سلام
من چنتا سوال داشتم
اول اینکه بازی دوستانه از قدرت و توان بازیکن کم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی خسته می شود ؟؟؟؟؟
دوم اینکه بازی دوستانه در رشد بازیکن تاثیر دارد ؟؟؟؟؟؟
بازی دوستانه بیشتر بازیکن رشد می دهد یا تمرین ؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
من چنتا سوال داشتم
اول اینکه بازی دوستانه از قدرت و توان بازیکن کم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی خسته می شود ؟؟؟؟؟
دوم اینکه بازی دوستانه در رشد بازیکن تاثیر دارد ؟؟؟؟؟؟
بازی دوستانه بیشتر بازیکن رشد می دهد یا تمرین ؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
من بعد سه ماه برگشتم و دیدم خوشبختانه اکانتم سرجاشه من امروز دیدم تیمم تا نیمه نهایی کاپ اومده ولی متاسفانه امروز حذف شدم اونم نه نفره و یه مسدوم من یه مشکل دارم زمان بازیا طوریه که من نمیتونم برسم به بازیا بع بعضیاشون میرسم ولی با اکثرا نمیرسم شما پیشنهادی واسه اینکه زمان بازیا عوض شن ندارین؟؟؟
سلام
من دیروز نصب کردم. تا حدودی شبیه بازی آنلاین هت تریک هست hattrick.org
البته اونجا همه چی واقعی بود و با پول نمیشد هیچ بازیکنی رو پیشرفت داد. توکن هم نداشت.
سئوال: توکنی که خرج بازیکن میکنی، اگه موفق نشی برنمیگرده؟
چطور باید بفهمیم لیگون فعاله یا تیمها ول شدن به امون خدا؟
یه سئوال دیگه
چرا زبان فارسی نداره؟ من امروز رفتم سایت بازی و در قسمت ساپورت درخواست پشتیبانی از فارسی دادم.فکر کنم تعداد درخواستها زیاد باشه رسیدگی کنن
سلام بازیی خیلی قشنگیه تا بزنی وار یه لیگی میشی اونوقت تیم دوم سومم میشی اینش بد یا خوبه
بعد چند تا لیگ داره بهترینش کیه چجوریی یکم بیشتر بگید
سلام به همگی
بچه ها امروز اپ x-mod رو روی گوشی نصب کردم و بعد از نیم ساعت پاکش کردم اما بعد از اون هر کاری کردم بازی باز نمیشه. has stoped میزنه. پاک کردم و دوباره نصب کردم. حتی با نسخه گوگل جایگزین هم کردم بازهم نمیره تو بازی. اگه از دوستان کسی تجربه همچین چیزی داره لطفا راهنمایی کنید
سلام از بازی بیشتر بگید چجوریه الان چجوری بفهمم سطحم چنده چیزای دیگ بازیکننی اکادمی چجوریه همه چیزو بگید چجطوری مدیریت کنم همه چیزمو مخصوصا اسپانسرو راه همه رو بگید ممنون از سایتتون من هی دار میرم ولی لولم 1 جوریی برم بالا؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
سلام از بازی بیشتر بگید چجوریه الان چجوری بفهمم سطحم چنده چیزای دیگ بازیکننی اکادمی چجوریه همه چیزو بگید چجطوری مدیریت کنم همه چیزمو مخصوصا اسپانسرو راه همه رو بگید ممنون از سایتتون من هی دار میرم ولی لولم 1 جوریی برم بالا؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
سلام من لول پنجم اسم تیمم استقلاله تو لول های قبل حریف نداشتم تموم جام ها رد بردم اما نمیدونم چرا تو این لول به بن بست خوردم.میانگین تیمم خوبه نمیدونم مشکل از کجاس.کی میتونه یه سیستم با تاکتیک خوب بگه
بعد یه سوال دیگه چرا عکسایی گه شما از بازیتون میزارید اینجا با من فرق داره من با گوشی بازی میکنم فقط
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)