا بیشتر توی لیگ قهرمانان هر فصل بهشون میخورم.رقیبای سرسخت مایه دار همه جا هستن.طرف میاد توی فروت کرفت 1 میلیون میده سکه میخره دیگه واسه یه بازی بهتر به نظرت خرج نمیکنن؟خوب هم خرج میکنن.
حالا همه اینا که روضه بود بیا اینم لینک روضه خونی فروت کرفت درباره هک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درکل :
فقط بازی هایی که قابلیت آفلاین دارن هک کامل میشن چون میشه دیتای بازی رو دستکاری کرد.وبازی های آنلاین بعد از هک شدن میره روی سرور فرعی
هیچکدوم ! این بازی مخصوص گوشی های موبایل هست و همچنین تحت وب نیز میشه بازی کرد
احتمالا شما قرارداد بازیکنتون رو تمدید نکرده بودید و به صورت اتوماتیک از تیم شما حذف شده. متاسفانه دیگه راهی ندارید واسه برگردوندنش !
دوستان توجه داشته باشن به این مورد
دیگه همین تیم متعلق به شماست. و باید به بازی ادامه بدید. مگه اینکه خودتون بخواید تیمتون رو عوض کنید
دوستمون به صورت کامل و شفاف توضیح دادن و دیگه نیازی نیست من بخوام توضیحی بدم !
مطمئن باشین خارجی هایی که ازشون اسم بردید همه پولدارن و توکن میخرن. و البته اونا خیلی ارزون تر پاشون در میاد
در ضمن بهتره از ادبیات بهتری استفاده کنید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)