دوستان یه سوال ، میگم اگه توی لیگ قهرمان بشیم یا هر مقام دیگه ای بگیریم ، واسه فصل بعدش بمون بودجه میدن برا خرید بازیکن یا نه ؟
با سلام
من یه تیم دارم اما الان نمیخوامش و بازی رو کلیر دیتا کردم و حذفش هم کردم اما بازم هروقت میرم توی بازی همون تیم هست و میخوام یه تیم جدید تشکیل بدم ! ممنون میشم راهنمایی کنید !
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
تنها راهش اینه که 75 روز وارد بازی نشید تا تیمتون پاک بشه. یه راه فیسبوکی هم داره.اینکه شما ابتدا تیمتون رو با pc بسازید که به اکانت فیسبوکتون وصل باشه.بعد وقتی با گوشی وارد بازی میشید از طریق فیسبوک login بشید که تیم جدیدتون رو اجرا کنه. ولی دیگه همیشه باید با فیسبوک وارد بشید.
سلام دوست عزیز
اگر با پی سی بازی می کنید ی راه حل خوب هست برا تغییر تیمتون!! قسمت منیجر سمت راست Club seeking manager : باشگاه به دنبال مدیر!! می تونید از باشگاه هایی که بهتون پیشنهاد داده شده یک تیم رو انتخاب کنید و حتی تمام توکن ها و مورالیتی و ... تیم اولتون به تیم جدید انتقال پیدا می کنه!! از این طریق می تونید ی تیم جدید داشته باشید که حتی قابل بازگشت به تیم قبلیتونم هست!!!
سلام
چی کار باید کرد که بعد ازتمرین و بازی بازیکنها با ریت بیشتری قدرتشون افزایش پیدا کنه؟
ساخت زمین تمرین تاثیر داره؟
سلام!!!
احتمالا خیلی ها به این مشکل برخوردن!! و سوالشم تو اجمن مطرح شده!! ولی برا من جالبه!!! من متاسفانه برا ورد به بازی باید به حساب فیس بوکم از طرق بازی ساین بشم! حالا اینش به هر صورت مشکلی نیست!! اما چند روزیه که هرچی چیزشکن برای اندروید بوده تست کردم!! با وایفا مورد پیدا کرده نمیشه به فیس بوکم وارد شدم!! حالا با رایتلم که سرعت جواب نمیده یا قطع وصل میشه!! تیمم لول 6 هستش!! با ورزشگاه 21000 نفری و در حال تکمیل به مرحله بعدش!! خیلییییی سخته بی خیالش شم!! دوستان کمک کنید!!!!
سلام من تازه بازی را شروع کرده بودم اساسی گند زدم به تیمم
یه مشت بازیکن پیر و مردنی خریدم
هر کار کردم بازی از سر نو بیاد نشد که نشد
گفتم به فیس بوک وصلش کنم شاید یه تیم دیگه بیاد باز نشد که نشد
الان من چه خاکی بر سرم بریزم که همون تیم مزخرفم را نیز از دست دادم و دیگه نمیتونم وارد بازی بشم
همش میگه به سرور وصل نشد(نیاز به $$$$$شکن داره)
هیچ راهی نیست از صفر شروع بشه؟ فقط و فقط باید 70 روز بازی نکنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)