داش امین من مشکلی با شخص ندارم
مشکلم با بعضی از کارهایی است که در این تیم انجام شده
مسلما ریشه این هم در همون طرز فکر مسئولین فدراسیون هست و هیچ شکی نیست که کاری که از کیروش خواستن اون رو به این سمت برده
اما برای من 2 نکته جالبه .. هیمن فدراسیون مگه قلعه نویی رو نیاورد ؟ مگه افشین قطبی در زمان همین فدراسیون سکان دار تیم ملی نشد؟
برخورد رسانه ها با اون تیم ها چی بود؟ چرا رسانه ها که اون موقع هفته ای 1 برنامه توی شبکه ها داشتن اونجوری عمل کردن و الان که هر روز چندین ویژه برنامه هست صحبتی نشد؟
شما فوتبال زیبا می بینید؟ شما توی استادیوم ها تماشاگر می بینید؟ پس ما فوتبالمون که دیدنی نیست ... بهونه شون هم نتیجه گرفتنه ! درسته؟
خب ما که در جام جهانی 2014 فقط 1 امتیاز گرفتیم ! در جام ملتهای آسیا 2015 در این مرحله حذف شدیم و با تیم قطبی و قلعه نویی هم همین مرحله حذف شدیم !!
پس توی نتیجه گرفتن که فرقی نکردیم ؟ کردیم؟
فوتبال امروز جذاب تره یا اون زمان؟
اگه نظر من رو بخواین که می گم یک شخص یا ارگان مقصر نیست و بلکه چیزی که مقصره یک جریانیه که بوجود اومده و اون جریان نتیجه گرایی است ... عامل بوجود اومدن این جریان هم بدون شک رسانه ها هستن
رسانه هایی که بعضا افرادی در اونها هستن که به دنبال رسیدن به اهدافی هستند و خیلی راحت با هر برنامه ای که بخوان مردم رو به هر سمت و سویی می برن و خط می دن !
شما در انگلستان ، در برزیل و حتی همین کشورهای درجه چند هم نمی تونین به مردم خط بدین
اما متاسفانه مردم ما خیلی راحت تحت تاثیر رسانه قرار می گیرند !
این تعریف و تمجیدهایی که از تیم ملی بابت حضور در جام جهانی شد رو ما هیچ جای دنیا ندیدیم که دوستان اسمش رو گذاشتن بازتاب جهانی !
این تیم از هیچ لحاظ کم نداشت .. همین بحرین توی تهران قبل جام جهانی از ما 6 تا خورد و 5-6 تا هم نخورد
ولی ظاهرا چون فدراسیون و مسئولین دیدن که حریف های بزرگتر رو نمی تونن ببرن اومدن همین حریف های کوچیک رو بزامون بزرگ کردن !
مگه بحرین چقدر فوتبالیست داره که ما به اون وضع ببریمشون؟ یا قطر چی داشت جز یه بازیکن 2 رگه؟ همین عراق مگه لیگ درست و حسابی داره؟ کشوری که الان توی جنگ داخلی و هزاران مشکل هست !
به نظر من این جریانات و حرف های خندهدار مثل دوپینگ و ... هم درست کردن تا رسانه ها این چند روز کاری نداشته باشند با فدراسیون
اما من از همین حالا نوید بازیهای خواب اورتر و ملال آورتر و نتایج خنده دار تر تیم هامون رو در مسابقات آسیایی میدم
البته کافیه چند صفحه قبل برین تا ببینین نظر من برای الان که تیم باخته نیست و در زمانی هم که تیم با 9 امتیاز صعود کرد گفتم که چیزی که ارائه میدیم اسمش فوتبال نیست و با این سطح تاکتیک تیمی نمی تونیم کاری کنیم و حتی اگه قهرمان هم بشیم در قواره یونان 2004 خواهیم بود
و اما اینکه میگین مشکل چیه
1_ اعتراض در فوتبال ما مد شده ... روز های اول رو ببینین که کیروش چطوری رفتار می کرد و الان رو ببینین !
علتش چیه؟ چون رسانه ها اومدن با ایجاد سرو صدا و متمرکز کردن مردم به مسائل اینچنینی مسائل بزرگتر رو تحت الشعاع قرار بدن و با درست کردن جنجال و .. این وسط داورها قربانی بشن
کار به جایی برسه که امثال ترکی یهو ب سوت نمی زنیم و مظفری زاده هم بگه آقا من می خوام ادامه تحصیل بدم و برم کانادا و خلاصه کسانی تنها بمونن که نیاز به پول داوری دارن و این وسط قربونی شن
2_ اگه از من بپرسن میگم اگر در باخت تیم ملی کیروش داور رو 80% مقصر می دونه من خود کیروش رو 100% مقصر می دونم ، از قبل از بازی ایجاد حساسیت می کنه و خنده دار اینجاست که در زمان پخش مستقیم بازی یک پیشکسوت فوتبال ما میگه شما قبول کنین که این داد و بیداد ها تاثیر می ذاره و داور رو توی نیمه دوم تحت تاثیر قرار می ده ... گزارشگر هم می گفت دیگه ما یه تکون بخوریم توی محوطه جریمه واسمون پنالتی می گیرن ؟!! این طرز فکره پیشکسوت و گزارشگره ماست ! چه انتظاری دارید از تماشاگر؟ خود کیروش عامل ایجاد استرس شد و شما نیمه دوم رو ببینین که تیم رفت روی فاز اعتراض به داور و برای اوت دستی هم داد و بیداد می کردن !
3_ لیست تیم ملی سلیقه کادر فنیه و هیچکس نمی تونه بهش اعتراض کنه .. ولی این کار رو همیشه با مربیان داخلی می کردن و توی بازی و بین بازی کارشناس ها و گزارشگرهامون همیشه میگفتن که فلانی چرا توی لیسته و خلاصه یه جوری اعتراض می کردن یا پیش بینی تعویض می کردن ... اما توی این دوره از این خبرا نبود !!
4_ سنگ بزرگ نشانه نزدنه ... فوتبالی که در آسیا به عنوان ضررده ترین لیگ شناخته میشه چطوری 2 باشگاه رو چندین برابر قیمت باشگاههای لیگ های معتبر جهان مثل لالیگا گذاشته !!؟ این یعنی اینکه بازهم قرار نیست فوتبال به مردم سپرده بشه و این دور باطل ادامه خواهد داشت ...
5_ برنامه های ما توی همه مسائل به خودشون اجازه دخالت می دن و خصوصی ترین سئوالات رو می پرسیدن اما اگه اصل کار به ضرر خودشون باشه حرفی نمی زنن
چندین هفته مسابقات لیگ پخش مستقیم نشد ... دوستان در رسانه چند بار پرداختند بهش؟ اصلا صحبت جدی شد؟ شما سهم فوتبال رو می برید توی جیب رسانه و ... و حرص و جوشش را مردم می خورند ! و مربیان
مدیران را انتصاب می کنید و ناگهان هر سال یک سری افراد را از قوطی بیرون می آورید و پس از مدتی که مهره سوخته شدن اونها رو بازداشت و .. می کنین و بهشون میگین غیرکارشناس و .. و یهو غیب میشن !
6_ حرف آخر خودم رو با یک سئوال می زنم... شما اگه ماشین پراید داشته باشید برای اون می رین چراغ های چندین میلیونی یک بنز رو بگذارید تا راه رو بهتون خوب نشون بده؟
تیم ملی ما و فوتبال ما در حال حاضر مثل یک ماشین پرایده و حضور مربیان چدین میلیاردی برای این فوتبال حکم خرج الکی رو داره که این هم خودش باز یک بازی هست که مردم سرشون گرم شه و دلشون خوش !
مشکلات زیاده و رسیدن به اینها خیلی مهمتر از دوپینگ بازیکن عراقیه اما متاسفانه مردم ما تحت تاثیر رسانه ها هستند و این باعث پسرفت ما در همه زمینه ها از جمله فوتبال میشه
ومن الله توفیق