با این شرایطی که من دارم مجبور میشم بازیکن های قدرتمند نیمکت نشینم رو بفروشم تا پول گیرم بیاد. و این عملا باعث میشه دستم تو انتخاب سیستم های مختلف کاملا بسته بشه !! و سود حاصل از فروش مثلا 2 بازیکن مساوی میشه با خرید یه بازیکن قوی ! همینجوری به تدریج تیم ضعیف میشه! درسته در ظاهر تیمو قوی تر کردیم ولی برعکسه !در آینده مشخص میشه چرا برعکسه !
حالا تو این شرایط بد یه خوبی هم داره که من تا میتونم توکن جمع کنم تا زمانی که بودجه م خیلی خوب شد و بالاخره بتونم دوباره خرج تیم کنم !
و یه چیز دیگه هم که هست اینه که دیگه افرادی که تو لول ما هستن همه چی رو فوت آبن ! یعنی دیگه میدونن چجوری باید کار کنن، مقابل فلان سیستم چجوری تیمو ارنج کنن، چجوری بازیکن بخرن، کِی بازیکن بخرن، چجور بازیکنی بخرن !
روزای ابتدایی فصل خیلی امید داشتم که بازیکن های نخاله تیمم رو بفروشم. ولی هیچکدوم فروش نرفت !!! حالا یا من خیلی بدشانسم یا دیگه همه فهمیدن چجور بازیکنایی رو نخرن
تازه من بودجه م باورتون نمیشه رسیده بود به 3 میلیون ! دیگه مرز ورشکستگی بودما ! :دی که آکادمی به دادم رسید بازیکن بهم داد و منم بلافاصله فروختمش که الان یه 45 میلیونی دارم !
آکادمی رو کامل باید ارتقا بدین ! ولی اصلا نباید بازیکن واسه بازی دادن بهش بگیرین ! چون خیلی توکن میخواد و عمدتا بازیکنای ضعیفی هم هستن. فقط اون ضعیفه رو باید باهاش قرارداد امضا کرد و فروخت ! همین !
در ضمن من میبینم که دوستانی که لول های پایین هستن خیلی راحت از اختلاف امتیازشون با بقیه تیم ها و گرفتن قهرمانی های مختلف میگن. ولی توجهی به آینده ندارن ! البته خب کارشون ارزشمند هست ولی بازی واقعی شما از لول های 10 به بالا شروع میشه !!! اون موقع هست که مقابل غول های تاپ الون قرار میگیرید و باید عیارتونو بسنجید
بهتره دوستانی که لول های پایین هستن در کنار قهرمانی ها و کار راحت شون تو لیگ هاشون یه مقدار هم ماجراجویی کنن! یعنی سیستم های مختلف رو مقابل سیستم های مختلف امتحان کنن، با استراتژی های متفاوت، هر بازی تغییر بدن و نتیجه شو ببین. بازی هایی که خوب نتیجه میده سیستم و استراتژی مورد استفاده شونو سیو کنن که یادشون نره !
البته این به شرطی هست که به روند تیم شما لطمه نزنه !
حالا چرا من چنین چیزی رو میگم ؟ علتش اینه که لول های پایین پلیر کمتر هست و بیشتر Bot هست و همون پلیر هایی هم که وجود دارن شاید خیلی از بازی سر در نیارن و شما به خیال اینکه دیگه خیلی قوی هستید فریب بخورید !
از نظر من تو لول های پایین باید مرحله آزمون و خطا رو به پایان برسونید، زمانی که به لول های مثل لول من میرسید دیگه عملا آزمون و خطا وجود نداره! دیگه اینجا باید بر اساس دانش تون بازی رو ادامه بدید.
چیزی که من الان گرفتارش شدم. لول های پایین به این مورد توجه نکردم و الان دارم تقاص پس میدم !