مظلومي: در نيمه اول بازيكنان استقلال تمركز نداشتند
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيکنان ما در نيمه اول ديدار مقابل سايپا تمرکز لازم را نداشتند.
پرويز مظلومي پس از برتري 3 بر 2 برار سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از بازيکنانم تشکر ميکنم، آنها در زمين خواستههايم را اجرا کردند و از هواداران نيز ممنونم با وجود آنکه يک گل عقب افتاديم اما همچنان تيم را تشويق کردند. در نيمه اول نيز ميتوانستيم گلزني کنيم اما 3 موقعيت تک به تک را از دست داديم.
وي ادامه داد: در نيمه اول روي يک ضد حمله گل خورديم. بازيکنان در اين نيمه تمرکز لازم را نداشتند و در نيمه دوم با 3 مهاجم بازي کرديم و بازي خوبي ارائه داديم، هر چند در زدن ضربات آخر کم دقت بوديم. سايپا تيم خوب و جوان و دوندهاي است که تيم ما را آزار داد و اين شکست چيزي از ارزشهاي اين تيم کم نميکند.
سرمربي استقلال با اشاره به جشن تولدش عنوان کرد: بازيکنان ما قصد داشتند به من کادويي بدهند و با کسب اين 3 امتياز بهترين کادو را به من دادند. آرش برهاني نيز مهاجم خوبي است اما تحت فشار قرار دارد، نبايد فراموش کنيم او زماني آقاي گل بوده است، من به او اطمينان کامل دارم.
مظلومي در مورد برنامههاي تيم استقلال گفت: 3 روز تمرينات تعطيل است و 30 و 31 شهريور در تهران تمرين ميکنيم و از اول مهر در کردان کرج اردو ميزنيم به دليل اينکه نفراتمان ناقص بود و برخي از بازيکنان محصل هستند، ترجيح داديم در ترکيه اردو نزنيم.
وي در مورد خداحافظي کاپيتان تيمش از تيم ملي تاکيد کرد: فرهاد مجيدي من را غافلگير کرد، فکر نميکردم بخواهد از تيم ملي خداحافظي کند. شايد اگر تصميمش را به من ميگفت کاري مي کردم.
مظلومي در مورد اينکه آيا قصد ندارد مجيد را از تصميمش منصرف کند و خداحافظياش به دليل حاشيههاي اخير تيم ملي است گفت: او تصميم خود را گرفته و من نميدانم شما در مورد چه حاشيههاي صحبت ميکنيد، فقط ميدانم تيم ملي بايد با نفرات اصلياش به غرب آسيا برود زيرا خودم نيز يک بار تيم ملي را به آنجا بردهام.
سرمربي استقلال در مورد سکو نشيني آندره لوئيز و شايعه اخراج محسن يوسفي از استقلال عنوان کرد: مصدوميت لوئيز در تمرين باعث شد که شوکه شويم. او از ناحيه دنده آسيب ديد و نتوانست بازي کند. محسن يوسفي نيز مصدوم است و از او خواستهام خود را به تمرينات برساند، نميدانم از کجا شايعه اخراجش مطرح شد. حتي شايعه تعويض کوشکي را با يک بازيکن ديگر مطرح کردند اما طبق قوانين تا نيم فصل هيچ کاري نميتوانيم انجام دهيم.