خب لیگم قرعه کشی شد.تو یکی از سختترین لیگای ممکن افتادم.همه تیما قوی.تا فصل قبل بالاخره یکی دوتا تیم بودن که زنگ تفریح بودن،یعنی قدرتشون پایینتر از بقیه بود ولی تو این لیگ خبری از این حرفا نیست!
خب لیگم قرعه کشی شد.تو یکی از سختترین لیگای ممکن افتادم.همه تیما قوی.تا فصل قبل بالاخره یکی دوتا تیم بودن که زنگ تفریح بودن،یعنی قدرتشون پایینتر از بقیه بود ولی تو این لیگ خبری از این حرفا نیست!
ازچه نوع قندشکن براي دانلود کردن افراهايfree token استفاده ميکنيد
دوست عزیز من از قندشکن پولی س-ی-س-ک-و استفاده میکنم که 12 سرور مختلف داره....با هر سروی که وارد میشم تبلیعاتش فرق میکنه....من تا الان بیش از 120 توکن با استفاده از تبلیغات گرفتم...
امروز متوجه شدم که تبلیغات قسمت fyber هم خیلی خوب هستن و توکنش رو پرداخت میکنه....فقط یه تفاوتی داره و اونم اینه که در جا واریز نمیشه...وقتی یک آفر رو به صورت کامل انجام دادید میتونید در قسمت تبلیغات fyber روی علامت سوال بزنید و ببینید که چند ساعت مونده تا توکنش به حسابتون واریز بشه....من امروز بیش از 30 توکن ازش گرفتم...
لیگ من خوبه و اکثر تیمها از من ضعیف ترن....امروز تو چمپیون اصلا شروع خوبی نداشتم و تو زمین خودم با یه تیم ضعیف تر مساوی شدم....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)