سلام به تموم دوستان
صفحه جدیدم مبارک
دیگه به نوعی بازی رو یاد گرفتم اینجا میام و هر چند روز سر میزنم و نظر دوستان رو میخونم ماشالله انقدر سطح بچه ها بالاست که جای نظر دادن برای من نمیزاره اما در مورد تیمم میگم که لول 3 هستم 2 قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام باشگاه ها دارم این فصلم احتمال خیلی زیاد جام باشگاه ها رو بگیرم حذفی تا مرحله قبل بودم و با بد شانسی حذف شدم تیم خریفم لول 5 بود با بازیکنای فوق العاده خوب بی شک قهرمان حذفی میشه
بازی رو از خود سایت یا به نوعی از روی فیس بوک دنبال میکنم چون جذاب تر از اندروید هست و کامل تر
سیستم مرد علاقم 442 دیامند هست اما اکثرا با 3 هافبک وسط MC و 1 هافبک دفاعی یا 1 هجومی بازی میکنم بسته به اینکه مصدوم داشته باشم یا بازیکنی آماده باشه یا نه
میانگین سنی تیمم 24.5سال هست و میانگین قدرت بازیکنانم 25.1 این فصل خیلی سختی کشیدم از اونجایی که داشتم تو 3 جام هم زمان بازی میکردم و بازیکنان ذخیره خوبی نداشتم 5 بازیکن فیکسم مصدوم شدن و خیلی کارام به هم خورد الانم سوم جدولم با 1 امتیاز اختلاف با تیم اول و متاسفنه بازی رو در روییی که با تیم اول داشتم هم مساوی شد !! اینم عکس هایی از تیمم خوشحال میشم در مورد تیمم یا سیستمم نظر بدید تا از اطلاعات شما دوستان استفاده کنم
![]()
![]()