در بخش نقل و انتقالات قسمت دوم که نوشته از سطح 4 فعال میشه
این قسمت هم توکن می خواد و چقدر؟
میشه به این قسمت امیدوار بود که بتونم بین تیمام بازیکن عوض کنم یا اینم مثل آکادمیه و توکن می خواد؟
در بخش نقل و انتقالات قسمت دوم که نوشته از سطح 4 فعال میشه
این قسمت هم توکن می خواد و چقدر؟
میشه به این قسمت امیدوار بود که بتونم بین تیمام بازیکن عوض کنم یا اینم مثل آکادمیه و توکن می خواد؟
اون بخش واسه خریدن بازیکنایی هستن که با 1 یا 2 تمرین اسکات میشن. توکن های اول رو خود بازی بسته به ارزش بازیکن تعیین میکنه که این توکن ها به حساب بازی میره.ولی زمانی که پیشنهاد میدیم میتونیم علاوه بر پول بالا مقداری هم توکن پیشنهاد بدیم به تیم حریف که در ازای فروش بازیکنش توکن و پول گیرش بیاد.به ازای هر توکن اضافه تری که پیشنهاد بدیم 2 توکن از ما کم میشه.یعنی این وسط سیستم 1 توکن واسه خودش برمیداره. این سری بازیکنان چون در لیست فروش تیم ها قرار ندارن کمتر پیش میاد راحت خریده بشن واسه همین باید توکن زیادی پیشنهاد بدیم که شاید طرف مقابل راضی بشه. علاوه بر اون لیست بعد از سطح 4 در بازی به هر بازیکنی از هر تیمی میشه پیشنهاد داد. به شرطی که اون بازیکن قدرتش از 3 ستاره تا 5 ستاره باشه.به 6 ستاره و بیشتر یا 2 ستاره و کمتر نمیشه پیشنهاد داد.
خب نیم فصل تموم شد
وضعیت تیم:
توی لیگ با اختلاف 1 امتیاز دوم هستم با 11 برد و 2 باخت و 33 امتیاز!
توی کاپ:به مرحله 1/4 نهایی رفتم، احتمال این که بتونم برم نیمه نهایی وجود داره
توی لیگ قهرمانان: مرحله 1/8 نهایی هستم که دیروز بازی رفت رو 1-0 بردم
در کل وضعیتم بد نیست اما این که بتونم قهرمانی کاپ و لیگ قهرمانان رو بدست بیارم یه کم سخته، اما لیگ رو می تونم بدست بیارم
در این پست می خوام راجع به تجربه جدیدی صحبت کنم . در جلد اول این مجموعه فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود که صندلی ها رو ارتقا ندید
ولی به نظر من باید ارتقا بدیم چون اینجری ز زمان ساخت استادیوم کم میشه و بجای اینکه 16 روزطول بکشه استادیوم ارتقا پیدا کنه تو این مدت ما ظرفیت استادیوم را مرحله ای افزایش دادیم و می تونیم دید بهتری نسبت به تماشاگرونم داشه باشیم و درامدونم بیشتر میشه . البته خوشحال میشم دوستان نظراتشونو بگن
به نظر شما کسی که تو سطح 3 هست لوگوی AC milan داره (200 توکن) بازی هک نکرده؟
کلی تو سایت های خارجی برای هک کاربرها تشکر میکنند
بخاطر سال نو میلادی با 5 دلار میشد 37 توکن و کلی بسته و دلار خرید اما ما نمیتونیم....![]()
ویرایش توسط dahar : 12-31-2014 در ساعت 11:17
اوج بدشانسی رو من آوردم 1 مستر کارت داشتم که 5 دلار توش بود هر بار میرفتم توکن رایگان (برای فیس بوک با معرفی مستر کارت توکن رایگان میداد) بگیرم فکر کنم خدود 21 توکن فقط با وارد کردن مشخصات مستر کارت یا پی پال میداد
برای من ارور میداد که کشور شمارو ساپورت نمیکنه دل رو زدم به دریا 4.99 دلار دادم 30 توکن بهم داد دقیقا همون روز حدود 2 تا 3 ساعت بعد دیدم همون بسته 30 توکنی شده 37 توکن ای که چقد دلم سوخت واسه خودم!!!![]()
راستی دوستان لینکی دارد که همه ضد سیستم ها توش باشه .اگه دارین ممنون میشم برام بذارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)