این سیستم گوشه زمینش کلا خالیه! و بهترین منطقه برای حمله و صدمه زدن بهش هم همون جاست! یعنی سعی کن برای حمله حتما 2تا گوش خوب تو پستهای amr aml پشت سر مهاجم یا مهاجمینت بذاری و سیستمت رو هم بذار رو ضد حمله و حمله از جناحین! و تو دفاع هم تمام و کمال وسط رو بپوشون! و برای این سیستم بنظرم 451 وی استیل و 352 وی استیل خوب باشند و منم یک مدتی از یک سیستم به اسم 532! با یک بازیکن تو پست میانه وسط و دو تا گوش پشت مهاجمام بازی میکردم که با اونم خوب نتیجه میگرفتم! حالا طرف چقدر ازت قویتر هست؟ اگر 1-2 شماره است که اون زیاد به حساب نمیاد! ولی اگر خیلی قویتره در کل سعی کن تمام دفاعهات رو رو وسط زمین متمرکز کنی! یعنی 352 وی استیل یا حتی دفاعی ترش کن! و تمرکز دفاعت رو وسط باشه. ولی تمرکز حمله رو هم بذار روی گوشه های زمین. و یک کار دیگه هم که میتونی بکنی اینه که بری و بازیهای قبلیش رو کامل ببینی و ببینی که تو کدوم بازی باخته یا ضعیفترین نتیجه رو گرفته و همونو بچینی.
و اتفاقا آقا امروز منم به فینال جام چمپیونزلیگ راه پیدا کردم و جالبیش اینه که وقتی که رفتم تا ببینم حریفم تو فینال کی هست دیدم که هنوز بازی برگشت اونا انجام نشده ولی یکیشون که بازی رفت رو برده بود تیم دوم گروه خودم بود! که قدرتش 24.5 و 2 ستاره هست!!!!!!!!!!!!!!!!!! و چند تیم 5 ستاره رو هم حذف کرده!!!! و تو لیگشم اوله! که حالا لیگ زیاد مهم نیست چون وقتی قدرتت اینقدر کمه تیم رو میندازن تو لیگی تو همون مایه ها!!! ولی تو بخش حذفی چمپیونزلیگ به هیچکی نباخته!!! و با هرکسی هم یکجور بازی میکنه!!! و کلا دهنم باز مونده از اون موقع!!! و امیدوارم که همون بیاد بالا چون تیم مقابلش بازم 5 ستاره هست و قویه! و نکته جالبتر اینکه همه بازیهاشو که نگاه میکردم 60% مالکیت توپ در برابر تییمهای 5 ستاره هم همیشه مال اون بوده!!! ولی تو دور گروهی رفت و برگشت رو ازش برده بودم که اون موقع چندتا 2ستاره هم تو ترکیبش داشت! ولی بازم نکته جالبش این بود که تو اون بازیها هم مالکیت که دست من بود ولی تعداد شوت زده و شوت تو چارچوبهای اون از من بیشتر بود. همه اینارو گفتم که بگم که امیدتونو از دست ندید و هرچقدرم حریف قویتر باشه بازم میتونید ببرید! (البته بعد دیدن این بنده خدا به این نتیجه رسیدم!) حالا هم موندم دعا کنم کدوم برنده بشه و بیاد فینال جلو من.
راستی آقا بعد فینالت اگر ازین سیستمهای منم استفاده کردی لطفا بیا و بگو که برنده شدی یا باختی تا هم من و هم سایرین بفهمند که باید به حرفهای من توجه کنند یا نه! یا همه تئوریها اشتباست!!!