Design & Developed BY Patira

صفحه 29 از 131 نخستنخست ... 1927282930313979129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

میداودى: حسم مى گويد به پرسپوليس گل مى زنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: حسم مى گويد در اولين تجربه دربى ام در تهران به پرسپوليس گل مى زنم.ميلاد ميداودى كه در اين فصل به استقلال پيوسته تاكنون عملكرد خوبى داشته است. ميداودى در خصوص شرايط فوتبال ايران، حضور در استقلال، عدم دعوتش به تيم ملى و مسائل مختلف صحبت هايى انجام داد. مصاحبه با مهاجم استقلال را در ذيل مى خوانيد.
    از ابتداى فصل شروع كنيم، زمانى كه با وجود پيشنهادات مختلف به استقلال پيوستى؟
    - قبل از اينكه بخواهم به استقلال بيايم صبر كردم تا تكليف پيشنهادات خارجى ام مشخص شود. از امارات نيز چند پيشنهاد داشتم اما به خاطر شرايطى كه پيش آمد و همچنين بازگشت ستاره هاى ايرانى تصميم گرفتم در ايران فوتبالم را دنبال كنم. از استقلال، سپاهان و استيل آذين پيشنهاد داشتم اما از آنجا كه خودم استقلالى بودم با آقايان فتح الله زاده و اميدوار رضايى به توافق رسيدم و اين تيم را انتخاب كردم.
    پيشنهاد استيل آذين چشم گير نبود؟
    - واقعا پيشنهاد خوبى از لحاظ مالى ارائه كرده بودند اما از آنجا كه چند بازيكن استقلال به استيل آذين و سپاهان رفته بودند در اين خصوص مشورت كردم. حتى با ايمان مبعلى در اين زمينه صحبت هايى انجام شد و در نهايت تصميم به حضور در استقلال گرفتم. دوست نداشتم پس از سال هال حضور در استقلال اهواز به يك تيم شهرستانى بروم و احساس مى كردم پيشرفتى در فوتبالم اتفاق نمى افتاد. وقت آن رسيده بود كه در استقلال بازى كنم و انتخاب خوبى هم داشتم.
    • از پرسپوليس پيشنهادى نداشتى؟
    - در نيم فصل صحبت هايى را انجام دادند اما آخر فصل درخواستى مبنى بر حضورم در اين تيم ارائه نكردند.
    فوتبال امارات چطور بود همه مى گويند ليگ اين كشور بازيكنان را تنبل مى كند، آيا واقعا چنين چيزى صحت دارد؟
    - ليگ امارات به من خيلى كمك كرد. در آن زمان با يك مربى بزرگ كه كاپيتان تيم ملى چك هم بود كار كردم. حتى در اين تيم از بازيكنى مثل اوسانسائو زدن ضربات آزاد را ياد گرفتم. اصلا از حضور در امارات پشيمان نيستم و حتى اگر دوباره در همان شرايط قرار بگيرم مجددا به امارات مى روم.
    اما بازيكنانى كه از ليگ اين كشور آمده اند همگى افت محسوسى داشتند؟
    - اين بازيكنانى كه شما اشاره مى كنيد چند سال در ليگ امارات بوده و از فضاى فوتبال كشورمان دور بودند. آنها زمان مى خواهند و همانطور كه قبلا ديديد اسكلت اصلى تيم ملى را تشكيل مى دادند.
    به استقلال برسيم. از ابتداى فصل همه تصور مى كردند اين تيم ليگ را خوب آغاز نكند اما با برد شروع كرد.
    - تيم ما در ابتداى فصل بيش از ۶ بازيكن اصلى خود را از دست داد، بازيكنانى جايگزين آنها شدند و فكر نمى كنم تا به امروز بد نتيجه گرفته باشيم. مطمئن هستم با بازگشت مصدومان هفته به هفته كه جلوتر برويم روند فنى و نتيجه گيرى ما بهتر خواهد شد.
    در اين چند بازى ابتداى فصل يكى از مهره هاى كليدى استقلال بودى، راز موفقيتت طى اين سال ها چه بود؟
    - در چند سالى كه در استقلال اهواز بودم با مربيان بزرگى مثل كريمى و جلالى كار كردم و از آنها چيزهاى زيادى ياد گرفتم اما مهمترين نكته اين است كه تنها چيزى كه مربيان از من مى خواهند را در زمين اجرا مى كنم كه خوشبختانه تا به امروز جواب داده است.
    • پست تخصصى ات از ابتدا مهاجم بود؟
    سالى كه فيروز كريمى در استقلال اهواز بود به عنوان هافبك چپ بازى مى كردم و بعد از آن در پست هاى زيادى مانند هافبك وسط راست و چپ بازى كردم اما پست تخصصى ام مهاجم است، با اين حال هر جا مربيان بخواهند بازى خواهم كرد.
    گفته بودى از يك بازيكن برزيلى نحوه زدن ضربات آزاد را ياد گرفتى، قبول دارى يك سرى از ضربات فوق العاده زده مى شود و يك سرى از آنها با فاصله زياد به بيرون مى رود؟
    - اين مساله به تمريناتى كه انجام مى دهم برمى گردد. سال گذشته در كل بازى ها نزديك به ۷۰ ضربه آزاد زدم كه حتى ۱۰ ضربه هم بيرون از چارچوب نبود. در استقلال فعلى با توجه به فاصله اندك بازى ها زمانى براى تمرين ضربات كاشته وجود ندارد اما فكر مى كنم يك ماه تعطيلى ليگ اين فرصت را به من بدهد تا روى اين ضربات بيشتر كار كنم.
    بازيكنان زيادى مثل هادى خنيفر در استقلال اهواز از ضربات تو تقليد مى كنند، اين موضوع تو را ناراحت نمى كند؟
    - ضربه آزاد هميشه در چشم است. فقط من نيستم كه دوست دارم ضربه آزاد بزنم. بعد از بازگشتم از امارات فيلم هاى زيادى از ضربات كريستيانو رونالدو ديدم و تمرين كردم و طبيعى است كه هر كسى اين گونه ضربات را بزند.
    • بهترين كاشته زن حال حاضر فوتبال ايران كيست؟
    - صراحتا مى گويم ايمان مبعلى بهترين كاشته زن آسيا محسوب مى شود. به خاطر دوستى كه با او دارم اين را نمى گويم. ضربات او ثابت شده است و در امارات اين مساله را نشان داد.
    هنگامى كه تو و مبعلى به استقلال آمديد شايعه شد كه يك باند خوزستانى در استقلال به وجود آمد. با اين مساله موافقى؟
    - با كلمه باند كاملا مخالفم. قبل از حضور ما پژمان در استقلال بود و حتى با بيش از ۶ بازيكن حال حاضر اين تيم در پاس همبازى بودم. دوستى قديمى من با بازيكنان خوزستانى پا بر جا است و همه مى دانند كه همدلى و صميميت چه كمكى به يك تيم مى كند. همانطور كه گفتم با كلمه باند مخالفم اما رابطه ام با بازيكنان خوزستانى استقلال
    فوق العاده خوب است.
    قبل از اينكه به استقلال بيايى فكر مى كردى بازى كردن در كنار برهانى سخت است يا آسان؟
    - من در پاس تهران با آرش برهانى همبازى بودم و در يك فصل نزديك به ۲۷ بازى را به صورت ثابت در كنار يكديگر بازى كرديم. خوشحال هستم كه دوباره در كنار برهانى بازى مى كنم هر چند با مصدوميت وى فرهاد مجيدى به نوك حمله آمد اما تا قبل از بازى با سپاهان در تمامى ديدارها در جناح راست بازى كردم. براى من فرقى نمى كند كه كنار چه كسى بازى كنم. فرهاد مجيدى يكى از بازيكنانى است كه از بچگى به او علاقه داشتم و خوشحالم كه در كنار وى و آرش برهانى بازى مى كنم.
    به حضور در پاس اشاره كردى، زندگى حرفه اى چقدر در فوتبال يك بازيكن تاثير دارد؟
    - من در پاس كه حضور داشتم مجبور بودم در هتل زندگى كنم. شرايط آن زمان به گونه اى بود كه ۱۱ شب مى خوابيدم و صبح زود از خواب بيدار مى شدم تغذيه مناسبى داشتم و حالا كه با تجربه تر شده ام مى فهمم كه استراحت و تغذيه مناسب چه تاثيرى در روند يك ورزشكار دارد.
    • زمانى كه قصد داشتى به استقلال بيايى كسى نگفت اين تيم را انتخاب نكن؟
    - پدرم ۲-۳ سال پيش چنين حرفى را به من زد اما يك سرى از مسائل شخصى است. همين حالا دوستان دوران دبيرستانم به من مى گويند كه آخر كار خودت را كردى و به استقلال رفتى. پدر من علاقه شديدى به پرسپوليس دارد و هر چقدر از اين علاقه بگويم كم گفته ام.
    • ۲۳ مهر بايد اولين دربى پايتخت را تجربه كنى...
    - من در تيم ملى هم مقابل چشمان
    ۱۰۰هزار نفر بازى كرده ام. خدا را شكر هميشه با استقلال اهواز بهترين بازى ها را مقابل پرسپوليس انجام دادم. قبول دارم دربى شرايط خاصى دارد اما سعى مى كنم بهترين بازى را مثل هميشه مقابل اين تيم انجام دهم، مى دانم كه تمام ايرانيان اين بازى را تماشا مى كنند و انگيزه زيادى دارم.
    • گل هم مى زنى؟
    - سعى مى كنم اين كار را انجام دهم.
    • حست چه مى گويد؟
    - حسم مى گويد به پرسپوليس گل مى زنم.
    • اگر گل بزنى خوشحالى خاصى دارى؟
    - بله. تصميم دارم حركتى انجام دهم كه باعث تعجب همه شود اما تا آن روز مساله را رو نمى كنم.
    • پدرت را چه كار مى كنى، جواب او را چه مى دهى؟
    - اگر مقابل پرسپوليس بازى كنم بازى تمام نشده پدرم به من زنگ مى زند. حتى فكر كنم تا پايم را داخل رختكن بگذارم بايد جواب تلفن او را بدهم. اگر برده باشيم كه واقعا نمى دانم جواب او را چه بدهم. از يك سو هم شايد خوشحال شود چون پسرش گل زده و موفق شده است.
    • ظاهرا در آن سالى كه هاشمى نسب به پرسپوليس گل زد كتك مفصلى خوردى و از خانه بيرون رفتى؟
    - بعد از گل هاشمى نسب نتوانستم خودم را كنترل كنم خوشحالى كردم و از پدرم كتك خوردم. بعد از گل هم از شدت دردى كه بابت كتك خوردن داشتم بيرون رفتم و حتى متوجه نشدم على كريمى گل دوم پرسپوليس را به ثمر رساند.
    قشنگ ترين گلى كه به ثمر رساندى به كدام تيم بود؟
    - سال گذشته و در بازى با پرسپوليس به عليرضا حقيقى زدم.
    از اين بحث خارج شويم. سال گذشته اتفاقاتى افتاد كه عليه مربيانت موضع - گرفتى و مصاحبه هاى تندى انجام دادى، چرا مثل فرهاد مجيدى كه مقابل تست گيرى هاى پياپى مسئولان كميته دوپينگ سكوت كرد و در نهايت پس از چند هفته يك اعتراض كوچك كرد، عمل نكردى. نمى توانستى با سرمربى سابقت به صورت خصوصى صحبت كنى؟
    هرچند نمى خواهم در اين مورد زياد حرف بزنم اما آن زمان فقط بحث دوپينگ نبود. صحبت هاى برخى در مطبوعات استان بازتاب زيادى داشت. من حتى تا ۴ ماه خودم را كنترل كردم و كوچكترين حرفى نزدم اما وقتى بحث تهمت و كم كارى به ميان آمد و به من انگ باندبازى زده شد، سعى كردم از حق خودم و بازيكنان دفاع كنم چون كاپيتان تيم بودم. من ۷ سال در استقلال اهواز بازى كردم و سال گذشته بهترين بازى ها را در اين تيم انجام دادم و نتوانستم مقابل آن همه تهمت سكوت كنم.
    در زمان آقاى سيموئز، بگوويچ و خيلى هاى ديگر تست دوپينگ دادم و هميشه تست هايم منفى بوده، اگر حرف هاى من در آن زمان دروغ بود آقاى شفيع زاده پا وسط مى گذاشت و تكذيب مى كرد. تمام حرف هايم حقيقت بود اما حالا بازيكن استقلال تهران هستم و ديگر به آن روزها فكر نمى كنم.
    • اگر باز هم چنين اتفاقى بيفتد مثل سال قبل برخورد مى كنى؟
    - به هر حال تجربه به راحتى به دست نمى آيد و سعى مى كنم اگر خداى ناكرده اتفاقى افتاد منطقى تر برخورد كنم.
    • از عدم حضورت در تيم ملى ناراحت هستى، درست است؟
    - هر بازيكنى كه به تيم ملى دعوت نشود ناراحت مى شود. واقعا اين مساله سخت است اما اين سليقه آقاى قطبى است و شايد صلاح ديده در اين مقطع من را دعوت نكند. هر زمان كه دعوت شوم با تمام وجود كار مى كنم.
    شنيده مى شود قرار است همراه مجيدى به اردوى بعدى تيم ملى دعوت شوى. از اين موضوع اطلاع دارى؟
    - از اين مساله خبر ندارم اما همان طور كه گفتم من سرباز تيم ملى هستم.
    هنگامى كه در بازى با استيل آذين با دست مصدوم به زمين كوبيدى اين حرف و حديث ها شدت پيدا كرد، قبول دارى؟
    - دكتر خانلرى پزشك تيم ملى ورم دست من را ديد. دست من بايد يك هفته در آتل قرار مى گرفت حتى دكتر نوروزى نيز مداركم را چك كرد. احساس كردم در آن بازى بعد از گذشت يك هفته مى توانم بازى كنم. در يك صحنه
    تك به تك را خراب كردم و روى اعصابم تأثير گذاشت. بايد فوتباليست باشى تا متوجه شوى در آن موقعيت بازيكنان چه واكنشى نشان مى دهند. حتى در آن صحنه مى خواستم دستم را محكم به زمين بكوبم اما درد زيادى داشت اما اين كار غريزى بود. واقعا نمى دانم اين مساله باعث عدم دعوتم شد يا چيز ديگرى بود.
    ظاهرا در بازى با سپاهان به خاطر حضور افشين قطبى در ورزشگاه انگيزه زيادى داشتى؟
    - نمى دانستم آقاى قطبى در ورزشگاه حضور دارد و بلافاصله پس از پايان بازى متوجه شدم اما اينكه مقابل سپاهان انگيزه داشتم را نمى توانم كتمان كنم. سپاهان در اين چند سال جزو بهترين تيم هاى فوتبال ما بوده و به خاطر آن شرايطى كه بين استقلال و سپاهان و جابجايى بازيكنان وجود داشت، انگيزه ام زياد بود. هر چند بيش از اين ۶ بار مقابل سپاهان بازى كرده و ۵ گل زده بودم.
    • در اين چند روز كه مصدوم بودى شايعه شد كه به دربى نمى رسى؟
    - خيلى تلاش كردم كه حتى به بازى با مس كرمان برسم اما اين اتفاق نيفتاد. در ديدار با سايپا به صلاحديد مربيان بازى خواهم كرد و مشكلى براى همراهى استقلال در دربى ندارم.
    • ترسى از ۳ اخطاره شدن ندارى؟
    - شما مطمئن باشيد كه ميداودى در دربى بازى خواهد كرد همانطور كه حسم مى گويد در اين بازى حساس گل مى زنم.
    • اين روزها انتقادات زيادى از ايمان مبعلى(دوست صميمى ات) مى شود، با او صحبت نكردى؟
    - ايمان ۵ سال از فوتبال ما دور بود و بايد قبول كرد كه شرايط فوتبال امارات با ايران فرق مى كند. او زمان مى خواهد كه به مبعلى فولاد تبديل شود. قبل از همه بازى ها با يكديگر حرف مى زنيم و من مطمئن هستم مبعلى به يكى از بهترين بازيكنان استقلال تبديل خواهد شد.
    • كدام تيم ها براى قهرمانى رقيب استقلال خواهند بود؟
    - سپاهان با وجود اينكه نتايج زياد خوبى نگرفته از مدعيان است. ذوب آهن و پرسپوليس ديگر رقيبان استقلال هستند.
    در اين مدت با مظلومى كار كردى نظرت در مورد او چيست؟
    - مربيان با هم متفاوت هستند اما آقاى مظلومى از توانايى فنى بالايى برخوردار است. اگر هم مى بينيد نتايج استقلال نوسان داشته به خاطر فشردگى بازى ها بوده و اين موضوع نيز پس از اردوى تركيه حل خواهد شد.
    حضور استقلال در آسيا را چطور پيش بينى مى كنى. دستيابى به ليگ قهرمانان آسيا به يك رويا براى تيم هاى ايرانى تبديل شده است؟
    - شرايط آسيا با ليگ فرق مى كند. قهرمانى آسيا غير ممكن و رويا نخواهد بود. فوتبال پيشرفت كرده و ديگر كشورهاى آسيايى مقدارى از لحاظ امكانات از ما جلوتر هستند. آنها ورزشگاه اختصاصى دارند اما از لحاظ توانايى فنى به ايرانى ها نمى رسند. زمانى كه در الاهلى بودم در بين ۴ تيم آسيايى با آن همه امكانات كه در اختيار داشتيم چهارم شديم پس امكانات شرط اول قهرمانى نيست.
    • شايعه شده بود كه استقلال قصد ترانسفر كردن تو را دارد. اين مساله صحت دارد؟
    - امسال از استقلال جدا نخواهم شد. اين شايعات به خاطر صحبت هايى بود كه آقاى فتح الله زاده در برنامه ۹۰ انجام داد اما شايد پيشنهاد براى بازيكن ديگرى آمده باشد. قول مى دهم امسال از استقلال جدا نشوم و در اين تيم باقى بمانم.
    صحبت خاصى باقى نمانده؟
    - از هواداران تيم استقلال كه اين مدت به من لطف زيادى داشتند تشكر مى كنم و اميدوارم همچنان به حمايت از ما بپردازند تا بتوانيم جواب محبت آنها را بدهيم.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

4. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه حجازی

ما انگيزه بالايى داشتيم اما كره جنوبى مقابل ايران انگيزه اى ندارد

حجازى: اى كاش كره جنوبى را در مقدماتى جام جهانى مى برديم

ناصر حجازى رئيس كميته فنى باشگاه استقلال معتقد است كه تيم ملى ايران نسبت به گذشته تغيير كرده و بهتر كار مى كند اما بهتر است كه در بازيهاى رسمى تيمهايى مثل كره جنوبى را ببرد تا واقعيت فوتبال ايران را نشان دهد و باعث افتخار فوتبالدوستان كشورمان شود.

• در سفرى كه به اسلواكى داشتيد، برنامه ورزشى خاصى را دنبال كرديد؟
    - من فقط براى اقامتم به اسلواكى رفته بودم و تا ۲۰ روز ديگر بايد دوباره به اين كشور سفر كنم. به تيم دى استرادا هم سر زدم اما بازى نداشتند چون ليگ اسلواكى هم ۲ هفته تعطيل بود و فقط در تمرينات تيم حاضر شدم.

• بازى استقلال مقابل مس كرمان را ديديد؟
    - بله، در اتريش كه بودم، اين بازى را ديدم.

• بازى چطور بود؟
    - وقتى ميلاد ميداودى نبود، خط حمله ما زهرش ريخته بود. فقط مجيدى بود كه به تنهايى نتوانست كارى بكند. مس كرمان تيم خوبى است و نفرات خوبى هم دارد و نبايد توقع داشته باشيم كه استقلال در آنجا راحت ببرد. شاهين بوشهر در تهران يقه پرسپوليس را مى گيرد و پنالتى اش را به بيرون زد كه اين نشان مى دهد همه تيمها هزينه كرده اند و با برنامه و انگيزه مقابل حريفان قرار مى گيرند.

• يعنى از نتيجه مساوى اين ديدار راضى هستيد؟
    - راضى كننده بود. در كرمان مساوى كردن راضى كننده است و تيمهاى ديگر نمى توانند در آنجا راحت مس را ببرند. مس نفرات خوبى دارد و به راحتى امتياز نمى دهد.

• روند استقلال راضى كننده هست؟
    - آن طورى كه ما مى خواهيم نيست و يكى دو هفته بايد فرصت داشته باشيم تا بهتر بتوانيم صحبت كنيم. الان نبايد ايراد گرفت چون تيم سوم جدول است و دارند كارشان را مى كنند. نسبت به سال گذشته ۷-۸ بازيكن تيم ما عوض شده اند و نبايد توقع داشت. اگر ۲ بازيكن به تيم جابه جا شده بودند، مى شد توقع داشت ذوب آهن ۳ سال است كه دست نخورده و امسال ۲ بازيكن اين تيم عوض شده اند اما خط هافبك ما كاملاً نسبت به فصل قبل تغيير كرده است و نبايد توقع بيشترى داشت و بايد به تيم زمان داد.

• اما ۸ هفته از ليگ گذشته و استقلال زمان كافى داشته است.
    - بله، ۲-۳ ماه گذشته اما همين ذوب آهن كه هم بودجه كافى دارد و هم اسكلت خودش را حفظ كرده است، الان ۲-۳ سال است كه قهرمان ليگ نشده است پس از استقلال كه ۱۰ بازيكن تيمش را از دست داده، نبايد توقع داشت.

• بازى بعدى استقلال با سايپا است. در مورد اين ديدار چه صحبتى داريد؟
    - بعضى مواقع آدم، تيمها را نگاه مى كند و چه فكرهايى كه نمى كند. بازى سايپا مقابل شاهين بوشهر را ديدم. سايپا در اين بازى خيلى بد كار كرد و شاهين چه كار كه نمى كرد. گفتم اگر سايپا مقابل ما هم اين طورى بازى كند، ۵ گل به اين تيم مى زنيم اما اين طورى نيست و قطعاً سايپا آن تيمى كه مقابل شاهين بود، مقابل ما نخواهد بود و بازيكنان اين ۲ تيم ۲ برابر تلاش خواهند كرد. همه تيمها مقابل استقلال و پرسپوليس همينطور هستند چون بازيكنان در بازيهاى پخش مستقيم مى خواهند خودشان را نشان بدهند. ما كار راحتى مقابل سايپا نداريم يعنى هيچ تيمى راحت نخواهد بود اما قطعاً دنبال ۳ امتياز خواهيم بود چون در اين ليگ مساوى، باخت خفيف است و بايد امثال سايپا، شاهين بوشهر و پيكان را ببريم.

• در مورد تيم ملى صحبت كنيم. بازى تيم ملى مقابل چين را ديديد؟
    - نه متاسفانه نديدم.

• بازى با كره جنوبى را ديديد؟
    - بله، اين بازى را ديديم و بازى خوبى بود. نتيجه اين ديدار خيلى خوب بود و در زمين كره جنوبى بايد دفاعى بازى كنيم و چون تحت تاثير حريف قرار مى گيريم و بايد دنبال دفاع و ضد حمله باشيم اما اى كاش اين نتيجه را در مقدماتى جام جهانى مقابل كره جنوبى مى گرفتيم.

• پس داغ دلتان تازه شد؟
    - بله، مهمترين اصل انگيزه است و بايد به اين مساله توجه كنيم كه ما مقابل كره جنوبى با انگيزه بازى مى كنيم اما كره جنوبى مقابل ما انگيزه ندارد چون آنها در جام جهانى بازى كرده اند و از گروه خودشان صعود كردند. ما مى خواهيم در اين بازيها خودمان را اثبات كنيم و بگوييم در آسيا حرف براى گفتن داريم. بچه هاى ما خيلى دويدند و تلاش كردند اما بازيكنان كره جنوبى اندازه ما تحرك نداشتند. خدا كند در بازيهاى رسمى چنين عملكردى داشته باشيم. بازى ما و كره جنوبى مثل اين بود كه شاهين بوشهر مقابل استقلال و پرسپوليس بازى كند كه كاملاً با انگيزه كار مى كند. ما هم مقابل كره جنوبى خيلى با انگيزه بوديم اما اگر در بازيهاى رسمى اينطورى بازى كنيم و نتيجه بگيريم، مى توانيم به خودمان افتخار كنيم و سرمان را بلند كنيم. در مجموع تيم ملى نسبت به گذشته تغيير كرده و بهتر شده است. بچه ها در اين بازى صميمى تر و تيم تر بودند و نشان دادند كه تيم ايران مى تواند در آسيا حرفى براى گفتن داشته باشد.

• به نظر شما اين بازى و پيروزى ما، واقعيت فوتبال ايران و كره جنوبى بود؟
    - بايد هميشه ببريم تا نشان دهيم واقعيت فوتبال ما همين است. بايد در بازيهاى رسمى ببريم تا همه آسيا ببينند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه: به زودى براى استقلال به ميدان مى روم

اميدرضا روانخواه بازيكن مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران گفت:خوشبختانه روند رهايى از مصدوميتم به خوبى پيش مى رود و بدون شك در اولين بازى پس از تعطيلات ليگ مى توانم براى آبى پوشان پايتخت به ميدان بروم. او اظهار داشت : شرايط بهبودى من وضعيت خوبى دارد و در حال حاضر در هر جلسه تمرينى يك ساعت را با ساير نفرات تمرين مى كنم.وى ادامه داد: خوشبختانه با توجه به نوع تمرينات كه بسيار جدى و حرفه اى است هيچ مشكلى از نظر بدنى نداشته و خود را آماده حضور در تركيب تيم استقلال مى كنم.او گفت: با نظر كادر فنى و براى آنكه از مصدوميت دوباره ام جلوگيرى شود در تمرينات تحت فشار كه امكان برخورد شديد بين بازيكنان وجود دارد شركت نمى كنم تا دوران نقاهت خود را به خوبى سپرى كنم.هافبك تيم استقلال اظهار داشت: حدود ۶ ماه از عمل جراحى ام مى گذرد و با تعطيل شدن ليگ، از زمان بهترين بهره را برده و خودم را به ساير نفرات تيم رسانده ام.روانخواه در خصوص بازى اين هفته استقلال مقابل سايپا گفت: بدون شك كسب ۳ امتياز اين بازى براى ما ارزش زيادى دارد چرا كه تيم با روحيه اى بالا به تعطيلات مى رود.وى تاكيد كرد: در طول تعطيلات ليگ بازيكنان مصدوم نيز شرايط بازى را پيدا مى كنند و اين باعث مى شود تا دست كادر فنى براى چيدن تركيب تيم بازتر شود تا استقلالى قوى تر و شاداب تر را پس از تعطيلات ليگ شاهد باشيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

مبعلى: ديوانه نيستم كه بگويم به پرسپوليس مى روم

ايمان مبعلى هافبك جنوبى استقلال قبل از سفر تيم ملى به كره جنوبى مصاحبه اى انجام داد و اعلام كرد كه باشگاه استقلال از او حمايت نمى كند. مبعلى حتى در مصاحبه با يكى از سايت هاى خبرى با صراحت گفت كه اگر فصل بعد پرسپوليس از او بخواهد به اين تيم مى رود و همين موضوع حاشيه هايى را براى هافبك استقلال به وجود آورد.مسئولان و كادرفنى استقلال از حرف هاى ايمان به شدت عصبانى شدند و همين موضوع باعث شده تا مبعلى در مصاحبه جديد خود ماجرا را جمع وجور كند. مبعلى در مورد اتفاقات چند روز اخير مى گويد: «من هيچ مشكلى با باشگاه استقلال ندارم و فكر مى كنم سوتفاهمى به وجود آمد كه خوشبختانه حل شد و من همراه تيم به كرمان رفتم. متأسفانه از حرف هاى من برداشت هاى ديگرى صورت گرفت و اين موضوع كمى برايم مشكل ساز شد.» مبعلى در پاسخ به اين سوال كه آيا تو نگفتى به پرسپوليس مى روى تأكيد مى كند:«مگر ديوانه ام كه بگويم به پرسپوليس مى روم. من الان بازيكن استقلال هستم و مى دانم كه چگونه صحبت كنم. باور كنيد كه حتى در اين مورد يك كلمه هم حرف نزدم و نمى دانم چطور شد كه چنين مصاحبه اى از قول من زدند. من الان بازيكن استقلال هستم و اين تيم را دوست دارم.»مبعلى در مورد سفر خود به كرمان مى گويد:«من ،۲ ۳روز قبل از اين بازى با آقايان فتح الله زاده و مظلومى حرف زدم و همه چيز را به طور كامل توضيح دادم و مشكل خاصى هم وجود نداشت.» مبعلى كه در كرمان يك پاس گل داد در اين مورد مى گويد:«خوشحالم كه براى استقلال اين كار كوچك را انجام دادم ولى من هم از خودم راضى نيستم و مطممئن باشيد كه به مرور زمان بهتر خواهم شد. من بعد از سال ها بازى كردن در امارات به فوتبال ايرن برگشتم و احتياج به زمان دارم.»هافبك استقلال در مورد شايعه اختلافش با مظلومى مى گويد:«من هيچ مشكلى با سرمربى ندارم و در اين مورد حرف هايم را زدم. از الان هم فقط تمركزم به مسائل فنى است و دوست ندارم وارد حاشيه شوم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

محمد محمدى: براى حضور در دروازه استقلال مشكلى ندارم

محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: مصدوميت من برطرف شده است و براى حضور در درون دروازه مشكلى ندارم. وى افزود:خوشبختانه با برنامه پزشكان و انجام تمرينات سبك مصدوميت من از ناحيه كمر برطرف شد و از روز گذشته تمرينات پرفشار را همراه ساير بازيكنان استقلال آغاز كردم. وى ادامه داد: اين آسيب ديدگى در بازى مقابل سپاهان اصفهان به وجود آمد و به همين خاطر بازى هفته گذشته برابر مس كرمان را نيز از دست دادم. دروازه بان استقلال با اشاره به شرايط اين تيم خاطرنشان كرد : هفته پيش بازى دشوارى را با تيم مس برگزار كرديم كه در اين مسابقه موقعيت هاى زيادى به دست نياورديم و علاوه بر آن دروازه ما براى دقايقى تحت فشار شديد تيم حريف قرار داشت. وى يادآور شد: متاسفانه تيم استقلال در ۸ هفته گذشته فراز و نشيب هاى زيادى را در كيفيت بازى و نتايج به دست آمده داشته است كه بايد با تمرينات بيشتر و كار روى نقاط ضعف و قوت اين مسأله را برطرف كنيم. محمدى تاكيد كرد: بدون شك ما در ادامه بازى هاى ليگ روزهاى سخت ترى در پيش خواهيم داشت و بايد با تمرينات مناسب روى كارهاى فنى تمركز كنيم و شرايط را به سود خود تغيير دهيم. وى در پاسخ به سوالى مبنى بر مهمترين موضوع دردسرساز براى استقلال در هفته هاى گذشته گفت: به نظرم مصدوميت مداوم تعدادى از بازيكنان و دورى طولانى مدت تعدادى ديگر از مصدومان فصل در كنار برخى از محروميت ها مهمترين مسأله اى بود كه با آن روبرو بوده ايم. دروازه بان استقلال اظهار اميدوارى كرد با بازگشت تمامى مصدومان، اين تيم به نتايج دلخواه و ايده آل خود دست يابد. محمدى در مورد بازى هفته آينده برابر سايپا يادآور شد: بازى با تيم محمد مايلى كهن كه از بازيكنان جوان و با انگيزه استفاده مى كند ، هميشه جذاب است و البته دشوارى هاى خاص خود را دارد. اميدوارم با حمايت هوادارانمان بتوانيم ۳ امتياز اين مسابقه خانگى را نيز كسب كنيم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فریبا

فريبا: مظلوم نمايى نمى كنيم

بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال در واكنش به صحبت هاى صمدمرفاوى سرمربى مس كرمان گفت: مظلوم نمايى نمى كنيم و مطرح كردن اين صحبت ها از سوى مرفاوى صحيح نيست. وى خاطرنشان كرد : هواداران استقلال مى دانند كه تمريناتمان را در شرايط دشوار انجام داديم و اين تمرينات تنها با ۵بازيكن آغاز شد و هفته به هفته نتايج بهترى كسب كرديم به همين خاطر صحبت ازمظلوم نمايى و گمراه كردن تماشاگران بيهوده است. او ادامه داد: هر چند ما به خاطر ارتفاع بالا و هواى گرم شهر كرمان مقابل مس از نظر تاكتيكى عملكرد خوبى نداشتيم اما تعداد موقعيت هاى استقلال با حريف برابر بود و حتى مى توانستيم برنده از زمين خارج شويم. مربى استقلال در پاسخ به انتقاد ديگر مطرح شده در مورد وابستگى استقلال به چند بازيكن تاكيد كرد: اين موضوع نيز نبايد از سوى مرفاوى مطرح مى شد چرا كه تيم مس نيز عمده برنامه هاى خود را تنها روى يك يا دو بازيكن از جمله ادينهو قرار داده بود و در نبود اين مهاجم تيم مس ناتوان مى شود. فريبا افزود: براى مرفاوى كه فصل گذشته در استقلال زحمات زيادى كشيده است، احترام زيادى قائلم اما به نظرم تيم مرفاوى در فصل پيش از پر ستاره ترين تيم هاى تهران بود و هر نوع امكاناتى نيز براى آنها فراهم بود. مربى استقلال در ادامه صحبت هايش با اشاره به شرايط خوب اين تيم گفت: خوشبختانه ميلاد ميداودى و اميد روانخواه نيز تمريناتشان را با ما آغاز كرده اند و اگر مشكل خاصى پيش نيايد، مى توانيم از آنها در بازى هاى آينده استفاده كنيم. وى در مورد احتمال حضور اسماعيل شريفات در بازى مقابل سايپا نيز خاطرنشان كرد: شريفات بازيكن سرعتى و با انگيزه اى است كه علاوه بر تجربه بازى در ليگ برتر مى تواند در چند پست مختلف به ميدان برود. تصور مى كنم شريفات براى بازى برابر سايپا مشكلى نداشته باشد و در صورت صلاحديد كادر فنى در خدمت تيم خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه بیانی

شاهرخ بيانى: كسب ۴ امتياز از سپاهان و مس كار كوچكى نبود

شاهرخ بيانى آناليزور استقلال گفت: به لحاظ كمى در ۲ بازى قبلى عملكرد مطلوبى داشتيم و كسب ۴ امتياز در مقابل سپاهان و مس كار كوچكى نبوده است. روز جمعه بازى متفاوتى با سايپا خواهيم داشت و قطعا سايپا حريف آسانى براى استقلال نخواهد بود و نبايد آنها را دست كم گرفت.وى افزود: اين روزها هجمه شديد و عجيبى از انواع انتقادات از سوى برخى از دوستان پيشكسوت به مديريت و كادرفنى باشگاه مى شود كه به دور از انصاف است. همگان مى دانند كه استقلال بسيار دير جمع شد و در حال حاضر هم مصدومان زيادى دارد.بيانى در انتها گفت: بهتر است پيشكسوتان بيش از پيش حرمت مديريت و كادرفنى را حفظ كنند و تمركز خود را معطوف به تيم هاى مطبوع خود نمايند. استقلال در حال حاضر نيازمند زمان و آرامش است و اين نهايت كم لطفى است كه اين آرامش توسط خودى ها بر هم بخورد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پورحيدري: استقلال محكوم به پيروزي است

وظيفه ماست كه همواره به تيم ملي كمك كنيم و تيم ملي در رأس امور قرار دارد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، منصور پورحيدري گفت: در روزهاي اخير تمرينات منظمي را پشت‌سر گذاشتيم و هر روز شرايط تيم مطلوب‌تر مي‌شود تا بتوانيم به آمادگي مورد نظر برسيم. در ابتداي فصل از نظر زماني كمبود زيادي داشتيم و بايد آن عقب‌‌ماندگي را در طول مسابقات جبران كنيم.
    پورحيدري افزود: ديدار مشكلي انتظار استقلال را مي‌كشد. سايپا تيمي است كه چند سالي است با همين كادرفني و بازيكنان مشغول كار كردن است و از هماهنگي بالايي برخوردار است.
    استقلال در زمين خود محكوم به پيروزي است و شخصاً بسيار اميدوارم تا با تمهيداتي كه كادرفني اتخاذ كرده است استقلال در نهايت پيروز مسابقه جمعه باشد.
    سرپرست استقلال تصريح كرد: يكي از مشكلات اين روزهاي ما تعدد بازيكنان مصدوم است. خوشبختانه روانخواه به زودي آماده مي‌شود و محسن يوسفي هم در آينده‌اي نزديك درتمرينات حضور خواهد يافت. يكي از كمبودهاي اساسي امسال استقلال اين است كه تمرينات تيم به لحاظ حضور بازيكنان كامل انجام نمي‌شود. اردوهاي تيم ملي و مصدوميت‌ها از دلايلي است كه اين اتفاق رخ مي‌دهد، هرچند اين وظيفه ماست كه همواره به تيم ملي كمك كنيم و تيم ملي در رأس امور قرار دارد.
    پورحيدري در پايان گفت: بايد از هواداران استقلال تشكر ويژه‌اي داشته باشيم كه با صبوري و متانت خود در اين چند هفته اخير يار و ياور ما بوده‌اند و در بسياري از مسابقات مانند بازي با سپاهان،‌ مس و استيل‌آذين با حمايت آنها در آخرين دقايق موفق شده‌ايم نتيجه بازي را عوض كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

مصاحبه دست به سینه حسن روشن با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که در برنامه نود پخش شد، مشخص کرد که این پیشکسوت باشگاه استقلال حتی توصیه حشمت‌ا... مهاجرانی که از او خواسته بود حملاتش به فتح‌ا...زاده و نظری‌جویباری را تمام کند و استقلال را به حال خودش بگذارد هم مورد توجه او قرار نگرفته است.
    حسن روشن در جام جهانی 1978 و در هر دو بازی برابر اسکاتلند و هلند به عنوان یار جانشین وارد زمین شده و در مصاف با پرو که از ابتدا درون زمین حضور داشت جای خود را به بهتاش فریبا داد. به سراغ دیگر تاجی آن زمان تیم ملی که 270 دقیقه (سه بازی فیکس) در جام جهانی توپ زده بود رفتیم تا از زبان او در مورد مواضع اخیر رفیق سال‌های جوانی‌اش بپرسیم. نصرا... عبداللهی هم مثل خیلی‌های دیگر از تاجی‌ها و استقلالی‌های قدیم پاسخ قانع‌کننده‌ای برای سوالات فراوان ذهنش نداشت.
    آقای عبداللهی باز هم بازی‌های تیم محبوبتان را دنبال می‌کنید؟
    قطعا! من سال‌هاست که با استقلال هستم و اگر هم کنار گود باشم، پیگیر نتایج تیم هستم.
    اوضاع استقلال امروز را چطور می‌بینید؟
    یواش یواش در حال شکل گرفتن است. کادر فنی هم مشخصا در حال پیدا کردن استعدادهای اصلی نفراتش است و به نظر می‌رسد به‌زودی استقلال به هارمونی کامل برسد.
    بازی اخیرشان برابر مس را دیدید؟
    بله. کار سختی انجام دادند و واقعا گرفتن مساوی در کرمان برای استقلال خوب بود. به مرفاوی هم تبریک می‌گویم. او هم یک استقلالی اصیل است که این روزها مشق بزرگ شدن را به خوبی انجام می‌دهد.
    نظرتان در مورد یارگیری استقلال در این فصل چیست، پس از آن همه تغییرات مدیریتی و رفتن بازیکنان بزرگی مثل اکبرپور، کاظمی، جانواریو، حیدری و بیگ‌زاده...؟
    البته آنها که رفتن یک‌سری به خاطر مشکلات خودشان با باشگاه بود و بقیه را هم که زورشان نرسید تا خواسته‌های مالی‌شان را برآورده کنند، اما فکر می‌کنم با این همه یارگیری استقلال خوب بوده است و اگر هم هنوز به آن هماهنگی کامل نرسیده‌اند، دلیلش ناآشنایی آنها با یکدیگر است. اینکه باعث شده بود همه فکر کنند استقلال فصل پیش خیلی بهتر از این تیم بوده است، هماهنگی ایجاد شده و شناخت متقابل بازیکنانش از یکدیگر بود و من حتم دارم که این تیم هم با یاران جدیدش پس از رسیدن به یک هماهنگی بیشتر و آشنایی متقابل به تیم خیلی خوبی تبدیل شود. ضمن اینکه الان استقلال پنج، شش بازیکن مصدوم دارد که قطعا با رسیدن آنها شرایطشان بهتر هم خواهد شد.
    شما طی هفته‌های گذشته هر بار که استقلال در تهران بازی داشته، شب قبل از آن در اردوی این تیم حاضر شده‌اید. دلیل این کارتان چیست؟
    دلیلش حضور رفقایم در استقلال است. می‌روم به حاجی (فتح‌ا...زاده) سر می‌زنم و به واسطه رفقایم با منصور (پورحیدری) و یا جویباری این کار را می‌کنم. دلیل دیگری هم ندارد. گاهی هم ناصر (حجازی) را در آنجا می‌بینم.
    شما 270 دقیقه در جام جهانی بازی کرده‌اید و با توجه به پست تخصصی‌تان (مدافع) مهاجمان را به خوبی می‌شناسید و عیارشان را تشخیص می‌دهید، نظرتان درباره خط حمله استقلال، مجیدی، میداوودی و برهانی چیست؟
    به نظر من فرهاد مجیدی بازیکن باتجربه‌ای است که این روزها در اوج آمادگی قرار داشته و هر تیمی آرزوی داشتن او را دارد. میداوودی هم خیلی خوب است و حضورش میان مدافعان حریف باعث برهم ریختگی نظم و نظام آنها می‌شود. به واقع من چنین مهاجمی را سال‌ها بود که در فوتبال ایران ندیده بودم و الان هم می‌بینم که تیم استقلال هم به او و حضورش محتاج شده و وقتی او نیست، خط حمله‌اش آن طراوت و زهر را ندارد. آرش برهانی هم مهاجم خوبی است، اما باید از نظر روحی به آرامش لازم دست پیدا کند.
    و خط هافبک و دفاع؟
    گفتم استقلال تیم خوبی است که فقط به هماهنگی نیاز دارد که آن هم تا شروع نیم‌فصل بعد محقق خواهد شد.
    آقای عبداللهی، در این مدت که فصل شروع شده اکثر پیشکسوتان استقلال یا به صورت همکاری مستقیم و یا غیرمستقیم و یا مثل شما به عنوان یک فرد خارج از گود هرگز استقلال را مورد حمله قرار نداده‌اید، اما حسن روشن در این مدت شدیدترین انتقادات را از کادر مدیریتی باشگاه داشته است. آیا در جریان این حرکات همبازی سابقتان در استقلال و جام جهانی هستید؟
    من به هیچ‌وجه این رفتارها را تایید نمی‌کنم و نمی‌دانم این حاشیه‌سازی‌های حسن (روشن) بر چه پایه و اساسی صورت می‌گیرد. او با فتح‌ا...زاده کار کرده و شاید از آن زمان اختلافاتی میانشان باقی مانده که حالا او قصد دارد از این طریق با او تسویه‌حساب کند.
    به نظر شما این راه تسویه‌حساب صحیح است؟
    خیر، هر دو طرف باید در فضایی آرامتر و دور از هیاهو به این اختلافات پایان دهند.
    اما فتح‌ا...زاده که تا امروز هیچ پاسخی به این حملات نداده است!
    بله! فتح‌ا...زاده هیچ حرفی نزده است، اما ظاهرا آقای جویباری یک‌سری مسایل را مطرح کرده است.
    چون روشن به شکل غیرمستقیم او را به زد و بند...!
    بله، شنیدم که چه حرف‌هایی زده است. من خودم هنوز با روشن حرف نزده‌ام، اما قطعا در یک فرصت مناسب از او سوال خواهم کرد که چرا چنین حرف‌هایی را می‌زند. البته فکر می‌کنم این روزنامه‌ها هم در پردازش برخی مطالب، کمی شیطنت می‌کنند.
    گزارش برنامه نود که در آن روشن گفت در رستورانش غیر از مدیریت هفت پست خالی دارد و آقایان می‌توانند برای تست دادن به آنجا بروند که دیگر مورد تحریف قرار نگرفته بود و صدا و تصویر ثابت می‌کرد حسن روشن آن مطلب را مطرح کرده است!
    بله، آن را دیدم! (مکث) واقعا نمی‌دانم چرا این حرف‌ها را به زبان می‌آورد. به راستی ما پیشکسوتان استقلال نباید چنین ادبیاتی را به کار بگیریم و من از روشن توقع دیگری دارم.
    فکر می‌کنید پیشنهاد این مشاغل به فتح‌ا...?زاده که در این شرایط استقلال را در دست گرفته درست است؟
    البته من فکر کنم که منظور حسن (روشن) به نظری‌جویباری بود که او را هم می‌شناسم. نظری‌جویباری آدمی است که اتفاقا برعکس آنچه حسن فکر می‌کند، اصلا عشق شهرت نیست و از استقلالی‌های واقعی است که من چه وقتی کنار استقلال بودم و چه حالا می‌دانم که او فقط به خاطر استقلال و موفقیت آن تلاش می‌کند. او یک آدم باتعصب است و خیلی‌های دیگر مثل جویباری هستند که عاشقانه قصد کمک کردن به استقلال را دارند.
    زیر سوال بردن مدرک دکترای فتح‌ا...زاده چطور؟
    آن را نشنیدم.
    روشن گفت که فتح‌ا...زاده دکترایش را ببرد و به او نشان دهد!
    باور کنید این را نشنیدم، اما اگر گفته باشد هم این کارش صحیح نیست. یعنی من به عنوان یک تاجی قدیمی حداقل از حسن روشن توقع ندارم و ان‌شاءا... که این مشکلات هم به‌زودی حل می‌شود.
    پیشنهاد یا توصیه‌ای برای هر دو طرف این جنگ غیرمستقیم ندارید؟
    از هر دو طرف می‌خواهم که به این کارشان پایان دهند و از مدیران استقلال می‌خواهم که برابر این مصاحبه‌ها سکوت کنند، چون قطعا پس از یکی، دو بار او (روشن) دیگر از این حرف‌ها نخواهد زد و با روشن هم قطعا حرف خواهم زد. اما حرف من این است که این اختلافات بی‌فایده است و فقط دودش به چشم هواداران و استقلال می‌رود. یعنی روشن دوست دارد که دل میلیون‌ها طرفدار استقلال را بشکند تا به خواسته‌اش برسد؟ این دعواها فقط به ضرر استقلال تمام می‌شود و من حتم دارم که روشن دوست ندارد طرفداران استقلال از به حاشیه رفتن این تیم ناراحت شوند. از سوی دیگر این نفراتی که الان در استقلال هستند هم عاشقانه در این اوضاع بی‌پولی در حال تیمداری هستند و ما باید دستشان را بگیریم نه اینکه سنگ جلوی پای آنها بیندازیم. نمی‌دانم! شاید چون من خیلی استقلال را دوست دارم به این شکل حرف می‌زنم یا سایر استقلالی‌ها هم با من هم عقیده هستند، اما معتقدم کسی مثل فتح‌ا...زاده که الان در جنگ با تیم‌های پولداری مثل ذوب‌آهن، سپاهان و استیل‌آذین وارد گود شده، اگر هم کمکش نمی‌کنیم لااقل برایش پشت‌پا نیندازیم.
    فکر نمی‌کنید در آستانه بازی حساس استقلال - پرسپولیس باید این اختلافات به پایان برسد تا به جای تکرار شکست در داربی آخر دو تیم، این بار نوبت به استقلالی‌ها برسد؟
    گفتم که باشگاه‌نشین‌ها جواب روشن را ندهند، من هم تلاشم را می‌کنم تا این مشکل به شکلی خداپسندانه حل شود.

20. 2 کاربر از پست مفید Azunited تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

استقلال پتانسيل قهرماني را دارد

سرمربي تيم فوتبال دسته اولي کاوه گفت: با تغيير شرايط و کمتر شدن مبلغ پيشنهادي به اکبرپور و نوازي، تشخيص داديم که اين مبلغ در شأن و منزلت آنها نيست.

جواد زرينچه در مورد آخرين شرايط تيم فوتبال کاوه در آستانه رقابت‌هاي ليگ دسته اول اظهار داشت: تمرينات را همچنان ادامه مي‌دهيم تا آرام آرام ترکيب اصلي تيم را براي حضور در ليگ دسته اول شناسايي کنيم.
    وي در مورد حضور محمد نوازي و عليرضا اکبرپور، بازيکنان سابق استقلال که مدتي را در تمرينات کاوه سپري کرده بودند، گفت: در گذشته شرايطي وجود داشت و مسائل مالي به گونه ديگري بود که با تغيير شرايط و کمتر شدن مبلغ پيشنهادي به اين 2 بازيکن تشخيص داديم که اين مبلغ در شأن و منزلت آنها نيست. در واقع از نظر شخصيتي درست نبود و مجبور شديم قيد حضور آنها در تيم کاوه را بزنيم.
    زرينچه در مورد شرايط تيم سابقش استقلال در ليگ برتر گفت: استقلال نيروهاي خوبي دارد و در صورتي که بتواند از حداکثر توان بازيکنانش بهره لازم را ببرد، مي‌تواند در پايان فصل به جايگاه خوبي دست پيدا کند.
    وي در پاسخ به اين سؤال که آيا آبي پوشان در فصل جاري ليگ برتر پتانسيل قهرماني را دارند؛ گفت: بله، امسال تيم خوبي دارند. استقلال هميشه استقلال است و اميدوارم با به دست آوردن نتايج دلخواه، خواسته‌هاي هواداران را برآورده کند.

22. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 29 از 131 نخستنخست ... 1927282930313979129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)