Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط omidehsani17 نمایش پست ها
    با سلام

من یه تیم دارم اما الان نمیخوامش و بازی رو کلیر دیتا کردم و حذفش هم کردم اما بازم هروقت میرم توی بازی همون تیم هست و میخوام یه تیم جدید تشکیل بدم ! ممنون میشم راهنمایی کنید !
    تنها راهش اینه که 75 روز وارد بازی نشید تا تیمتون پاک بشه. یه راه فیسبوکی هم داره.اینکه شما ابتدا تیمتون رو با pc بسازید که به اکانت فیسبوکتون وصل باشه.بعد وقتی با گوشی وارد بازی میشید از طریق فیسبوک login بشید که تیم جدیدتون رو اجرا کنه. ولی دیگه همیشه باید با فیسبوک وارد بشید.

2. 2 کاربر از پست مفید ali.chila تشکر کرده اند .

عضو Derby

IranPersepolis

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    تنها راهش اینه که 75 روز وارد بازی نشید تا تیمتون پاک بشه. یه راه فیسبوکی هم داره.اینکه شما ابتدا تیمتون رو با pc بسازید که به اکانت فیسبوکتون وصل باشه.بعد وقتی با گوشی وارد بازی میشید از طریق فیسبوک login بشید که تیم جدیدتون رو اجرا کنه. ولی دیگه همیشه باید با فیسبوک وارد بشید.
    سلام دوست عزیز
    اگر با پی سی بازی می کنید ی راه حل خوب هست برا تغییر تیمتون!! قسمت منیجر سمت راست Club seeking manager : باشگاه به دنبال مدیر!! می تونید از باشگاه هایی که بهتون پیشنهاد داده شده یک تیم رو انتخاب کنید و حتی تمام توکن ها و مورالیتی و ... تیم اولتون به تیم جدید انتقال پیدا می کنه!! از این طریق می تونید ی تیم جدید داشته باشید که حتی قابل بازگشت به تیم قبلیتونم هست!!!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)