Design & Developed BY Patira

صفحه 39 از 101 نخستنخست ... 2937383940414989 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 1003
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

با توجه به سنگین شدن تاپیک قبل و افزایش بیش از حد تعداد صفحات ، تصمیم گرفتیم که جلد دوم رو با رویکردی جدید افتتاح کنیم ! به زودی بهتون اطلاع میدیم

به پاتوق جدیدتون خوش اومدین

در ضمن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هست. نیاز داشتید میتونید از مطالبش استفاده کنید

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

خرید توکن :

Spoiler: خرید توکن
    همونطور که میدونید به خاطر یه سری مشکلات خرید توکن برای اکثر ایرانی ها مقدور نیست، از اونجایی که توکن مهم ترین عنصر بازی هست تصمیم گرفتم یکی از جاهایی که تو کار فروش توکن هست رو بهتون معرفی کنم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که صاحبش یکی از اعضای ثابت همین تاپیک هست یعنی علی ali.chila ، که کار فروش توکن رو انجام میده

میتونید سر بزنید و استفاده کنید.

توجه داشته باشین که من فقط قصد معرفی دارم و خرید توکن نیازمند اعتماد سازی دو طرفه هست

صرفا معرفی این وبلاگ برای کسانی هست که علاقه به خرج کردن تو بازی دارن

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 02-04-2015 در ساعت 15:10

عضو Derby

IranPersepolis

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    تنها راهش اینه که 75 روز وارد بازی نشید تا تیمتون پاک بشه. یه راه فیسبوکی هم داره.اینکه شما ابتدا تیمتون رو با pc بسازید که به اکانت فیسبوکتون وصل باشه.بعد وقتی با گوشی وارد بازی میشید از طریق فیسبوک login بشید که تیم جدیدتون رو اجرا کنه. ولی دیگه همیشه باید با فیسبوک وارد بشید.
    سلام دوست عزیز
    اگر با پی سی بازی می کنید ی راه حل خوب هست برا تغییر تیمتون!! قسمت منیجر سمت راست Club seeking manager : باشگاه به دنبال مدیر!! می تونید از باشگاه هایی که بهتون پیشنهاد داده شده یک تیم رو انتخاب کنید و حتی تمام توکن ها و مورالیتی و ... تیم اولتون به تیم جدید انتقال پیدا می کنه!! از این طریق می تونید ی تیم جدید داشته باشید که حتی قابل بازگشت به تیم قبلیتونم هست!!!

عضو Derby

IranPersepolis

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

دوستان دوتا سوال راجع به بازیهای دوستانه!!!
    اول سه بازی در روز در شرایطی که فرضا یک بازی از لیگ و دوتا بازی دوستانه باشه آیا مطلوبه؟؟؟؟ یا یک بازی بهتره ؟
    دوم تو بازیهای دوستانه، ارنج تیم رو همون بازیکنای اصلی بچینم با تعویضای خاص؟؟؟ یا مث کار الانم نیمه دونم دقیقا کل تیم رو عوض کنم بهتره؟؟؟

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidsky نمایش پست ها
    سلام من تازه ولردم دمتون گرم اگه سوالام رو جواب بدین .
    1- توکن رو چه شکلی میشه بدست اورد می دونم با قرارداد ولی چه مدت یه بار توکن میده
    2- نمی دونم چه طور قیمت بلیط رو معلوم کنم یعنی می دونم کجا برما ولی وقتی می رم نوشته win bounse و ticket prices و زیره هر کدومش میشه قیمتا تعیین کرد خوخب باید چیکار کنم
    3- نمیشه هر بازیکن را هر قابلیتشا که خاصی تمرین بدی مصلا فقط دفاعشا اگه میشه چه طور اگه نمیشه چطور میشه تمرین کرد کلا
    4- بقیه ی ژولا به جز توکن و دلار این قرمزه آبی و سبزه چیه
    5- کدوم زمیناما اول آبدیت کنم اصلا کاربردشون چیه اینایی که توی ground هست
    دمه اونی که جواب می ده گرم آقا من تازه واردم خواهشا کمکم کنین دمتون گرم

آها یه چی یادم افتاد چند روز یه بار میشه تمرین کرد ؟
    سلام خوش اومدین

1- توکن با بستن قرارداد و انجام دادن آفر ها و.. بهتون تعلق میگیره. اسپانسر های توکن هر کدوم مزیت های خاص خودشون رو دارند و طول قراردادشون هم با بقیه فرق میکنه

2- قسمت ticket prices همون قیمت بلیط هسات که میتونین تو 3 جام مختلف اونارو تعیین کنید. win bonus هم پاداش برد برای بازیکناست

3- چرا میشه تمرین داد ولی بعد از یه مدت قفل میشه و مجبورید بخش های دیگه رو تمرین بدید

4- اونا بسته های رنگی هر کدوم یه کار انجام میدن. بسته سبز واسه بسته استراحت هست. بسته قرمز برای رفع مصدومیت و بسته آبی هم برای افزایش روحیه بازیکنان

5- اصولا همه بخش هارو تو زمین باید همزمان ارتقا بدید فرق آنچنانی نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط makoran sea نمایش پست ها
    دوستان دوتا سوال راجع به بازیهای دوستانه!!!
    اول سه بازی در روز در شرایطی که فرضا یک بازی از لیگ و دوتا بازی دوستانه باشه آیا مطلوبه؟؟؟؟ یا یک بازی بهتره ؟
    دوم تو بازیهای دوستانه، ارنج تیم رو همون بازیکنای اصلی بچینم با تعویضای خاص؟؟؟ یا مث کار الانم نیمه دونم دقیقا کل تیم رو عوض کنم بهتره؟؟؟
    دیگه نهایت 3 بازی در روز ! البته اگه به طور مداوم اینکارو انجام بدید باعث خستگی بیش از خد بازیکنا میشه. به فاصله زمانی بین بازی ها توجه کنید. ولی در کل 2 بازی در روز به نظر من بهتره تا 3 تا.البته بازم به خستگی بازیکنا بستگی داره

کلا بازی های دوستانه بیشتر واسه محک زدن تیم هست. واسه محک زدن بازیکنا و سیستم ها و تاکتیک های جدید مناسبه. دیگه اینکه چجوری بازیکنارو بازی بدید به خودتون بستگی داره

5. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    حالا بندازین گردن من بدبخت آقا اصلا آخر فصل کی میاد بازیکن بخره؟ اگه ده بار هم میزاشتیش تو لیست فروش کسی برش نمیداشت.میگی نه؟ این فصل آخر فصل که شد بازیکناتو بفروش اگه میتونی.نمیخرن چون دلیلی نداره بیان بازیکنی بخرن که دو روز بعدش 1 ستاره ازش کم میشه.شما خودت آخر فصل حاضری بازیکن بخری؟ اینکه با افزایش سن از قیمتش میافته واسه سن بالاهاست دیگه.وگرنه بازیکن 18 ساله بشه 19 که فرقی به اون صورت نداره.باید ساعت شلوغی همیشه فروخت ساعت شلوغ از 8 شب تا 1. شما زود فروختی تو ساعت خلوت فروختی مشتری زیاد نبوده که پیشنهادها بره بالا ضرر کردید
    متاسفاه آقا اگر بازیکن 17 ساله هم داشته باشی! سطح پیشرفتش زیاد نباشه! بازم افت قیمتش به نسبت زیاده! مگر همونی که گفتم بازیکن گرون بخرید که سطح پیشرفتشون 3-4 بسته در روزه! که اونا دیگه قیمتشونم افزایش پیدا میکنه! حتی بعد 2 فصل! (یعنی تا وقتی که پیشرفت میکنند)
    درضمن تو سطوح بالاست که کسی روزای آخر بازیکن نمیخره ولی تو سطوح پایین همیشه حتی روزای آخرم بازارش داغه
    اون آقایی همکه این حرف رو به شما زده اشتباه از خودش بوده بعد شما من گفته بودم که این مشکل هست! و آدم عاقل که با حرف یک نفر خودش رو به کشتن نمیده! باید صبر کنی تا تو اینجور موارد حداقل 2-3 نفر جوابتو بدن و بعد میانگینش رو بسنجی و استفاده کنی داداش

7. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

IranPersepolis

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

سلام دوستان!!
    برای دریافت پول و توکن نامحدود می تونید از لینک زیر اقدام کنید!! صادقانه بگم نمی دونم به نتیجه می رسید یا نه!!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اینم لینکش!! امیدوارم به نتیجه برسید

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

ندیده میگم فیک هستن...

10. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط makoran sea نمایش پست ها
    سلام دوستان!!
    برای دریافت پول و توکن نامحدود می تونید از لینک زیر اقدام کنید!! صادقانه بگم نمی دونم به نتیجه می رسید یا نه!!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اینم لینکش!! امیدوارم به نتیجه برسید
    قبلا زیاد توضیح دادم حالا یبار دیگه هم میگم که وقتت رو تلف نکنی. بازی اطلاعاتش توی سرور اصلی خود تاپ الون ذخیره میشه و هیچ دیتایی واسه هک کردن نداره.واگر بشه مقدارتوکن رو تغییر داد کافیه فقط یکبار وارد و خارج از بازی بشید تا همه چی به حالت اول برگرده.چون در ابتدای وارد شدن به بازی اطلاعات از سرور بازی load میشه و نه از دیتا ها. به همین خاطره که وقتی شما بازی رو از گوشی پاک میکنید به همراه تمام پوشه هاش وقتی که دوباره نصب میکنید از همون جایی که بودید بازی ادامه پیدا میکنه و هیچ چیز از بین نمیره. تمام سایت ها و وبلاگ هایی که هک بازی رو تبلیغ میکنند فقط واسه سوء استفاده هستند و برنامه هایی که گذاشتند ویروسی و جعلی هستند.

عضو Derby

GermanyRealMadridSS_Tehran

Zidane

تشکر ها
    27
    تشکر شده 15 در 13 پست

دهنم سرویس شده این فصل
    تو هر بازی یه مصدوم میدم اونم بالای 5 روز
    تا الان 4 تا از بهترین بازیکنام مصدوم شدن .یه مصدوم دیگه بدم خودم باید لخت شم برم تو زمین.

13. کاربر روبرو از پست مفید shahram fc تشکر کرده است .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    رضا

ItaliaJuventusBarcelona

Batistuta

تشکر ها
    5
    تشکر شده 2 در 2 پست

با سلام به همه عزیزان و استاد عزیز که این تاپیک رو راه اندازی کرده. خداییش تنها تاپیک راهنمای این بازی توی اینترنت بود.
    من حدود 2 هفته هست که بازی میکنم و خودم تقریباً تمام بازی رو یاد گرفتم. اما تنها یه سوال برام باقی مونده که اگه بپرسم شاید دوستان با تجربه تر عصبانی بشن

سوال اینه: آقا بالاخره ما بازی رو به فیسبوک متصل کنیم یا نه؟ دوستانی که خیلی وقته بازی میکنن آیا یه فیسبوکشون متصل شدن؟
    لطفاً یکی از عزیزان مزایا و معایبش رو توضیح بده. پست اول رو خوندم اما هنوز مزایای اتصال رو نمیدونم.
    من مستر کارت دارم و فکر کنم بدون فیسبوک نمیشه توکن خرید

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

قابلیت های فیسبوک با ورژن گوشی قابل مقایسه نیست و کلا خیلی امکانات داره و خیلی هم راحت تره و همه چی دم دست هستش.اگرم به فیسبوک وصل کنید همیشه تیم رو دارید.اگر نکنید و یه روز بالاخره ممکنه بخواید گوشیتون رو عوض کنید تیمتون هم همراه گوشیتون در واقع میفروشید.یا ممکنه گوشی گم بشه یا دزدیده بشه یا هر چیز دیگه تیم از دست میره.ولی وقتی به فیسبوک وصل باشه همه جا میشه بهش وصل شد.با هر گوشی چه اندروید چه ios چه ویندوز و هر چیز دیگه.امنیتش خیلی بیشتر میشه وقتی که به فیسبوک وصل میشه.چیزی هم که زیاده الان فیل شکن و کسی نباید مشکلی ازین لحاظ داشته باشه. تنها عیبش واسه ایران اینه که اگه یه موقع فیل شکنمون کانکت نشه خوب طبیعیه که به بازی نمیتونیم وصل بشیم.همیشه چند تا فیل شکن مختلف روی گوشی باید داشت برای مواقع ضروری.

16. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

صفحه 39 از 101 نخستنخست ... 2937383940414989 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)