Design & Developed BY Patira

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 225

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

دنی آلوس: از شنیدن اخبار دروغ خسته شده ام

در شرایطی که منابع خبری اسپانیا، از انتقال دنی آلوس به پاری سن ژرمن خبر می دهند، این بازیکن برزیلی به شدت این اخبار را تکذیب کرد و به رسانه های منتشر کننده این اخبار حمله کرد.

دنی آلوس در صفحه اینستاگرامش نوشت: " آیا واقعا این این حرفها را باور می کنید؟ دیگر از شنیدن این چرت و پرت ها و اخبار دروغ خسته شده ام. من هر چه دارم از باشگاه بارسلونا است اما اگر روزی بخواهم این باشگاه را ترک کنم آنقدر جرات دارم که خودم این مسئله را بیان کنم".
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

نظر نیمار و سوارز در مورد کینگ لئو

مصاحبه کوتاه نیمار و سوارز در مورد لئو مسی، این 3 بازیکن در خط حمله بارسا قرار دارند و این تیم رو به یک تیم بسیار خطرناک تبدیل کرده اند و مقابله با این 3 بازیکن غیر ممکن است.

سوارز " تو زمین فوتبال حتی اگر 4بازیکن یا بیشتر مقابل لئو باشن،خیلی راحت از بینشون در میره واقعا سخته از کار های لئو تعجب نکنی".

نیمار " بازی کردن در کنار بهترین بازیکن دنیا خیلی آسونه!واسم افتخاره که با الگوی خودم هم بازی هستم".

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

عملکرد لئو مسی در سال 2015

در سال 2015 لئو مسی فوق ستاره آرژانتینی بارسا عملکرد بسیار خوب و خیره کننده ای از خود نشان داده است.

لئو مسی در سال 2015 به دوران اوج خود بازگشته است میتوان گفت که امسال سال لئو مسی است،لئو از لحاظ گلزنی اختلاف زیادی با کریس رونالدو داشت و کسی فکرش را نمیکرد مسی دوباره به تعداد گل های کریستیانو برسد اما لئو مسی با عملکرد فوق العاده اش توانست در رقم 30 گل با کریس رونالدو مساوی شود این بازیکن در جدول پاس گل هم اول است. " در عکس زیر میتوان عملکرد این فوق ستاره را مشاهده کرد در سال 2015 "

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

لوئیس انریکه ؛ پیکه در فرم خوبی قرار دارد

لوئیس انریکه سرمربی بارسلونا به همین منظور در نشست خبری این بازی شرکت کرد و به سوالات پاسخ گفت:

راکیتیچ در هافبک دفاعی؟

ما داریم راجب بازیکنانی با کلاس جهانی صحبت میکنیم. ایوان و بوسکتس میتونن توی هر پستی در وسط زمین بازی کنن.

مشکلی تو پست هافبک دفاعی ندارید برای بازی فردا؟

توی پست هافبک دفاعی مشکل نداریم.راه حل های زیادی داریم برای این مسئله از دست دادن سرخیو بوسکتس برای ما خیلی سخت بود ولی ما گزینه هایی رو دارم.

مسی در پست مهاجم راست یا نوک؟

مهم نیست که لئو رو کجای زمین بزاری!اون بهترین عملکردشو ارائه میده در هر صورت از نظر من اگ لئو رو دفاع راست بزاریم بهتره!گل میزنه،پاس گل میده و همه کار میکنه.

بازی در مقابل ایبار چقد برای شما مهم؟

شما فکر میکنید بازی در برابر ایبار اصلا برای ما مهم نیست و واسه همین اینجا یه سوالایی میپرسید که اصلا به بازی فردا ربطی نداره.اما بازی فردا خیلی اهمیت داره واسمون.

استفاده از سامپر؟

بارسای بی تو وضعیت بدی هستش و از این مسئله شما هم آگاه هستید،الان اونا به همه بازیکناشون نیاز دارن.

پیکه در بهترین فرمش قرار داره؟

از نظر من پیکه و همه تیمی هاش توی سح خوبی قرار دارند این خیلی خوبه برای ما پیکه خیلی خوب کار میکنه اون برای ما گل هم میزنه از این بهتر نمیشه
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ترکیب احتمالی بارسا از نگاه اس

بارسلونا شنبه ساعت 20:30 باید به مصاف ایباربرود.آس ترکیب بارسا را برای این بازی این گونه پیش بینی کرد

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

انریکه : تغییرپست ، نقش دراوجگیری مسی نداشته

بارسلوناي صدرنشين، براي حفظ فاصله يک امتيازي خود با رئال مادريد، فردا به قصد پيروزي و کسب سه امتياز، در زمين ايبار به مصاف اين تيم خواهد رفت.

لوئیس انریکه سرمربی بارسلونا به همین منظور در نشست خبری این بازی شرکت کرد و به سوالات پاسخ گفت:

دست کم گرفتن ایبار

به شکست های اخیر این تیم کاری ندارم. فکر می کنم ایبار می تواند برای ما مشکل ساز شود و به عقیده من، آنها در مجموع فصل خوبی را پشت سر گذاشته اند.شیوه بازی ایبار را به دقت آنالیز کرده ایم. تمرکز ما تنها روی همین بازی بوده و می دانم که زمین این تیم زمین دشواری برای ما خواهد بود. هرگز این تیم را دست کم نخواهیم گرفت. فکر می کنم شکست مقابل مالاگا، اخطار خوبی برای بازیکنان ما بود و دیگر مرتکب اشتباه نخواهیم شد.

مدیریت بازیکنان از حاشیه های دادگاهی شدن سران بارسلونا
    من تنها در محیط تمرین می توانم روی بازیکنانم کنترل داشته باشم و در مابقی شرایط، اوضاع از دست من خارج است. دیگر به اتفاقات و اخبار حاشیه ای و شایعات عادت کرده ایم.

غیبت بازیکنان دفاعی
    در یک فصل طولانی ممکن است که چنین مشکلی برای هر تیمی به وجود بیاید. در یک تورنمنت طولانی، تیمی می تواند قهرمان شود که از همه بازیکنانش بتواند به بهترین شکل استفاده کند. ذخیره های خوبی دارم که جای بازیکنان اصلی را پر خواهند کرد.

علاقمندی به تمدید قرارداد آلوس
    در این مورد از من سوال نپرسید. به ترکیب من نگاه کنید تا متوجه شوید چقدر به حضور آلوس علاقمند هستم. او بازیکن خاصی است که خیلی خوب تلاش می کند و در تمرینات نیز همیشه عالی ظاهر می شود. توافق او با مدیران باشگاه، مساله ای مربوط به آنهاست.

حمایت پرز از آنچلوتی
    در این مورد نمی خواهم اظهارنظر کنم؛ چون ارتباطی به من ندارد.

در مورد وضعیت فعلی آنچلوتی
    قبلا در مورد آنچلوتی صحبت کرده ام. حالا زمان صحبت در مورد او نیست.چیزی برای گفتن در این مورد ندارم.

راکیتیچ یا ماسکرانو، جایگزینان بوسکتس مصدوم
    راکیتیچ و ماسکرانو، بازیکنانی در کلاس بالای جهانی هستند که البته خصوصیات متفاوتی دارند.با این وجود هر دو به خوبی توپ را برای ما حفظ و به چرخش در می آورند. از این حیث نگرانی ندارم. در نبود بوسکتس هم پست او به خوبی توسط بازیکن جایگزین پر خواهد شد.

رمز بازگشت مسی به روزهای اوجش
    با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که او دارد، اصلا فرقی نمی کند در چه منطقه ای او را قرار دهم. فکر نمی کنم تغییر پست، نقشی در درخشش او داشته است. مسی اگر آماده باشد، هر جای زمین هم که بازی کند می درخشد.

بارسا از شکست مقابل مالاگا درس گرفته است؟
    سوال خوبی است. از آن شکست چیزهای مثبتی برای ما به جای ماند. هیچ حریفی را نباید دست کم گرفت. هر حریفی در اندازه های خود خطرناک است. اگر آماده نباشیم، هر تیمی می تواند غافلگیرمان کند. همین بازی فردا مقابل ایبار می تواند برای ما خطرناک باشد؛ هرچند که بسیاری چنین تصوری ندارند.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

براوو : بله درباره سه گانه صحبت می کنیم

در نسخه چاپی امروز از تیتر بله درباره سه گانه صحبت می کنیم استفاده کرده و در توضیح تیترش نوشته: دروازه بان تائید کرد که رختکن تیم امیدوار به بردن هر 3 جام در دسترس است.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

رسیدن ژاوی به 750 بازی در بارسا

ژاوی هرناندز در بارسا همچنان تاریخ سازی می کند. این بازیکن امشب مقابل ایبار می تواند بازی شماره 750 خود را در پیراهن کاتالان ها داشته باشد.

ژاوی در هفدهمین فصل حضور خود در بارسا بسر می برد. وی در مورد این رکورد گفت :" چه عددی! می خواهم به تلاش ادامه بدهم. امیدوارم که سالها در بارسا بمانم."
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

انریکه:مسی مدافع آخر باشد هم مهار ناپذیر است

لوئیس انریکه تأکید کرد که بارسلونا به دلیل موارد قانونی که باشگاه با آن درگیر است، آرامش خود را در بازی با منچسترسیتی یا رئال مادرید از دست نمی‌دهد. وی اظهار داشت:

سرنوشت بارتومئو در دستان دادگاه است، باید ببینیم چه تصمیمی گرفته می‌شود. متأسفانه به زنجیره بی‌پایانی از حواشی، اخبار و شایعات عادت کرده‌ایم اما به صورت کاملا طبیعی به کارمان ادامه می‌دهیم. بارها درباره موضوع آلوس صحبت کرده‌ام. فقط کافی است به اهمیتی که او در تیم دارد، توجه کنید. از کار او راضی هستم زیرا بازیکن خاصی است که سخت تمرین می‌کند و یک حرفه‌ای کامل است. علاوه بر همه این‌ها باشگاه و بازیکن هستند که باید به توافق برسند.

وی ادامه داد: اکنون فقط به یک بازی فکر می‌کنم و آن هم بازی با ایبار است. هر چیز دیگری به آینده تعلق دارد. ما در زمان حال زندگی می‌کنیم. اگر می‌خواهیم صدرنشین بمانیم، انتخابی نداریم جز اینکه برنده شویم. وارد یک سوم پایانی فصل می‌شویم؛ صدرنشین هستیم و اکنون همه‌چیز به خودمان بستگی دارد.

سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: ماسکرانو و راکیتیچ بازیکنانی بسیار خوب و در سطح جهانی هستند. این دو بازیکن به همراه سرگی روبرتو و ژاوی و هر بازیکن دیگری که در این پست داریم، توپ را به خط حمله می‌رسانند. هرچند بوسکتس را در اختیار نداریم و این برای ما یک ضعف است و نشان می‌دهد که تا چه حد برای تیم اهمیت دارد اما ما این پست را با بازیکنان دیگر پوشش می‌دهیم.

وی اضافه کرد: اکنون زمان این نیست که درباره کارلو آنچلوتی نظر بدهم. ما مربیان پسران بزرگی هستیم و می‌دانیم در این جایگاه چه وظیفه‌ای داریم. اگر بازیکنی مثل مسی در بهترین شرایط باشد، مهم نیست که او را در کدام قسمت زمین بگذارید، می‌توانید او را مدافع آخر بگذارید و او باز هم مهارناپذیر خواهد بود. او تنها یک شیوه برای بازی‌اش ندارد و رازهایی درون او نهفته است.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

10. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ستایش خاص دکو از مسی و اسکولز

ستاره سابق بارسلونا، لیونل مسی را بهتر از هر بازیکنی در جهان می‌داند. دکو، پل اسکولز را هم بهترین هافبک تاریخ فوتبال جهان دانست.

دکو از بازیکنانی است که بازی در تیم‌های سرشناسی را تجربه کرده است. چلسی، پورتو و بارسلونا سه تیم سرشناس اروپایی هستند که این بازیکن برزیلی‌تبار بازی در آنها را تجربه کرده است.

دکوی بازنشسته مقایسه‌های جالبی درباره ستاره‌های کنونی و سابق فوتبال جهان دارد. این بازیکن برزیلی‌تبار که برای تیم ملی فوتبال پرتغال بازی کرد در مقایسه کریستیانو رونالدو با لیونل مسی گفت: مسی استعدادی خدایی و خارق‌العاده دارد و این باعث شد تا هر کار سختی برای او آسان شود. رونالدو هم استعداد بالایی دارد و کارهای استثنایی را در زمین انجام می‌دهد و همین باعث شده تا از شانس‌های کسب توپ طلا باشد اما من مسی را ترجیح می‌دهم.

دکو درباره این سوال که بهترین بازیکنی که در کنار او بازی کرده چه کسی بوده است، گفت: این سوال بسیار سختی است اما بر این باورم که جواب آن لیونل مسی است. درست است که رونالدینیو کارهای خیره‌کننده‌ای در بارسلونا انجام می‌داد اما از نظر من مسی بهترین است. مسی بهترین بازیکنی است تجربه بازی در کنار او را داشته‌ام.

ستاره سابق بارسلونا درباره این سوال که بازی در برابر چه بازیکنی برای او سخت بوده است، گفت: دیگو سیمئونه بازیکن بسیار جنگنده‌ای بود. او از سرسخت‌ترین بازیکنانی است که برابر آنها بازی کرده‌ام اما بر این باورم که پل اسکولز بهترین هافبک تاریخ فوتبال جهان است.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

12. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)