Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

مسخره ترین باخت عمرمو الان دادم!طرف دقیقه سه یه کاشته رو زد تو گل بعدش حتی یه حمله درست حسابی هم نداشت!تازه گلزنش هم کاشته زن اختصاصی نبود!بعد کاشته زن اختصاصی من سه چهارتا موقعیتو زد تو درو دیوار!!بعد تازه کلی موقعیت داشتم با اب و تاب همچین کامنت میداد تاپ الون بعد اخرش مینوشت nothing!
    تغییر تاکتیکم ج نداد حتی!
    نمیدونم چرا احساس میکنم بعضی وقتا تاپ الون میخواد اونایی که تو بازی خرج میکنن برنده شن!

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa1323 نمایش پست ها
    مسخره ترین باخت عمرمو الان دادم!طرف دقیقه سه یه کاشته رو زد تو گل بعدش حتی یه حمله درست حسابی هم نداشت!تازه گلزنش هم کاشته زن اختصاصی نبود!بعد کاشته زن اختصاصی من سه چهارتا موقعیتو زد تو درو دیوار!!بعد تازه کلی موقعیت داشتم با اب و تاب همچین کامنت میداد تاپ الون بعد اخرش مینوشت nothing!
    تغییر تاکتیکم ج نداد حتی!
    نمیدونم چرا احساس میکنم بعضی وقتا تاپ الون میخواد اونایی که تو بازی خرج میکنن برنده شن!
    تو این بازی کاشته زن و پنالتی زن 50 50 هستن.یعنی یا طرف همه رو گل میکنه یا همه رو خراب میکنه.با یه بازی تست کردن هم مشخص میشه.اگه خراب کرد دیگه نباید بزاری بزنه و بده به بهترین شوت زن تیمت. بهترین قابلیت های ویژه ی بازیکنان کرنر زدن و هد زدن هستش.باقی قابلیت ها خیلی کم به کار میان.
    در مورد خرج کردن هم خوب مشخصه اگر بیشتر خرج کنی بازی هم بیشتر میتونه هواتو داشته باشه.ولی نه به صورت ناعادلانه.وقتی توکن داشته باشی بازیکنای بهتری هم میتونی بخری.50 درصد بازی به داشتن بازیکنان خوبه.نه صرفا بازیکنای 5 و 6 ستاره.هستن بازیکنای 4 ستاره که از اونا هم بهتر بازی میکنن که این رو خیلی وقتا نمیشه فهمید از قبل از خرید و با آزمون و خطا فقط میشه بهش رسید.باید بازیکنارو خرید تست کرد و در صورت بد بودن فروخت و بازیکن دیگه خرید که همه ی اینا به داشتن توکن مربوط میشه.به هر حال کسی که خرج میکنه از تیمش پیروزی میخواد. ولی با این حال چیزی از قبل مشخص نیست و میشه تیمایی که ترکیبشون رو کاملا از scout بستن هم شکست داد.

3. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

نه ميشه اين بازيوهک کنيم تاتوکن بگيريم ن کارت بين المللي داريم ک بخريم هروزهم ک يک توکن ميده ميرم بازيکن بخريم حتي ب بازيکن30ساله هم رحم نميکن چه برسه ب جوان هاهم صبح رفتم هم بعدظهروهم شب هيچ کدوم نشد مشکل اصلي من توکن هست ازطريق فيس بوک هم نميرم تاباديدن فيلم بهم توکن بده اياکسي راحلي داره ممنون ميشم بگه

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir77973 نمایش پست ها
    نه ميشه اين بازيوهک کنيم تاتوکن بگيريم ن کارت بين المللي داريم ک بخريم هروزهم ک يک توکن ميده ميرم بازيکن بخريم حتي ب بازيکن30ساله هم رحم نميکن چه برسه ب جوان هاهم صبح رفتم هم بعدظهروهم شب هيچ کدوم نشد مشکل اصلي من توکن هست ازطريق فيس بوک هم نميرم تاباديدن فيلم بهم توکن بده اياکسي راحلي داره ممنون ميشم بگه
    بهم پیام بده تا راهنماییت کنم واسه خرید.پست اول که پست اصلی هست رو اگر میخوندی آخرش درباره ی خرید توضیح داده

6. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)