ارورشتوی این مایه هاست:شما نتوانستید ایا میخواهید دوباره سعی کنید.هنوز اکانت گوشیم رو اپدیت نکردم
ارورشتوی این مایه هاست:شما نتوانستید ایا میخواهید دوباره سعی کنید.هنوز اکانت گوشیم رو اپدیت نکردم
ف یلتر شکن بعضی سایت ها بدرد نمیخوره سرورش نمیتونه به بازی وصل بشه ارور میده.مثل $$$$$شکن های سایت toopnet. $$$$$شکنی که به بازی وصل میشه و خودم استفاده میکنم از سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستش.
اگر میخوایید چیزشکن بگبربد این سایت هم قیمتش خیلی خوبه و هم همزمان میتونید 2 نفره آنلاین بشید و درضمن همه سیستم عامل ها رو هم یکجا و ارزونتر از همه جا بهتون میده! یعنی هم گوشی و هم کامپیوترتون رو با خرید یک اکانت خیلی ارزون میتونید وصل کنید به سرورهاش! ثسمت 3 ماه 9 تومنه فقط!!! و من خودم الان 3-4 ساله که فقط ازینجا میگیرم! سزعتش هم از سایتهای رقیب بالاتره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با تبلت بازى ميكنم اگه بخام تو گوشى اجرا كنم چيكا كنم با همين تيمى ك دارم بازى كنم؟
باید تیمتون رو به فیسبوک وصل کنید که با هر وسیله ای بتونید وارد اکانتتون بشید. واسه وصل کردن به فیسبوک وقتی که بازی رو اجرا کردید دو راه دارید اینبار وارد شدن با فیسبوک رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد فیسبوک رو وارد کنید و بعد هم تایید کنید تا تیمتون به فیسبوک وصل بشه. ازون به بعد با هر گوشی ، تبلت یا کامپیوتری که خواستید میتونید با همین اکانتتون وارد بشید
چيزى رو ك من در مورد خريد بازيكن متوجه شدم صبح زود راحت ميشه بازيكن خريد ولى بعدش ديگه نميشه با بقيه كل انداخت چون توكن كم ميارم حالا اونا ب چ صورت توكن تهيه ميكنن نميدونم! يعنى اين همه واسه توكن پول ميدن؟
اگه راه حل بهترى واسه خريد بازيكن هس راهنمايى كنيد.
ممنون
سلام
من تازه بازی رو ديشب نصب کردم.از بس ناشی بودم به شدت بازيکنام رو تمرين دادم!!!
حالا شب بازی دارم و همشون آمادگیشون قرمزه.
چی کار کنم توکن هم ندارم؟
اقا من میخوام بازی مو پاک کنم از اول برم ولی نمیشه یه راهنمایی میکنین لطفا؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)