Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

IranSS_TehranInter

تشکر ها
    4
    تشکر شده 4 در 4 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط shahram fc نمایش پست ها
    سلام
    تو مشخصاتش نمی نویسه
    ولی فکر نکنم زیاد مهم باشه چون من دفاع راستم چپ پا هست و دفاع چپم راست پا!!!
    ممنون از شما ولی فک میکنم سر روحیشون تاثیر میزاره که سر جای خودشون باشن

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط mottahed dez نمایش پست ها
    C

آقا یک نکته ای رو که من فهمیدم اینه که همیشه بازیکنها بهترین بازیشون رو تو پست اصلیشون انجام نمیدن!!! یعنی فصل پیش و تا اواسط این فصل یک بازیکن برای پست میانی داشتم که هروقت اینو یک پست میذاشتم جلوتر (یعنی بجای Cm اونو AMF میذاشتم) و بدون برو برگرد هم گل میزد! و هم نمره خوب میگرفت! یعنی از مهاجمهام کم نمی آورد!!! که البته این فصل بدلیل سن بالا و کم شدن قدرتش فروختمش که البته الان پشیمونم!!! ولی در کل بازیکنها رو اگر تو بازیهای دوستانه جابجا کنید شاید بازیکنهایی ازین قبیل پیدا کنید.
    یک نکته دیگه هم اگر بخوام برای خرید بازیکن بگم اینه که: هر بازیکنی که گرونتره بهتره!!!! یعنی بعضی وقتا یک بازیکن با قدرت کمتر قیمتش خیلی از بازیکن با قدرت بیشتر گرونتره! این نشون دهنده موثر بازی کردن این بازیکنه!!! و البته پیشرفتشونم بهتره! البته این مورد فقط در زمینه قیمت های خیلی بالا و نجومی هست! یعنی بازیکن 5 ستاره سطح 4 که من الان هستم مثلا اگر میانگین قیمتشون 2تا 3 میلیون باشه باازیکنی که 5 یا 6 میلیون قیمت داره تو این زمره قرار میگیره.
    و این رو از روی تجربه شخصی خودم فهمیدم که فصل پیش یک بازیکن 5 ستاره خیلی گرون بدلیل کمبود توکن خریدم! (چون احتمال میدادم که کسی باهام درگیر نمیشه و نشد) و جالبیش اینه که اینم تو هر پستی بازی میدم عالی کار میکنه و خوب گل میزنه و پیشرفتشم عالیه و با افزایش سنش قیمتش بیشتر شده!(برعکس سایر بازیکنهام). فصل پیش که 5 ستاره بود قدرت 32 داشت اما الان به 40 رسیده! یعنی پیشرفتش عالیه و شش ستاره شده! وتقریبا اگر سرحال و با انرژی باشه با هر تمرین سنگین 120% به قدرتش اضافه میشه.
    درکل از من میشنوید خرید رو از طریق فیسبوک انجام بدید تا آمار بازیکن رو ببینید که حداقل کمی آمار بازیکن دستتون بیاد.
    ببخشید طولانی شد.
    راستی مشکل گل خوردنم هم فکر کنم حل شد! البته با تغییر نوع تکل از نرمال به هارد!!! و تو این دو بازی اخیرم که البته ساده هم بودن گل نخوردم! البته قبل این دو بازی از این تیمها که هیچی! از تیمای ته جدولی هم با 5 دفاعی که میذاشتم گل میخوردم!!! درکل امیدوارم که گل کمتر بچه ها نوش جان کنند! که این گلهای الکی خیلی تا حلا کار دستم داده!!! دیروز تا دقیقه 80 از حریف 3-1 جلو بودم با 64-5% مالکیت توپ! که ناگهان تو دقیقه 81 و 82 دوتا گل بچه ها نوش جان کردن و بازی 3-3 شد. و قبل این بازیها تنها شاید تو 1-2 بازی گل نخورده بودم! البته بعد این بازی میخواستم چندتا فحش به تاپ الون بدم! که لعنتی آخه بچه ها تا بخوان توپ رو از دروازه بردارند و بیارن وسط زمین و بازی رو شروع کنند خودش 5 دقیقه زمان میبره! بعد چطوری من تو دقیقه 81 و 2 دوتا گل خوردم؟!!!

3. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

GermanyRealMadridSS_Tehran

Zidane

تشکر ها
    27
    تشکر شده 15 در 13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mottahed dez نمایش پست ها
    خوب تو مشخصاتشون نوشته دفاع چپ یا راست هستند و نمی تونم جاشون رو عوض کنم.
    البته این تجربه ای هم که دوستمون تو پست بالایی گفتند قابل تامله

5. کاربر روبرو از پست مفید shahram fc تشکر کرده است .

عضو Derby

IranSS_TehranInter

تشکر ها
    4
    تشکر شده 4 در 4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahram fc نمایش پست ها
    خوب تو مشخصاتشون نوشته دفاع چپ یا راست هستند و نمی تونم جاشون رو عوض کنم.
    البته این تجربه ای هم که دوستمون تو پست بالایی گفتند قابل تامله
    دوست عزیز این درست ولی مثلا برای فروارد که مینویسه همه رو stاینطوری دیگه نمیشه متوجه شد.
    این آپدیت جدیده خیلی مشکل داره اینم یه مشکلشه که میتونه خیلی مهم باشه.شما اگه مثلا یه فروارد رو که پا چپ هست بزاری فروارد چپ خیلی بیشتر گل میزنه و پاس گل میده.حالا نمیدونم با این مشکل چه کنم؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)