Design & Developed BY Patira

صفحه 85 از 99 نخستنخست ... 3575838485868795 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 841 تا 850 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

ازطرف بازي ي فيلم اومد اگه ببينمش جايزه ياتوکن ميده؟؟؟؟؟؟

عضو Derby

تشکر ها
    7
    تشکر شده 7 در 7 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa1323 نمایش پست ها
    به نظر من عوض کردن ترکیب میتونه مفید باشه.بازیکن پنج ستاره ملاک موفقیت نیست.بلکه اون بازیکن باید بااستعداد باشه.اگه توکن کافی داری باید هی بازیکن بخری تو بازی ببینی عملکردش چطوره.اگه بده بفروشش اگه خوبه نگهش دار.مخصوصا بازیای دوستانه با هم لولات بذار ببین عملکردشون چطوره.

اصلا هیچی جواب نمیده....امروز جام حذفی رو باختم و حذف شدم....نیمه اول حریف هیچ موقعیتی نداشت و من 5 موقعیت داشتم....نیمه دوم حریف 10 موقعیت داشت و من هیچ...نمره بازیکنا هم بد نیست...اکثرا 6-7-8 میگیرن...فقط دروازبان 5-6 میگیره....هر دو تاشون...مشکلم اینه که مثل فصل قبل مالکیت توپ رو ندارم...موقعیت ها گل نمیشه انگار با من مشکل پیدا کرده...فصل قبل با همین ترکیبم همه تیم ها رو ترکوندم....الان مجبورم تغییربدم....حالا میخوام 4141 یا 352 بازی کنم....

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

حتی برای سه گانه خرید بازیکن اسکات لازم نیست.نمونش یکی از دوستای من که دو فصل قبل دوگانه با یک فینال گرفته بود.اونم با بازیکنای نزدیک اسکات.
    خودتون دارید می گید دو گانه. من با دو تا گوشی هر کدوم 4 لول بازی کردم و نه خودم سه گانه گرفتم با ترکیب معمولی نه دیدم روی کسایی که کلیک کردم با یه ترکیب معمولی سه گانه گرفته باشن.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

18 توکن برای بازیکن 4 ستاره ی آکادمی به صرفست؟ اصلا اینو نگو با 18 تا من 3 تا بازیکن لب مرز اسکات 18 ساله میخرم همشون هم پر پیشرفت و خوب.فقط باید یکم بابت ترانسفر وقت بزاری و مرتب هر چند ساعت سر بزنی و بازیکنای موجود رو ببینی. اصلا هیچوقت نباید توی بخش ترانسفر هم حتی بازیکن 4 ستاره خرید. چون بازیکن 4 ستاره برای لول های پایینتر 5 ستاره هستند و ما باید فقط بازیکنای 5 ستاره که مخصوص لول خودمون هستن رو بخریم حالا چه برسه اینکه بابت اون بازیکن 18 توکن هم خرج بشه اصلا به صرفه نیست. اون 69 تا توکن هم میشد بهتر خرجش کرد.بازم باید بابت ترانسفر وقت بزارید.یه وقتا هست بازیکن با قدرت ویژه مثلا ضربه آزاد زن میاد تو لیست ترانسفر که با 2 تا 5 تمرین اسکات میشه.خوب همون رو با توکن کمتر میشه خرید و 6 ستارش کرد اگه پیشرفتشم خوب باشه تا آخر فصل چند لول بهش اضافه میشه.بازیکن 7 ستاره واسه سه گانه گرفتن ملاک نیست اصلا شما چند صفحه قبل رو نگاه کن ببین فصل پیش از فینال چمپیونز عکس گذاشتم حریفم 7 بازیکن 7 ستاره یعنی ورلد کلس داشت با احتساب تفکرات شما باید تیمم قطعا میباخت و من فقط 5 ستاره و 6 ستاره بودم ولی بردمش.با یه تیم 5 ستاره هم میشه سه گانه گرفت.مشکله ولی میشه.یعنی میشه هم جام گرفت و هم در مصرف توکن صرفه جویی کرد.نه اینکه خسیس بازی دراورد.میشه در جاهای بهتر خرجش کرد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenix48 نمایش پست ها
    خودتون دارید می گید دو گانه. من با دو تا گوشی هر کدوم 4 لول بازی کردم و نه خودم سه گانه گرفتم با ترکیب معمولی نه دیدم روی کسایی که کلیک کردم با یه ترکیب معمولی سه گانه گرفته باشن.
    دوگانه با یه فینال یعنی چی؟!!یعنی یه لحظه کم اورده واسه سه گانه!

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramos1367 نمایش پست ها

اصلا هیچی جواب نمیده....امروز جام حذفی رو باختم و حذف شدم....نیمه اول حریف هیچ موقعیتی نداشت و من 5 موقعیت داشتم....نیمه دوم حریف 10 موقعیت داشت و من هیچ...نمره بازیکنا هم بد نیست...اکثرا 6-7-8 میگیرن...فقط دروازبان 5-6 میگیره....هر دو تاشون...مشکلم اینه که مثل فصل قبل مالکیت توپ رو ندارم...موقعیت ها گل نمیشه انگار با من مشکل پیدا کرده...فصل قبل با همین ترکیبم همه تیم ها رو ترکوندم....الان مجبورم تغییربدم....حالا میخوام 4141 یا 352 بازی کنم....
    خب فلشاتو عوض کن،جای بازیکنارو عوض کن،تاکتیکاتو عوض کن ببین کدوم جواب میده.اگه دیدی خوب نشد کلا ترکیبو عوض کن.

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

حالا خیلی هم بحث خاصی نیست. این چیزا رو باید تست کرد و دید. لزوما یک فرمول خاصی نداره بازیکن خریدن. الان تیم من همه 5 ستاره هستند و یه 7 ستاره. فعلا هم همه ی بازی ها رو بردم با وجود اینکه توی لول خودم میانگین تیمم 31 هست و تیم هایی که باهاشون بازی دارم همه میانگین بالای 29 و 30 دارن و معمولا هم طرازند.
    این چیزها آخر فصل مشخص می شه که تصمیم درست بوده یا نه.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

این بحثا ارزش نداره واقعا.ما چون یکم با تجربه تریم چیزای بیشتری دیدیم وظیفمون میدونیم که اینا رومنتقل کنیم.همین

عضو Derby

تشکر ها
    7
    تشکر شده 7 در 7 پست

منم ترکیب رو عوض کردم و به 4141 تغییرش دادم و تونستم امروز هر دوبازیم رو ببرم....بعضی بازیکنا رو هم جابجا کردم که به نظر جواب داد...بازی رو هم گذاشتم رو جناحین....تغییر اساسیم خرید دروازبان بود که چندین سیو خوب داشت و نمره های 7-8 گرفت...کلا احساس کردم تیمم مثل فصل قبلی شده...تو این دو بازی دوباره مالکیت توپ رو به دست آوردم...
    کلا بازیکن خریدن زیاد سخت نیست و مبشه بازیکنای لب مرز اسکات رو خرید فقط یه کم کمبود پول داریم....

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaManUtdBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    2
    تشکر شده 82 در 66 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramos1367 نمایش پست ها
    منم ترکیب رو عوض کردم و به 4141 تغییرش دادم و تونستم امروز هر دوبازیم رو ببرم....بعضی بازیکنا رو هم جابجا کردم که به نظر جواب داد...بازی رو هم گذاشتم رو جناحین....تغییر اساسیم خرید دروازبان بود که چندین سیو خوب داشت و نمره های 7-8 گرفت...کلا احساس کردم تیمم مثل فصل قبلی شده...تو این دو بازی دوباره مالکیت توپ رو به دست آوردم...
    کلا بازیکن خریدن زیاد سخت نیست و مبشه بازیکنای لب مرز اسکات رو خرید فقط یه کم کمبود پول داریم....
    خب چه خوب.تبریک میگم!

صفحه 85 از 99 نخستنخست ... 3575838485868795 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)