Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    7
    تشکر شده 7 در 7 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط amir98631 نمایش پست ها
    سلام فردافينال چمپيونز دارم بنظرتوباچه ترکيبي بازي کنم ترکيب حريف هم3412هست قدرتش هم 35.9 خداکنه قهرمان بشم
    تیمش پر از هافبکه....الان ترکیب تو قوی تره یا اون....منظورم میانگین تیم اصلیتونه...
    باید از ترکیبی استفاده کنی که هافبک داشته باشی...نگاه کن ببین نقطه ضعف حربف کدوم طرفه و تو هم از همون طرف استراتژی بریز...
    منم فردا تو لیگ با تیم دوم بازی دارم....بازی حساسیه و در صورت نباختنم به احتمال زیاد قهرمان میشم....
    من الان لول دو هستم ومیانگین تیمم هم 27.6 هست...میانگین سنی تیمم هم 21.2 هست...

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

توهرپستي نمره بازيکناش ياهشت گرفتن يانه توليگشم نه باخت داده نه مساوي اختلاف گلش هم مثبت149بازيکنانش هم قدرتشون يا38يا39ولي من توليگ هفتم نمره بازيکنانم هم ياشيش ياهفت قدرکل تيمم هم33.9فقط ي معجزه ميتونه منوقهرمان کنه تازه طرف مدافع قهرماني چمپيونزهم هست

عضو Derby

تشکر ها
    7
    تشکر شده 7 در 7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir98631 نمایش پست ها
    توهرپستي نمره بازيکناش ياهشت گرفتن يانه توليگشم نه باخت داده نه مساوي اختلاف گلش هم مثبت149بازيکنانش هم قدرتشون يا38يا39ولي من توليگ هفتم نمره بازيکنانم هم ياشيش ياهفت قدرکل تيمم هم33.9فقط ي معجزه ميتونه منوقهرمان کنه تازه طرف مدافع قهرماني چمپيونزهم هست
    من به جات باشم با سیستم پر هافبک و کاملا دفاعی میرم تو بازی...معمولا جواب میده...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)