Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    لیپی ، آنجلوتی ، مورینیو ، کاپلو
    بازیکن محبوب
    دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ItaliaJuventus

Delpiero

تشکر ها
    16
    تشکر شده 22 در 16 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط RP7 نمایش پست ها
    سلام به همه ی دوستان من یکی از بازیکنای نسبتا قدیمیه تاپ الونم 10 ماهه دارم بازی میکنم لولمم 10 هست.اسم تیمم fc ramtin
    متوسط قدرت تیمم الان 65 و داره روز به روز بالا تر میره
    در کل فصلایی که بازی کردم بین اول تا چهارم شدم و تا الان که لول 10 هستم هیچ وقت نشده به چمپیونز لیگ نرسم
    در کل این که حدود 5 سالم هست که از سایت های مختلف بازی های انلاین فوتبالی رو انجام میدم
    تو تاپ الونم مهارت بالایی دارم که از نتایج تیمم فکر کنم معلوم باشه
    الانم توی کاپ هستم تو چمپیونز لیگ هم تو گروهم دومم تو لیگم چهارمم ولی مطمئنم تا اخر فصل رتبم بهتر میشه
    همین امروز هم توی سایت دربی عضو شدم
    در ضمن هرجور سوالی که دوستان داشته باشند جواب خواهم داد
    موفق باشید
    خوش اومدین. امیدوارم که بتونیم از تجربتون استفاده کنیم
    یه سوال: میشه تجربتون رو درباره شیوه پرسینگ و ترکیب بازی بفرمایین؟ شما خودتون با چه ترکیبی بازی می کنین. با بازیکنایی که افت می کنن چیکار می کنین؟
    انصافا بازی خیلی به ما ظلم میشه. کانکت میشم بازی رو ببینم وسطش $$$ قطع میشه. میام میبینم 2-0 باختم با دوتا مصدوم. از کاپ اینجوری حذف شدم همین بلا تو چمپین هم سرم آمد

2. کاربر روبرو از پست مفید sadbari تشکر کرده است .

RP7

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    انچلوتی
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    رامتین

IranSS_TehranRealMadrid

Ronaldinho

تشکر ها
    5
    تشکر شده 5 در 4 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط sadbari نمایش پست ها
    خوش اومدین. امیدوارم که بتونیم از تجربتون استفاده کنیم
    یه سوال: میشه تجربتون رو درباره شیوه پرسینگ و ترکیب بازی بفرمایین؟ شما خودتون با چه ترکیبی بازی می کنین. با بازیکنایی که افت می کنن چیکار می کنین؟
    انصافا بازی خیلی به ما ظلم میشه. کانکت میشم بازی رو ببینم وسطش $$$ قطع میشه. میام میبینم 2-0 باختم با دوتا مصدوم. از کاپ اینجوری حذف شدم همین بلا تو چمپین هم سرم آمد
    سلام به شما دوست عزیز
    در مورد پرسینگ وفتی که جلویین یا میخواین نتیجه رو حفظ کنین پرسینگ whole pitch جواب میده ولی در حالت معمولی own half بهتره در مقابل تیم های قوی میتونین با مارکینگ man to man و گذاشتن شیوه ی بازی رو defending بازی رو بسته کنید
    من خودم معمولا از سیستم 3-3-4 استفاده میکنم و بعضی اوقات هم وسط بازی ترکیبمو به 2-2-4 تغییر میدم خیلی پیش میاد که بازیکنایی که از نظر قدرت عددی و skills عالین ولی تو زمین بد بازی میکنن همیشه سعی کنید این بازیکنارو سریعا بفروشید و بازیکنای دیگرو جایگزین کنید چون به دردتون نمیخورن و خیلی وقتا بازیکنای کم لول تر بهتر بازی میکنن خودتون باید قلق بازیکنا دستتون بیاد وتصمیم گیری کنید همیشه به امار بازکنا دقت کنید و سعی کنید بازیکنایی که در اکثر بازیها نمره ی 5و6 رو میگیرن کنار بزارید
    در ضمن با وجود تمام مشکلات سعی کنید همیشه بازیاتونو ببینید چون خیلی تاثیر گذاره و در موقع دیدن بازی به علمکرد همه ی بازیکناتون دقت کنید در ضمن همیشه سعی کنید که ترکیبتون ساکن نباشه یعنی همش یجور نباشه و در هنگام بازی سعی کنین زیاد تعویض کنین خیلی خوبه که همیشه بازیکنای ذخیره ای داشته باشید که بتونن گره بازیو باز کنن

4. کاربر روبرو از پست مفید RP7 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)