18 توکن برای بازیکن 4 ستاره ی آکادمی به صرفست؟ اصلا اینو نگو با 18 تا من 3 تا بازیکن لب مرز اسکات 18 ساله میخرم همشون هم پر پیشرفت و خوب.فقط باید یکم بابت ترانسفر وقت بزاری و مرتب هر چند ساعت سر بزنی و بازیکنای موجود رو ببینی. اصلا هیچوقت نباید توی بخش ترانسفر هم حتی بازیکن 4 ستاره خرید. چون بازیکن 4 ستاره برای لول های پایینتر 5 ستاره هستند و ما باید فقط بازیکنای 5 ستاره که مخصوص لول خودمون هستن رو بخریم حالا چه برسه اینکه بابت اون بازیکن 18 توکن هم خرج بشه اصلا به صرفه نیست. اون 69 تا توکن هم میشد بهتر خرجش کرد.بازم باید بابت ترانسفر وقت بزارید.یه وقتا هست بازیکن با قدرت ویژه مثلا ضربه آزاد زن میاد تو لیست ترانسفر که با 2 تا 5 تمرین اسکات میشه.خوب همون رو با توکن کمتر میشه خرید و 6 ستارش کرد اگه پیشرفتشم خوب باشه تا آخر فصل چند لول بهش اضافه میشه.بازیکن 7 ستاره واسه سه گانه گرفتن ملاک نیست اصلا شما چند صفحه قبل رو نگاه کن ببین فصل پیش از فینال چمپیونز عکس گذاشتم حریفم 7 بازیکن 7 ستاره یعنی ورلد کلس داشت با احتساب تفکرات شما باید تیمم قطعا میباخت و من فقط 5 ستاره و 6 ستاره بودم ولی بردمش.با یه تیم 5 ستاره هم میشه سه گانه گرفت.مشکله ولی میشه.یعنی میشه هم جام گرفت و هم در مصرف توکن صرفه جویی کرد.نه اینکه خسیس بازی دراورد.میشه در جاهای بهتر خرجش کرد.