با تیم آخر جدول بازی داشتم. بازی دور رفت رو 8-0 برده بودم فک کنم.
نیمه اول 2-1 زدیم. واقعا از تیمم نا امید شدم! با این عملکرد مزخرفش جلو این تیم!نیمه دوم شروع شد تا دقیقه 72 6-1 جلو بودیم. یهو دیدم رو دقیقه 72 وایساده و تکون نمیخوره! متوجه شدم نتم قطع شده.رفتم بیرون اومدم داخل بازی دیدم بازیو 13-1 بردم ! اینجور تیم فقط به درد این میخورن که تفاضل ببری بالا :دی
یه سوال فنی
وقتی بازیکنی افت می کنه باهاچیکار می کنین؟
یکی دوتا بازیکنم افت کردن 4-5 میگین تو بازی؟
وسط بازی از کجا بفهمم کدوم بازیکن بد بازی می کنه؟
وسط بازی به گزارش دقت کن اگر دیدی بازیکن داره توپ خراب میکنه یا اینکه کلا در جریان بازی اسمش توسط گزارشگر برده نمیشه یا اگر مدافع هست مهاجم حریف زیاد با گلر تک به تک میشه یا کرنر ها رو مهاجم حریف هد میزنه تعویضش کن بره. پس راهش اینه به دقت گزارش انگلیسی رو بخونیم
اگه سه تیمم همزمان بازی نداشته باشن می خونم گزارشو. البته تیم اصلیم به ندرت شکست می خوره و اگرم شکست بخوره با اختلاف یه گل میبازه ولی مسئله اینه که هروقت تعویض میکنم میبینم بازیکن رو اشتباه تعویض کردم یعنی اونی رو که خوب بازی می کنه اوردم بیرن و بده مونده بازی. این روزا هافبک وسطام افتضاحن. یعنی 4 تا شونم بد بازی می کنن.
در مورده افت بازیکن راه حل ندارین
سلام من فعلا تو لول سه بازی میکنم لول تیمم 28.2 ولی تو یه لیگ خیلی سخت افتادم بازی خیلی نامرده هرچی قویتر باشی میندازت تو لیگ سخت تر از کاپ حذف شدم تو لیگ شیشم تو چمپیون به زور موندم البته خودم هم وقت ندارم زیاد تو بازی باشم وگرنه بهتر از این بودم.
راستی من تو ترکیبم یه بازیکن دارم دفاع راست ایرانی هم هست بازیکن خیلی خوبیه تو هر بازی عالی کار میکنه متوسط تو هر بازی 150 به مهارتش اضافه میشه تو هر فصل هم متوسط 1.5 ستاره میگیره ولی سه ستارست وتنها بازیکن سه ستاره که تو تیمم ثابت بازی میکنه دلم نمیاد بزارمش بیرون اول فصل دو ستاره بود الان با سه چهارتا تمرین دیگه میشه چهار ستاره.
یه بازیکنم اسکات شد امیدوارم تا اخر فصل دو یا سه تا دیگه هم اسکات بشه ولی با این وضعیت نمیدونم فصل بعد تو چه لیگی بیفتم امیدوارم سخت نباشه
سلام
چرا دوستانی که از تو فیس بوک دارم نمیتونند منو تو بازی ساپورت کنند بازی منو تماشا کنند ولی اونایی که تو خود برنامه با اونا دوست شدم میتونند بازی ببینند و ساپورتم کنند
تا حالا دید برای خرید یک بازیکن به 30 راند کشیده بشه و در هر راند رقابت بین دو نفر حداقل 4 توکن هر کدوم مصرف کنند قیمت بازیکن از 1.4 به 3 میلیون رسید.......
این همه توکن اینا از کجا اوردن این دو نفر لول 3 و 4 بودن تازه شروع کرده بودن
ویرایش توسط dahar : 01-02-2015 در ساعت 00:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)