Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

توی ورژن جدید بازی میشه اکانت رو به گوگل وصل کرد ( فقط برای اندروید البته.شاید اپل بشه به اپل آی دی هم وصل کرد) کسایی که از ترس استفاده از فیل ترشکن اکانت رو به فیسبوک وصل نمیکردن میتونن الان به گوگل وصل کنن تا خیالشون از بابت از دست ندادن بازی هم راحت بشه. افرادی هم که به فیسبوک وصل کردن برای راحت وارد شدن به بازی بدون نیاز به فیل تر شکن همون اکانتشون رو میتونن همزمان به گوگل هم وصل کنند.وارد ستینگ بازی میشید و در سربرگ دوم گزینه کانکت به گوگل رو انتخاب میکنید.بعد از اون به هر دو صورت میشه وارد بازی شد

2. 2 کاربر از پست مفید ali.chila تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    توی ورژن جدید بازی میشه اکانت رو به گوگل وصل کرد ( فقط برای اندروید البته.شاید اپل بشه به اپل آی دی هم وصل کرد) کسایی که از ترس استفاده از فیل ترشکن اکانت رو به فیسبوک وصل نمیکردن میتونن الان به گوگل وصل کنن تا خیالشون از بابت از دست ندادن بازی هم راحت بشه. افرادی هم که به فیسبوک وصل کردن برای راحت وارد شدن به بازی بدون نیاز به فیل تر شکن همون اکانتشون رو میتونن همزمان به گوگل هم وصل کنند.وارد ستینگ بازی میشید و در سربرگ دوم گزینه کانکت به گوگل رو انتخاب میکنید.بعد از اون به هر دو صورت میشه وارد بازی شد
    علی واقعا اینجوری شده ؟!!!! اگه شده باشه عالیه که ! من وصل کردم به فیسبوک بازی گوشیمو دیگه نتونستم کلا وصل بشیم. قند شکنای گوشی خیلی ضعیفن. اگه با وصل کردن به جیمیل مشکل فیسبوک حل میشه خیلی خوبه

راستی دوستان من مدتیه اصلا سر نمیزدم به اکانتم.دیروز که رفتم متوجه شدم که هفتم شدم تو لیگم و رفتم لول 19 :دی

4. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    علی واقعا اینجوری شده ؟!!!! اگه شده باشه عالیه که ! من وصل کردم به فیسبوک بازی گوشیمو دیگه نتونستم کلا وصل بشیم. قند شکنای گوشی خیلی ضعیفن. اگه با وصل کردن به جیمیل مشکل فیسبوک حل میشه خیلی خوبه

راستی دوستان من مدتیه اصلا سر نمیزدم به اکانتم.دیروز که رفتم متوجه شدم که هفتم شدم تو لیگم و رفتم لول 19 :دی
    فقط بازی رو آپدیتش کن بعد یک بار با فیل تر شکن برو تو اکانتت هر طوری که هست تا اکانتت رو وصل کنی به جیمیل.بعد از اون دیگه راحت میشی.

6. 2 کاربر از پست مفید ali.chila تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر آلکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریمی-مسي-رونالدو-زلاتان-روني-توتی-جرارد-رونالدینهو

SpainPersepolisBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,393
    تشکر شده 208 در 68 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    داداش واقعا دمت گرم من الان تست کردم جواب دادبعد وصل کردن فیسبوک ب بازی دهنمون سرویس شده بود با قند شکنا
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. کاربر روبرو از پست مفید fireboy8 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)