آقا یک راه برای بدست آوردن پول دلالیه بازیکنه! یعنی اون بازیکن هایی که آزاد هستن رو با 1 توکن بخری و بعد بفروشیش! برای منکه تو این چند روزه خوب جواب دادالبته نیازش کمی توکن هست!!در زمینه پیشرفت بازیکن هم چیزی که من فهمیدم:1- بازیکن های آکادمیت خوب رشدشون سریعه!= سریع نفروشیدشون! چند روزی بهشون تمرین بدید بعد که کمی سطحشون رقت بالاتر بفروشیدشون!(بسته به نیازتون به پول)2- قیمت بازیکن هم باهاتون حرف میرنه!: بازیکن های گرون رشدشون سریعتره!!!3- برای من بازیکنهای با سن 21-22-23 بهترین رشد رو دارند!ولی آقا همه اینا به کنار! من که الان رفتم لیگ پایین یک نکته رو 100% فهمیدم!بازی بازیکنهارو دسته بندی میکنه! یعنی بازیکنهای که زیاد خرج میکنن رو میندازه تو یک لیگ و گروه تا باهم رقابت کنند و ترغیب به خرید بیشتر توکن بشوند!و امروز با یک باخت 2-1 از لیگ قهرمانان حذف شدم. بازی آخرم با تیم صدر جدول بود که اگر مساوی میکردم به عنوان تیم دوم میرفتم بالا! اما باختم و تبمی که دیشب پریشب بهش 9 تا زدم رفت بالا!ولی همه اینها به کنار الان تو تیمم 2-3 بازیکن دارم که خدان! تو پیشرفت! یعنی تو هر بازی 130-140% پیشرفت میکنن و تو بعضی بازیا دیدم که بالای 200% پیشرفت کردند!امیدوارم که تو دورهای بعدی هم تو لیگی شبیه همین بیوفتم! تا تیما زیاد اهل بازیکن خریدن نباشند! و بشه با آرامش بازی کرد!سطح قدرت تیمم رو هم میخوام پایین نگه دارم ببینم چی میشه!فقط حزف که با تیم عوض کردن میشه اسم تیمو عوض کرد اما لباس و پرچمش قابل تعویض نیست!