Design & Developed BY Patira

صفحه 30 از 131 نخستنخست ... 2028293031324080130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: در نيمه اول بازيكنان استقلال تمركز نداشتند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيکنان ما در نيمه اول ديدار مقابل سايپا تمرکز لازم را نداشتند.
    پرويز مظلومي پس از برتري 3 بر 2 برار سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از بازيکنانم تشکر مي‌کنم، آنها در زمين خواسته‌هايم را اجرا کردند و از هواداران نيز ممنونم با وجود آنکه يک گل عقب افتاديم اما همچنان تيم را تشويق کردند. در نيمه اول نيز مي‌توانستيم گلزني کنيم اما 3 موقعيت تک به تک را از دست داديم.
    وي ادامه داد: در نيمه اول روي يک ضد حمله گل خورديم. بازيکنان در اين نيمه تمرکز لازم را نداشتند و در نيمه دوم با 3 مهاجم بازي کرديم و بازي خوبي ارائه داديم، هر چند در زدن ضربات آخر کم دقت بوديم. سايپا تيم خوب و جوان و دونده‌اي است که تيم ما را آزار داد و اين شکست چيزي از ارزش‌هاي اين تيم کم نمي‌کند.
    سرمربي استقلال با اشاره به جشن تولدش عنوان کرد: بازيکنان ما قصد داشتند به من کادويي بدهند و با کسب اين 3 امتياز بهترين کادو را به من دادند. آرش برهاني نيز مهاجم خوبي است اما تحت فشار قرار دارد، نبايد فراموش کنيم او زماني آقاي گل بوده است، من به او اطمينان کامل دارم.
    مظلومي در مورد برنامه‌هاي تيم استقلال گفت: 3 روز تمرينات تعطيل است و 30 و 31 شهريور در تهران تمرين مي‌کنيم و از اول مهر در کردان کرج اردو مي‌زنيم به دليل اينکه نفراتمان ناقص بود و برخي از بازيکنان محصل هستند، ترجيح داديم در ترکيه اردو نزنيم.
    وي در مورد خداحافظي کاپيتان تيمش از تيم ملي تاکيد کرد: فرهاد مجيدي من را غافلگير کرد، فکر نمي‌کردم بخواهد از تيم ملي خداحافظي کند. شايد اگر تصميمش را به من مي‌گفت کاري مي کردم.
    مظلومي در مورد اينکه آيا قصد ندارد مجيد را از تصميمش منصرف کند و خداحافظي‌اش به دليل حاشيه‌هاي اخير تيم ملي است گفت: او تصميم خود را گرفته و من نمي‌دانم شما در مورد چه حاشيه‌هاي صحبت مي‌کنيد، فقط مي‌دانم تيم ملي بايد با نفرات اصلي‌اش به غرب آسيا برود زيرا خودم نيز يک بار تيم ملي را به آنجا برده‌ام.
    سرمربي استقلال در مورد سکو نشيني آندره لوئيز و شايعه اخراج محسن يوسفي از استقلال عنوان کرد: مصدوميت لوئيز در تمرين باعث شد که شوکه شويم. او از ناحيه دنده آسيب ديد و نتوانست بازي کند. محسن يوسفي نيز مصدوم است و از او خواسته‌ام خود را به تمرينات برساند، نمي‌دانم از کجا شايعه اخراجش مطرح شد. حتي شايعه تعويض کوشکي را با يک بازيکن ديگر مطرح کردند اما طبق قوانين تا نيم فصل هيچ کاري نمي‌توانيم انجام دهيم.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

4. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

آشوبی: نمی دانم چرا توپ به پایم گیر می کند/ سه اخطاره شدن من عمدی نبود

فرزاد آشوبی و میلاد میداودی در دیدار با سایپا کارت زرد گرفتند و برای دیدار مقابل صبای قم محروم شدند. می گویند آنها از قصد این کار را کرده اند تا برای بازی با پرسپولیس خطر سه اخطاره شدن این دو بازیکن را تهدید نکند.
    آشوبی اما این موضوع را رد کرده و به سایت گل می گوید:«من یک خطای فنی انجام دادم و اصلا این خطا عمدی نبود در یک صحنه توپ را از دست دادم که فکر می کنم این یک اشتباه بسیار بدی بود. نمی خواستم مرتکب چنین اشتباهی شوم ولی نمی دانم این چه توپ هایی است که مدام به پای من گیر می کند! در آن صحنه بازیکن سایپا توپ را گرفت و به سمت دروازه ما رفت و من هم مجبور شدم خطا کنم. ولی اصلا عمدی در کار نبود.»
    هافبک استقلال ادامه می دهد:«خوشحالم که بازی را بردیم. این یکی از معدود بازی های استقلال بود که نوسان زیادی نداشت در نیمه اول مستحق گلزنی بودیم ولی بدشانسی آوردیم ولی در نیمه دوم به حق مان رسیدیم. اگر از فرصت ها استفاده می کردیم می توانستیم سه گل دیگر بزنیم و با 6 گل سایپا را شکست دهیم.»

منبع : سایت گل

6. 2 کاربر از پست مفید Azunited تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

رفتم تا جا برای جوانان در تیم ملی باز شود / تیم ملی نیازی به من ندارد

کاپیتان تیم فوتبال استقلال پس از اعلام خبرکناره‌گیری‌اش از تیم ملی گفت: با توجه به حضور جوانان با استعداد در تیم ملی فوتبال ایران نیازی به وجود من در این تیم نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد مجیدی که از سوی افشین قطبی برای همراهی تیم ملی در مسابقات فوتبال غرب آسیا انتخاب شده بود، در پایان دیدار استقلال - سایپا در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی حضور یافت و رسما به خبرنگاران اعلام کرد دیگر برای تیم ملی بازی نخواهد کرد.
    او با ابراز تشکر از افشین قطبی گفت: در شرایط فعلی با توجه به حضور جوانان با استعداد در تیم ملی فوتبال ایران نیازی به وجود من در این تیم نیست و فکر می کنم آنها باید حضور در عرصه ملی را تجربه کنند.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال اصرار خبرنگاران را در مورد دلیل خداحافظی‌اش از تیم ملی بی جواب گذاشت و سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی را ترک کرد تا در آستانه مسابقات غرب آسیا با وداع خود از تیم ملی اخبار فوتبال ایران را تحت تاثیر قرار دهد.
    ویرایش توسط saiede : 09-18-2010 در ساعت 17:54

8. 2 کاربر از پست مفید Azunited تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

پورحيدري: بازيكنان استقلال بايد قدر موقعيت ها را بدانند

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در مجموع از عملکرد بازيکنان برابر سايپا رضايت داريم اما آنها بايد از موقعيت هايي که به دست مي آورند بهتر استفاده کنند.
    "منصور پورحيدري" امروز (شنبه) در خصوص بازي با سايپا تصريح کرد: هر چند به ثمر رساندن سه گل به حريف رضايت بخش بود اما بازيکنان استقلال بايد قدر موقعيت هاي خود را بيشتر بدانند چرا که در هر مسابقه نمي توان به اين سادگي فرصت گلزني پيدا کرد.
    سرپرست تيم فوتبال استقلال ادامه داد: بازي در نيمه اول به دليل تحت فشار بودن ميانه زمين توسط سايپا سرعت لازم را نداشت ولي پرويز مظلومي سرمربی تیم اين مساله را به خوبي در بين دو نيمه برطرف و با انجام يک تعويض با بالابردن سرعت بازي و ارسال پاس هاي پشت دفاع نتيجه مسابقه را عوض کرد.
    حیدری با اشاره به دوندگي بازيکنان سايپا تاکيد کرد: سايپا با در اختيار داشتن کادر فني توانمند و بازيکنان جوان و با انگيزه هميشه در ورزشگاه آزادي حريف سرسختي براي استقلال بوده است و روز گذشته اين موضوع باز هم در جريان بازي مشهود بود.

10. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

فريبا: از خداحافظي مجيدي مطلع بودم

مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از خداحافظي فرهاد مجيدي مطلع بودم اين حرکت مهاجم استقلال نشان داد وي از چه روحيه بزرگي برخوردار است در شرايطي که همه براي حضور تيم ملي حاضرند هر کاري بکنند، در کمال تعجب جا را براي جوانترها باز کرد.
    "بهتاش فريبا'' امروز (شنبه) گفت: فرهاد يکي از بهترين بازيکنان استقلال است و همواره در طول تمرينات خستگي ناپذير ظاهر مي شود،‌ او روحيه جنگندگي بسيار بالايي دارد و به هيچ عنوان و تحت هيچ شرايطي براي تيم و ساير بازيکنان استقلال کوتاهي نمي کند.
    وي ادامه داد: از ماجراي خداحافظي او مطلع بودم چرا که 24 ساعت قبل از اعلام رسمي، اين موضوع را با کادر فني در ميان گذاشته بود.
    مربي استقلال در مورد اين که آيا با مجيدي براي بازگشت به تيم ملي صحبت خواهد شد يا خير؟ گفت: اين يک تصميم شخصي است اما با او صحبت خواهم کرد تا شايد نظرش عوض شود،‌فرهاد در آمادگي خوبي قرار دارد و بدون شک هر زمان که نياز باشد براي سربلندي تيم ملي فوتبال ايران هر کاري که از دستش برآيد، کوتاهي نخواهد کرد.

12. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

پرويز مظلومي: شعور فوتبال برهاني بالاست

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت، با تغيير سيستمي كه در نيمه دوم بازي با سايپا انجام داد، توانست اين تيم را شكست دهد. پرويز مظلومي در نشست خبري پايان بازي تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و سايپاي كرج كه با برد 3 بر 2 آبي پوشان همراه شد، گفت: اين پيروزي را به مجموعه استقلال و هواداران اين تيم كه از ما حمايت كردند و به بازيكنان انگيزه دادند، تبريك مي‌گويم. ما در نيمه نخست اين مسابقه مي‌توانستيم، به گل دست يابيم و سه موقعيت تك به تك داشتيم؛ اما، اين فرصت‌ها تبديل به گل نشد و روي غفلت بازيكنان زير ضد حمله هاي سايپا قرار گرفتيم.
    او ادامه داد: در نيمه دوم تغيير سيستم داديم و با جابه جايي‌هايي كه داشتيم، توانستيم موقعيت‌هاي گلزني بيشتري را روي دروازه سايپا ايجاد كنيم و خوشحالم كه از اين موقعيت‌ها توانستيم، سه گل بزنيم. اميدوارم مردم و هواداران استقلال از اين بازي زيبا و ديدني لذت برده باشند.
    مظلومي در ارزيابي‌اش از بازي سايپا گفت: سايپا تيم جوان و با انگيزه‌ا‌ي بود كه دردسرهاي زيادي را براي ما در اين مسابقه ايجاد كرد. اين باخت چيزي از ارزش‌هاي اين تيم كم نمي‌كند و من به مايلي‌كهن و همكارانش كه چنين تيم جوان و دونده اي را آماده كرده‌اند، تبريك مي‌گويم.
    مظلومي عنوان كرد كه دقايقي پيش از اين نشست خبري از خداحافظي فرهاد مجيدي از تيم ملي مطلع شده است. او در اين باره گفت: ما از اين تصميم مجيدي غافلگير شديم. به هر حال او فكر كرده كه جايش را در تيم ملي به جوان‌هاي خوبي كه در فوتبال ما هستند، بدهد. باور كنيد، پيش از اين نمي‌دانستم كه چنين تصميمي گرفته است و اين موضوع ارتباطي به باشگاه استقلال هم ندارد.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قصد منصرف كردن مجيدي را از اين تصميمش ندارد، گفت: مجيدي تصميمش را گرفته و ما هم سعي مي‌كنيم او را منصرف كنيم. دلايل اين تصميم را بايد از خودش بپرسيد.
    خبرنگاران نيز كه نسبت به رفتار مجيدي معترض بودند، به مظلومي گفتند، خواستيم بپرسيم اما او نايستاد و جوابي نداد.
    سرمربي تيم استقلال درباره فرصت‌هاي گلزني زيادي كه آرش برهاني از دست مي‌دهد، گفت: آرش امروز تلاش زيادي كرد و يك گل هم زد، اينكه مهاجمي مي‌تواند چنين پرشمار خودش را در موقعيت گلزني قرار دهد، بدان معناست كه شعور فوتبالش بالاست. او تحت فشارهاي روحي و رواني زيادي قرار دارد. پيش از بازي با او صحبت كردم و پيش‌بيني مي‌كنم اين فشارها به مرور كمتر شود.
    او درباره برنامه‌هاي تيمش در تعطيلات دو هفته‌اي ليگ تصريح كرد: بازيكنان ما از فردا سه روز استراحت خواهند كرد كه دارند، چانه‌زني مي‌كنند تا اين مدت به چهار روز افزايش يابد! در هر حال از سي‌ام شهريور تمرين هاي ما آغاز مي‌شود و از يكم مهرماه اردوي يك هفته‌اي را در كردان كرج خواهيم داشت. دليل لغو شدن اردوي خارج از كشور استقلال هم به اين دليل است كه پنج بازيكن ملي‌پوش ما همراه تيم نيستند و برخي از بازيكنان جوان هم به دليل مشكلات خروج از كشور نمي‌توانستند، ما را همراهي كنند. لذا صلاح ديديم به اين اردو نرويم چرا كه تيم‌مان ناقص است و هزينه‌ كردن براي اين اردو فايده‌اي ندارد.
    وي درباره غيبت آندره لوئيز بازيكن خارجي تيمش در اين بازي گفت:‌ غيبت او هم براي ما يك شوك ديگري بود. آندره لويز در تمرين ديروز از ناحيه دنده آسيب ديد و بايد ببينيم شرايط او در آينده چطور خواهد شد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه لوئیز

لوييز براي ميداوودي سنگ تمام گذاشت

تنها بازيکن برزيلي استقلال که توانسته خواسته‌هاي کادر فني را پاسخگو باشد، در مورد دليل جا افتادنش از ترکيب اين تيم به نکته جالبي اشاره مي‌کند.تنها بازيکن برزيلي استقلال که توانسته خواسته‌هاي کادر فني را پاسخگو باشد، در مورد دليل جا افتادنش از ترکيب اين تيم به نکته جالبي اشاره مي‌کند: «من در تيم قبلي‌ام هم در همين پست بازي مي‌کردم و اتفاقا مثل حالا با نفرات کنار دستي‌ام ارتباط تاکتيکي خوبي داشتم.» لوييز که در مصاف با سپاهان و مس از مهره‌هاي موثر استقلال به حساب آمد، از وضعيت خودش ابراز رضايت مي‌کند: «شنيدم که مسوولان استقلال از من راضي هستند و اين مساله باعث دلگرمي‌ام شده است. من يک فوتباليست حرفه‌اي هستم و وظيفه‌ام اجراي خواسته‌هاي سرمربي است. حالا هم پس از گذشت چند هفته متوجه خواسته‌هاي اصلي آقاي مظلومي شده‌ام و مي‌دانم که او از من در هر بازي چه مي‌خواهد. بنابراين همه تلاشم را به کار بسته‌ام تا بتوانم وظايفم را به نحو احسن اجرا کنم.» لوييز از بازي جباري هم تعريف مي‌کرد: «مجتبي يک فوتباليست کاملا حرفه‌اي و باهوش است که فوتبال را سربالا بازي مي‌کند و ديد خيلي خوبي دارد. بازيکنان اينچنيني در هر ليگي خيلي‌کم هستند و شايد تعدادشان به انگشتان يک دست هم نرسد. با اين همه من که در کنار او خيلي راحت هستم و با سپري شدن بازي‌هاي استقلال هفته به هفته به شناخت متقابل بيشتري از هم نيز دست پيدا مي‌کنيم.»
    اين هافبک - مدافع برزيلي در مورد وظايفش در تيم استقلال هم حرف زد: «من در هر بازي مسيرهاي حرکتي متفاوتي متناسب با آن ديدار دارم، اما در کل بايد بتوانم ضمن جلوگيري از نفوذ هافبک‌هاي جناح چپ حريف توپ را با ارسال‌هاي مورب روي محوطه هجده قدم ارسال کنم.» لوييز دليل بازي نکردن دسوزا و دوس‌سانتوس را هم نمي‌دانست: «به هر حال بازيکنان با نظر سرمربي تيم به ميدان مي‌روند و ممکن است اين شرايط براي من هم رقم بخورد. دسوزا و دوس‌سانتوس هم بازيکنان خوبي هستند، اما دليل بازي نکردنشان را از خودشان بپرسيد.» او درباره ارتباطش با مظلومي هم اظهار رضايت مي‌کرد: «مشکلي نيست و ما خيلي خوب يکديگر را درک مي‌کنيم. مظلومي عاشق بازي هجومي است و من هم که خودم يک برزيلي هستم، طرفدار پر و پا قرص اين فوتبال هستم.»

آندره آينده اين استقلال را درخشان توصيف مي‌کند: «تيم ما بازيکنان کارکشته و خوبي دارد و من مطمئن هستم که رفته رفته تا شروع نيم‌فصل دوم تيم ما به يکي از قوي‌ترين تيم‌هاي ليگ‌برتر تبديل خواهد شد. چرا که تا جايي که مي‌دانم تعدادي از بازيکنان خوب استقلال هم در حال حاضر مصدوم هستند يا شرايط بازي کردن را ندارند و با آمدن آنها اوضاع ما از اين هم بهتر خواهد شد.» لوييز بازي اين هفته تيمش در تهران را بي‌صبرانه انتظار مي‌کشد: «وقتي در خانه (آزادي) بازي مي‌کنيم، حس خوبي دارم و از کار کردن برابر آن همه طرفدار، ياد استاديوم‌هاي پرجمعيت برزيل مي‌افتم و خيلي دوست دارم زودتر به بازي با سايپا برسم.» او شناخت چنداني هم از سايپا نداشت: «من تيم‌هاي ايراني را خيلي نمي‌شناسم و فقط پيش از رويارويي با آنها در جلسات آناليز فيلم مسابقه‌شان را مي‌بينم. من فقط اين را مي‌دانم که ما نبايد در تهران ببازيم و چون با اين تيم هم در تهران بازي داريم، هرطور شده بايد سه امتياز بازي را در خانه‌مان حفظ کنيم. اين روزها هم تمرينات خيلي خوبي را پشت‌سر گذاشتيم و چون ميداوودي هم اين بازي کنار تيم است، اميد فراواني دارم که برنده شويم.» لوييز وقتي حرف از ميداوودي شد، ياد وطن کرد: «هر بار که ميلاد را مي‌بينم، به ياد مهاجمان برزيل مي‌افتم. آنها هم اکثرا چنين استيلي دارند و از دويدن براي گل زدن خسته نمي‌شوند و وقتي هم گل مي‌زنند، از کارشان لذت مي‌برند و تازه تشنه‌تر مي‌شوند. خوشحالم که در بازي برابر سپاهان با يک ضربه سانتر و يک پرتاب اوت زمينه‌ساز دو گل شدم و باور کنيد وقتي خوشحالي او را ديدم، انگار خودم گل‌زده بودم. از اين پس هم تمام تلاشم را مي‌کنم تا به ميلاد و ديگر بازيکنان استقلال پاس گل بدهم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: مجيدي متعلق به خودش نيست كه از تيم ملي برود

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: مجيدي متعلق به خودش نيست و اگر تيم ملي احساس نياز كند او را برمي‌گردانيم.

علي فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره ديدار روز گذشته استقلال مقابل سايپا، خداحافظي فرهاد مجيدي از تيم ملي و مسائل ديگر صحبت هاي زير را مطرح كرد:

فارس: مي گفتند قرار است بعد از بازي با سايپا به ايران برگرديد.
    متاسفانه بعضي از همكاران شما بي انصافي مي كنند و طوري مطلب مي نويسند كه انگار من تيم را رها كردم و رفته ام دنبال كارهاي شخصي. هر 45 روز دو روز بايد در باكو باشم تا از تز خود دفاع كنم. من از چهارشنبه ايران بودم و ديروز هم به ورزشگاه رفتم.

فارس: نيمه اول با باخت به رختكن رفتيد، حتما نگران پايان اين بازي بوديد؟
    مسلما نگراني هايي داشتم. فوتبال خيلي خطرناك است. اگر يكي از توپ هاي خوب سايپا گل مي شد كار سختي پيش رو داشتيم. خوشبختانه استقلال در نيمه دوم به خوبي حريف را تحت فشار گذاشت و موقعيت هاي خوبي هم توسط آرش برهاني از دست داديم.

فارس: به استقلال و آينده اميدواريد؟
    چرا نباشم؟ من به بازيكنان چندين بار تذكر دادم، اخيرا هم كه آنها را شب بازي ديدم گفتم شما اگر بخواهيد مي توانيد هر تيمي را نابود و خلع سلاح كنيد. تنبلي بايد كنار گذاشته شود و بايد قدر موقعيت ها را دانست.

فارس: در پايان بازي ديشب فرهاد مجيدي اعلام كرد از تيم ملي خداحافظي كرده است. اين تصميم با توجه به موضع گيري هاي باشگاه در قبال دعوت نشدن او به تيم ملي نمي تواند عجيب باشد؟
    اين مسئله از دو منظر قابل توجه است. فرهاد مجيدي در اوج آمادگي خود از فوتبال ملي خداحافظي كرد تا راه براي جوان ترها باز شود. نمي توان به راحتي از كنار اين مسئله گذشت. بازيكناني هستند كه تا زماني كه كنار گذاشته نشوند از تيم ملي نمي روند اما فرهاد مجيدي براي بازي كردن جوان ترها اين تصميم را گرفت كه قابل تقدير است اما منظر ديگر اين است كه اگر احساس كنيم تيم ملي به اين بازيكن نياز دارد حتما با قطبي صحبت مي كنم و مجيدي را به تيم ملي باز مي گردانم.

فارس: شما از قبل هم تلاش تان را براي گرفتن حق اين بازيكن در تيم ملي كرده ايد، اما مجيدي ظاهرا علاقه اي براي حضور در تيم ملي ندارد؟
    فرهاد مجيدي سرباز اين فوتبال و تيم ملي است. او شب قبل از بازي به من گفت كه مي خواهد چنين چيزي را اعلام كند و من هم به او گفتم اين كار را نكند. نمي دانم چرا چنين تصميمي گرفته و اصلا نمي دانم اين تصميم خود اوست يا كسي به او اين توصيه را كرده است. مجيدي متعلق به خودش نيست. همه ما سرباز اين فوتبال هستيم و اگر وظيفه اي به او داده شده بايد انجام دهد. به هر حال بايد با خودش در اين خصوص صحبت كنم.

فارس: قضيه كنار گذاشتن دوس سانتوس از استقلال چيست؟
    مي دانيد كه استقلال براي جذب بازيكن شرايط ويژه اي داشت و براي جذب بازيكن خارجي زماني براي تست گرفتن نداشتيم. تمام اطلاعاتي كه داشتيم از سي دي و سوابقشان بود. آنچه مسلم است هنوز به سانتوس آنقدر فرصت نداديم كه ببينيم چند مَرده حلاج است.

فارس: اما كم هم براي استقلال بازي نكرده است؟
    با 10،15 دقيقه بازي نمي توان در مورد بازيكن نظر داد. او بايد دو بازي كامل براي استقلال به ميدان برود تا شرايطش را بررسي كنيم. به نظر من فرصت 15 دقيقه اي نمي تواند ملاك قضاوت باشد. البته فشردگي مسابقات ليگ و نيازي كه به امتياز گرفتن داريم به حدي است كه هنوز اين فرصت نصيب كادرفني نشده تا از دوس سانوتس در زمان بيشتري استفاده كنند. در مجموع هنوز در مورد اين بازيكن به جمع بندي نرسيديم. البته نه در مورد او بلكه در مورد بازيكنان ديگر هم همين شرايط هست. هر بازيكني نتواند خواسته هاي تيم رابرآورده كند تصميم ديگري در موردش مي گيريم.

فارس: همين نوع صحبت باعث ايجاد شائبه هايي مي شود. مثلا قبل از بازي با سايپا شايعه شد كه محسن يوسفي از اين تيم اخراج شده است.
    يوسفي جز بازيكنان قديمي تيم به شمار مي رود. او يكي از بهترين هاي فوتبال است كه اگر قدر خود را بداند مي تواند در تيم ملي هم باشد. يوسفي بازيكني نيست كه بخواهيم او را تعويض كنيم و اميدوارم كه زودتر به شرايط مسابقه برگردد. من كه به تنهايي در مورد بازيكنان نظر نمي دهم. در كميته فني مشاوراني دارم كه نظرات خود را در اختيارم مي گذارند.

فارس: 23 مهر بازي با پرسپوليس برگزار مي شود و كمتر از يك ماه ديگر باقي مانده اما به نظر باشگاه استقلال زودتر به استقبال اين بازي رفته و صحبت از گرفتن جايگاه روبه‌رو براي هواداران استقلال كرده است.
    مگر نبايد جايگاه روبه‌رو براي استقلال باشد؟ ما با پرسپوليس در يك فصل دو بار روبه‌رو مي شويم. دو تيم به دليل شرايط خاص اين بازي نمي توانند ادعا كنند كه براي حضور هواداران خود درصد تعيين كنند و مديران دو تيم اعتقاد داريم كه هر چه هست با هم تقسيم شود. روبه‌روي جايگاه هم همين است. با آقاي عزيز محمدي شب گذشته صحبت كردم و خواستم كه جايگاه روبه‌رو به طور مساوي براي هواداران دو تيم تقسيم شود. سازمان ليگ هم با اين قضيه موافق است. اگر قرار باشد جايگاه فقط براي هواداران پرسپوليس باشد در يك نيمه كه استقلال بايد زمين خود را تغيير دهد، به دليل فشار رواني، تيم به لحاظ فني افت مي كند. براي گرفتن حق خود مصر هستيم و مي خواهيم كه اين اتفاق رخ دهد.

فارس: قضيه بازي با يك تيم عربي براي مشخص شدن حضور در ليگ قهرمانان آسيا چيست؟
    اين هم از اين شايعاتي است كه فقط در ايران مي سازند. مسئولان AFC چنين چيزي را مطرح نمي كنند اما در ايران عده اي از دوستان چنين جوسازي هايي را انجام مي دهند. عرق ملي ايجاب مي كند كه حتي اگر چنين شايعه اي باشد، به آن پرداخته نشود. استقلال جزء سهميه هاي آسيا هست. با توجه به همين هم تلاش كرده ايم. بن همام روي استقلال و حضورش در ليگ قهرمانان آسيا حساب باز كرده است. ركورددار بودن هوادارانمان در آسيا باعث شده AFC روي استقلال نظر داشته باشد و از همين جا از هواداران تيم مي خواهم كه همچنان ياور استقلال باشند.

فارس: در زمينه هواداران شايعاتي شنيديم مبني بر اينكه رئيس و دبير كانون هواداران استقلال به دليل مشكل با باشگاه مي خواهند استعفا دهند.
    من كه تاكنون چنين چيزي نشنيدم. اگر قرار بر حرف باشد من هم مي گويم مي خواهم قهرمان آسيا شوم.

فارس: دليل پخش نشدن بازي استقلال روي پرده سينما چه بود؟
    باشگاه و سينما آماده پخش بازي بودند اما بايد از چند ارگان ديگر مجوز مي گرفتيم كه مي خواهيم اين كار را انجام دهيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

قبول دارم بى دقت شده ام اما...

برهانى: هيچ كس به اندازه من از گل نزدن برهانى ضرر نكرده است!

آرش برهانى در بازى مقابل سايپا موقعيت هاى زيادى را از دست داد تا فردوسى پور او را گل نزن ترين مهاجم ليگ لقب دهند. او از ابتداى ليگ انتقادات زيادى را متوجه خود ديده اما خودش معتقد است عملكرد بدى نداشت و طى حضور در ۴ بازى، ۳ گل به ثمر رسانده است. آقاى گل ۲ فصل پيش رقابت هاى ليگ، امسال اما كار سخت ترى پيش رو خواهد داشت چون مجيدى و ميداودى آماده، مهمترين رقباى او براى حضور در تركيب ثابت هستند. اينكه چرا آقاى گل ۲ فصل گذشته هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده كند و از او به عنوان مهاجم ناموفق ياد مى شود موضوعى است كه در خصوص آن با آرش برهانى همكلام شديم.
    يكى از مسائلى كه خصوصاً بعد از بازى با سايپا، ذهن اكثريت هواداران را مشغول كرد از دست دادن موقعيت هاى صد در صد گل توسط تو بود. در اين خصوص صحبت كن.
    - من هميشه تلاش مى كنم تا در كارهاى هجومى تيمم حضور داشته باشم و بهترين جايگيرى ها را داشته باشم. به شخصه خودم هم دوست ندارم كه موقعيت هاى مهمى كه نصيبم مى شود را از دست بدهم اما در اين ميان بيشترين كسى هم كه بابت از دست دادن اين فرصت ها اذيت مى شود خودم هستم. من هيچ گاه كم كارى نمى كنم چون دوست ندارم بعد از بازى دچار عذاب وجدان شوم.
    برهانى در زمان قلعه نويى آقاى گل ليگ شد اما بعد از رفتن قلعه نويى ديگر نتوانست موفقيت هاى آن فصل را تكرار كند. اين روند در زمان ناصر حجازى هم تكرار نشده. فكر مى كنى علت اصلى اين موضوع چيست؟
    - من در زمان قلعه نويى هم موقعيت خراب مى كردم اما چون آن زمان خوب گل مى زدم كسى اين ايرادها را نمى گرفت. در سال حضور ناصرخان حجازى هم بهترين گلزن استقلال شدم. من نوك پيكان تيم بازى مى كنم و فكر نمى كنم اين همه انتقادى كه از عملكردم مى شود درست باشد.
    فكر مى كنى عملكرد خوبى دارى؟
    - به نظر خودم الان هم موفق هستم. من در اين فصل ۴ بازى براى استقلال به ميدان رفته ام و ۳گل زده ام. پس با اين آمار نمى توانم ناموفق باشم. آمار، عامل تعيين موفقيت يا عدم موفقيت يك مهاجم است و به نظر خودم با اين آمارى كه دارم عملكرد بدى نداشته ام.
    با اين حال خراب كردن اين همه موقعيت باعث شده تا انتقادات زيادى به عملكرد تو وارد شود!
    - خب من هميشه سعى مى كنم از موقعيتى كه نصيبم مى شود به بهترين شكل ممكن استفاده كنم. متاسفانه هيچ گاه آن شرايطى كه من براى تصاحب توپ دارم لحاظ نمى شود و هميشه همه قسمت خالى ليوان را مى بينند. اينكه من در چه شرايطى صاحب توپ مى شوم و نحوه استفاده از آن را هيچ كس نمى بيند و همه به ضربه آخرى كه مى زنم دقت مى كنند. چه خوب بود كه آنهايى كه انتقاد مى كنند و به من لطف دارند نيمه پر ليوان را هم بينند.
    خراب كردن ۳ موقعيت صد در صد طى چند دقيقه به نظرت چه توجيهى مى تواند داشته باشد؟
    - من دنبال توجيه نيستم چون هميشه در اين موقعيت ها بوده ام.
    كارشناسان فوتبال من را به خوبى مى شناسند و همه ديدند در حالى كه ۳ موقعيت را خراب كردم اما باز هم هواداران تشويقم كردند.
    • به نظر مظلومى حمايت خوبى از تو در بازى مقابل سايپا داشت و اعتماد او باعث شد تا اجازه حضور بيشتر و گلزنى در اين بازى را پيدا كنى.
    اول از همه خوشحالم كه شرمنده هواداران نشدم. من هميشه سعى مى كنم صحبت هاى مظلومى را به خوبى در زمين پياده كنم. مظلومى نگاهش به فوتبال من مثل عامه مردم نيست و صحبت هاى او نقش بسيار زيادى در فوتبالم دارد و به من كمك مى كند. خدا را شكر كه توانستم در پايان جواب اعتماد او را بدهم و در اين بازى گلزنى كنم.
    • تمرين خاصى هم براى اين مشكلت انجام مى دهى؟
    - من هميشه سعى مى كنم حتى در تمرينات بيشتر از سايرين تلاش كنم. من در تمرينات هم مشابه اين اتفاقات را دارم اما نمى دانم چرا همه تنها لحظه آخر را مى بينند و حضورى كه در جريان بازى و موقعيت سازى و عملكرد مفيد دارم را كسى نمى بيند.
    البته بسيارى هم معتقدند آرش برهانى تمركز ندارد و عجله او براى گلزنى باعث مى شود تا موقعيت ها را يكى پس از ديگرى از دست بدهد.
    - نه با اين موضوع كه تمركز ندارم موافق نيستم چون اگر تمركز نداشتم حتى نمى توانستم در موقعيت گل قرار بگيرم. قبول دارم كه شايد در زدن ضربات آخر يك ذره بى دقت هستم اما اين موضوع هم به هيچ عنوان عمدى نيست و همانطور هم كه قبلاً گفتم هيچ كس به اندازه من از اين عدم موفقيت ناراحت نمى شود. اگر من آن ۳ موقعيت را از دست نمى دادم شايد حتى تيم گل هم نمى خورد.
    يعنى فكر مى كنى گل خوردن تيم تقصير تو بود؟
    - همان موقعيت هايى كه من از دست دادم باعث شد گل بخوريم و كل تيم تمركزش را از دست بدهد. شايد اگر من آن موقعيت ها را گل مى كردم دفاع تيم، روحيه اش حفظ مى شد و ما گلى در اين بازى دريافت نمى كرديم.
    عملكرد تو در اين بازى و از دست دادن موقعيت ها حتى باعث شد تا فردوسى پور هم نسبت به عملكردت با طعنه صحبت هايى انجام دهد.
    - من هيچ گاه از صحبت هاى ديگران ناراحت نمى شوم. فردوسى پور هميشه به من لطف دارد و اگر هم چيزى گفته باعث ناراحتى من نمى شود.
    بسيارى معتقدند ترس از رقابت براى حضور در تركيب در كنار ۲ مهاجم آماده يعنى ميداودى و مجيدى باعث مى شود كه تو چندان موفق عمل نكنى.
    - نه اينطور نيست. ما وقتى مى توانيم استقلال واقعى شويم كه از ۳ مهاجم استفاده كنيم. قدرت تهاجمى استقلال امسال بسيار زياد است ضمن اينكه عملكرد بسيار خوبى نيز تا اين مقطع از فصل داشته است. با اينحال فكر مى كنم رقابت براى حضور در ميدان هيچ گاه باعث عدم موفقيت يك بازيكن نخواهد شد.
    و در ادامه

داستان آنروز جادويى سريعترين هت تريك آرش چگونه شكل گرفت؟

استقلال بازى داشت با پيكان. ۶ آبان ۸۶ بود و امير قلعه نويى براى رسيدن به مقام قهرمانى به ۳ امتياز اين بازى نياز داشت.بازى اما آنگونه كه استقلال انتظار داشت آغاز نشد. اين پيكان بود كه خيلى زود به گل رسيد و گل را هم سعيد لطفى زد كه با دل شكسته از تيم آبى پوش جدا شده بود.امير قلعه نويى داشت خون خونش را مى خورد.سرانجام لحظه حساس بازى رسيد. داور به سود استقلال يك خطاى پنالتى گرفت و قلعه نويى آرش برهانى را پشت توپ فرستاد، كسى كه آقاى گل بود اما در هر بازى چند موقعيت از دست مى داد.آرش پشت توپ رفت. ورزشگاه نيم خيز شده بود تا تكليف اين توپ مشخص شود. توپ چسبيد به ته تور و برهانى شادى معروف خود را آغاز كرد.معجزه از آنجا آغاز شد. آرش برهانى در ۹ دقيقه ۲ گل ديگر زد تا يك آمار كم نظير را از خود بر جاى بگذارد.معمولاً كم پيش بيايد كه يك مهاجم بتواند در اين مدت كوتاه هت تريك كند.
    •••
    اعتماد امير قلعه نويى به آرش برهانى سبب شد تا مهاجم گلزن استقلال يك برد رويايى را به مربى خود هديه كند. پرويز مظلومى هم در همين بازى به آرش اعتماد كرد، با وجود از دست دادن موقعيت ها در زمين حفظش كرد و در نهايت مزد اعتماد خود را گرفت. گاهى وقت ها بايد ۸۵ دقيقه پاى يك مهاجم گلزن بمانى تا توپ را بچسباند ته تور...
    او مى تواند مفيد باشد...
    لحظاتى كه تيرهايش به هدف خورد
    آيا آرش مى تواند در نتيجه يك بازى تاثيرگذار باشد؟ اين سوالى است كه شايد اگر در مقطع كنونى از فوتبالى ها و آنهايى كه حداقل اطلاعاتى از آرش برهانى دارند پرسيده شود لبخند تلخى بزنند و به تمسخربگويند «نخندانمان»! شايد اين آرش در اين فصل نتوانسته در نتيجه بازى هاى استقلال تاثير بگذارد و مفيد باشد اما نبايد از يادمان پاك شود كه او قبلاً چه كارهايى برايمان انجام داده است. مگر او گذشته بدى دارد؟ اگر آرش آقاى گل آبى ها گذشته خوبى نداشت هيچ گاه او نمى توانست محبوب قلب استقلالى ها شود.
    محبوبيتش به خاطر چهره فتوژنيك و صورت هميشه خندانش است كه او با رفتارش محبوب و مجذوب استقلالى ها شده است. آرش با گذشته اش به اينجا رسيد. گذشته اش كه رفته رفته باعث پيشرفتش شد.
    او كه در پاس چهره شد با اين تيم كه آن موقع يك باشگاه نظامى بود افتخارات زيادى كسب كرد. هنگامى كه او مقابل نفرات قدرتى، العين و الاتحاد در تركيب، پاس همه را جا مى گذاشت و گل مى زد؛ وقتى در مقدماتى المپيك آتن در تركيب ايران، جوانى به نام آرش برهانى مقابل چين قرار گرفت شايد هيچ كس تصور نمى كرد او بتواند فشار سنگين خط حمله تيم اميد را تحمل كند اما آرش در آن مسابقه از ميانه ميدان يكى پس از ديگرى نفرات چينى را جا گذاشت و مثل دعواى زناشويى آنها را شكست و جلو رفت و در نهايت هم زهر خود را ريخت و كم مانده بود كه فقط تير دروازه چينى ها را بشكند كه اين كار را با تور انجام داد! شايد همين درخشش خوب باعث شد تا آرش برهانى نام خود را مطرح كند و آرش گل هاى مهم و با ارزش ديگرى هم زد تا اين كه ناصر خان حجازى، سرمربى وقت استقلال دستور جذب او را به فتح الله زاده داد. او با استقلال آقاى گل شد و هرگز نمى توان از ياد برد كه چه هداياى با ارزشى را به هواداران آبى تقديم كرده است.
    آرى... او مى تواند مفيد باشد فقط كافى است لحظاتى كه تيرهايش به هدف خورد را به ياد آوريم
    .

ویرایش توسط saiede : 09-19-2010 در ساعت 14:41

18. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مبعلي: عاشق لقب مهندسم!/ ژاوي،‌ اينيستا و فابرگاس را دوست دارم

من عاشق لقب مهندسي هستم. اصلا دوست ندارم لقب بازيكن خاصي را روي من بگذارند به همين دليل لقب مهندس را خيلي دوست دارم. اولين‌بار اين لقب را در فوتبال امارات روي من گذاشتند

ايمان مبعلي در بازي مقابل سايپا نشان داد كه رفته رفته به روزهاي اوج نزديك مي‌شود. تماشاگران استقلال در هفته‌هاي ابتدايي چندان از عملكرد او راضي نبودند ولي ايمان حالا به شرايط خوبي رسيده و در بازي با سايپا هم پاس گل اول تيمش را داد. مبعلي درباره وضعيت استقلال و مسائل مختلف ديگر به سوالات سايت گل پاسخ مي‌دهد.
    *بازي چطور بود؟
    بازي خوبي بود و ما تمام تلاشمان را كرديم تا سه امتياز را بگيريم براي استقلال خيلي مهم بود كه جايگاه سومي را در جدول حفظ كند و فكر مي‌كنم بعد از اين تعطيلي شرايط بهتري داشته باشيم.
    قبول داري نيمه اول مثل نيمه دوم نبوديد؟
    بله، ما در همين نيمه هم موقعيت‌هاي زيادي را تبديل به گل نكرديم و يك گل غافلگيرانه خورديم. در بين دو نيمه اما صحبت‌هاي كادرفني خيلي تأثيرگذار بود و مربيان به بازيكنان اطمينان دادند كه گل مي‌زنيم. خوشبختانه تغيير تاكتيك تيم هم به سود استقلال شد.
    *به نظر تو استفاده از دفاع سه نفره بهتر است يا دفاع خطي؟
    من نمي‌توانم در اين مورد حرف بزنم اين مربي است كه درباره سيستم تصميم مي‌گيرد و هر وقت هم كه بخواهد عوض‌اش مي‌كند.
    *در اين بازي باز هم پاس گل دادي و مثل اينكه به روزهاي اوج نزديك مي‌شوي؟
    اين ششمين پاس گل من در اين فصل بود. اين درحالي است كه مقابل ذوب آهن، مس و پيكان يك ربع بازي كردم و در بازي با سپاهان نبودم.
    *از عملكردت راضي هستي؟
    من فكر مي‌كنم عملكردم معمولي بوده و از خود بيشتر انتظار دارم. من حتي به فكر گلزني هم هستم.
    *چرا تا حالا گل نزدي؟
    فكر مي‌كنم موقعيتي پيش نيامده كه گل بزنم در ضمن من در تمام بازي‌ها حضور كامل نداشتم و شانس گلزني‌ام كم بود.
    *چرا كم كاشته مي‌زني؟
    اگر موقعيت پيش بيايد كاشته مي‌زنم. در بازي با سايپا چند ضربه ايستگاهي نصيب حريف شد كه اي كاش يكي، دو تا از آنها گير من مي‌آمد.
    *مثل اينكه ميلاد ميداودي كاشته‌هاي از راه دور را مي‌زند؟
    بله، ميلاد بيشتر كاشته‌هاي راه دور را مي‌زند و من ضربات نزديك دروازه را مي‌زنم.
    *فكر مي‌كني تا چند هفته ديگر صدرنشين شويد؟
    ما احتياج به زمان داريم ولي مطمئنا هدف‌مان چيزي جز صدرنشين نيست.
    *امتياز از دست دادن پرسپوليس هم در تبريز به نفع شما شد. اينطور نيست؟
    صددرصد به نفع ما شد ولي مهم اين است كه خودمان امتياز بگيريم و به رده‌هاي بالا بياييم. به نظر من دربي براي بهبود وضعيت تيم ما خيلي تأثيرگذار خواهد بود.
    *پرسپوليس را شكست مي‌دهيد؟
    اين بازي با همه با همه بازي‌ها فرق دارد و اصلا قابل پيش‌بيني نيست. به نظر من شانس هر دو تيم در اين پيروزي برابر است.
    *بازي كردن در دربي براي تو سخت است؟
    من تا حالا دربي‌هاي زيادي را ديده‌ام ولي سابقه بازي در اين مسابقه را ندارم. به هر حال اين بازي سختي‌هاي خاص خودش را دارد ولي من سعي مي‌كنم بهترين بازي‌ام را انجام دهم.
    *مي‌داني كه به تو لقب مهندس استقلال را داده‌اند؟
    من عاشق اين لقب هستم. اصلا دوست ندارم لقب بازيكن خاصي را روي من بگذارند به همين دليل لقب مهندس را خيلي دوست دارم. اولين‌بار اين لقب را در فوتبال امارات روي من گذاشتند.
    *در بين فوتباليست‌هاي خارجي سبك كدام بازيكن را دوست داري؟
    در پست خودم فوتبال ژاوي،‌ اينيستا و فابرگاس را مي‌پسندم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

صفحه 30 از 131 نخستنخست ... 2028293031324080130 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)