از اول جواب بدم بیام جلو
در مورد کسی که لوگوی میلان داره بگم که من خودم لوگوی میلان با لباس اولش رو دارم 1040 تا هم توکن دارم هیچ هکی هم نکردم قانونی خریدم پس فکر هک رو کلا نکنید همه چیز تو بازی قانونی و هر چی هک هست بارها گفتم جعلی هستش اونایی هم که کامنت میزنن درمورد هک ها درواقع اونجایی که داره هک رو تبلیغ میکنه و مردم رو گول میزنه از مردم میخواد قبل از اینکه لینک برنامه هک رو بهشون بده اسم اون وبلاگ یا پیج فیسبوک رو تبلیغ و شر کنن مردم هم که سادن اینکارو میکنن و درآخر هیچی گیرشون نمیاد.
دوم درمورد بسته ی 37 تایی و 30 تایی بود. عطا جون قبلش باید یه مشورت میکردی زود اقدام کردی.اگر با ip اروپا بری تو بازی بسته ها رو 11-30-65-143-407-838 تایی میبینی چون اروپاییا واحد پولشون از دلار با ارزش تره پس با مثلا 5 دلار توکن کمتری گیرشون میاد. ولی اگه با ip آمریکا وارد بازی بشی به این صورت میشن بسته ها 14-37-80-176-500-1031. پس همیشه با ip آمریکا برای خرید برو
در مورد هدیه ی مورینیو هم بگم اونو به همه فکر میکنم داده. بدرد من که نمیخورد خودم لوگوی میلان دارمبدیش اینه که لوگویی که خودمون میخریم رو میتونیم هدیه بدیم به دیگران و میشه فروخت ولی اینایی که هدیه میده بازی رو نمیشه.الان دوتا لوگوی هدیه دارم با دوتا لباس هدیه ولی همینجوری موندن بی مصرف
ممنون بابت جوابت علی جان ، بله باید اول مشورت میکردم :-) اما دفعه بعد اگه خواستم این جنایت رو بکنم حتما با ای پی آمریکا میرم :-)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
درباره ما: انجمن تخصصی فوتبال دربی از تاریخ 26 بهمن ماه سال 1387 به صورت رسمی و پایدار شروع به کار کرده است . گروه تخصصی دربی مفتخر است در طول این مدت با فراهم کردن یک محیط سالم و دوستانه یک تجمع بزرگ در میان علاقمندان به فوتبال ایجاد کرده باشد. امیدواریم در این انجمن لحظات خوشی را بگذرانید..