Design & Developed BY Patira

صفحه 138 از 142 نخستنخست ... 3888128136137138139140 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,371 تا 1,380 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Top Eleven
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 4 در 4 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    این سیستمت رو من مدتها بازی میکردم و سیستم خوبی بود و هست و بهت تبریک میگم
    در کل من از 2 سیستم خیلی خوشم میومد یکی همین که معروف به 451 وی شکل (وی انگلیسی) بود و دیگری هم 442 دیاموند (الماس) و جفتونم خوبند
    حالا این فصل میخوام 41023 یا همون 433 رو امتحان کنم ببینم چطور میشه

ولی با این 451 کمی گل خوردم بالا بود. برای شما چی؟ شماهم مشکل گل خورده رو داشتی؟ (البته من اون 3تا بازیکن وسطمو مثل شما عقب زن نکرده بودم و ایندفعه امتحانش میکنم)

آره سیستم اصلی من هم همون دایمونده ۴۴ ۲ است. یه سوال شما هم توی جام همش با لول های بالایی میوفتید الان من لول شیشم با لول هفت و هشتیا مسابقه دارم!

3. کاربر روبرو از پست مفید hoorshid تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط hoorshid نمایش پست ها
    آره سیستم اصلی من هم همون دایمونده ۴۴ ۲ است. یه سوال شما هم توی جام همش با لول های بالایی میوفتید الان من لول شیشم با لول هفت و هشتیا مسابقه دارم!
    متاسفانه بله منم همین مشکلو دارم! و نمیدونم چرا مارو با لول پایینترا نمیندازه و فقط همش با لول بالاترا می افتم!اینم جواب فیدبک من که این چشم بادومیا بهم دادند!!! بابا من تیمم هشتم شده بود که منو بردید سطح بالاترHi Daniel,Thank you for contacting us.We appreciate your report very much. Thanks for your interest on Top Eleven!Managers who place 1st to 7th in the League will be promoted to the next manager level at the start of the next season. We cannot change this rule at a moment's notice. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] you for your patience and effort to help us improve our game.We are here if you need further assistance,George | Top Eleven Customer Support | support.nordeus.eu Did you know that Top Eleven has a live Twitter Support? Make sure to follow @TopElevenHelp and get answers faster! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

​من سر جمع یک دفعه فقط جام حذفی به سطح پایین تر از خودم خوردم که اونم حذف شدم.ولی بالاتر از خودمو همیشه بردم. همیشه دعا کنید به پایینتر از خودتون نخورید چون سیستم یه جوری برنامه ریخته که جام حذفیش مثل واقعیت جام شگفتی ها باشه لول پایینتر ها بیان بالا.

7. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Top Eleven
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 4 در 4 پست

متاسفانه بله منم همین مشکلو دارم! و نمیدونم چرا مارو با لول پایینترا نمیندازه و فقط همش با لول بالاترا می افتم!اینم جواب فیدبک من که این چشم بادومیا بهم دادند!!! بابا من تیمم هشتم شده بود که منو بردید سطح بالاترHi Daniel,Thank you for contacting us.We appreciate your report very much. Thanks for your interest on Top Eleven!Managers who place 1st to 7th in the League will be promoted to the next manager level at the start of the next season. We cannot change this rule at a moment's notice. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] you for your patience and effort to help us improve our game.We are here if you need further assistance,George | Top Eleven Customer Support | support.nordeus.eu Did you know that Top Eleven has a live Twitter Support? Make sure to follow @TopElevenHelp and get answers faster! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    انگار نفهمیده تو چی گفتی :))

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Top Eleven
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 4 در 4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    ​من سر جمع یک دفعه فقط جام حذفی به سطح پایین تر از خودم خوردم که اونم حذف شدم.ولی بالاتر از خودمو همیشه بردم. همیشه دعا کنید به پایینتر از خودتون نخورید چون سیستم یه جوری برنامه ریخته که جام حذفیش مثل واقعیت جام شگفتی ها باشه لول پایینتر ها بیان بالا.
    سلام متاسفانه من که نمیتونم از لول بالاتریها ببرم چون نامردیه کلن مثلن فصل پیش تیمهای مقابلم پر از هفت ستاره بودن و من بزور تا سومی خودمو کشوندم اونم با تاکتیک و جایزه بازیکن و تعویض! و چمپیون هم چون سر بازی نتونستم آنلاین بشم با اینکه قویترین تیم کل بازیا بودم در همون یک هشتم نهایی حذف شدم! کلن گاهی وقتا به نظر میاد بازی باگ های زیادی داره! ولی تونستم توی لیگ اول بشم و فقط چهارتا مساوی داشتم وبقیه برد!

10. کاربر روبرو از پست مفید hoorshid تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

آره نفهمیده بودو من دوباره بهشون پیام دادمو ایندفعه دیگه کامل توضیح دادم
    حالا کثافت این جوابو بهم داده:

Dear Daniel,
    Thanks for contacting us.
    We recently introduced a new feature related to the promotions in the League. It may happen that managers that did not finished in the first 7 positions in the final ranking of the League still get promoted and vice versa.
    The goal of this change is to create more balanced and competitive leagues for all the managers of our game and this solution should help to create a better game experience, since leagues will be challenging for everybody!
    By promoting, you will have a chance to play against teams on the same level which means that you will have the same chance for success since you see the same auction list and you will be able to buy players of the same quality.
    We are available for further questions or clarifications, thanks for your understanding.
    Have a great game today,
    George | Top Eleven Customer Support | support.nordeus.eu Did you know that Top Eleven has a live Twitter Support? Make sure to follow @TopElevenHelp and get answers faster! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

آره نفهمیده بودو من دوباره بهشون پیام دادمو ایندفعه دیگه کامل توضیح دادمحالا کثافت این جوابو بهم داده:Dear Daniel,Thanks for contacting us.We recently introduced a new feature related to the promotions in the League. It may happen that managers that did not finished in the first 7 positions in the final ranking of the League still get promoted and vice versa.The goal of this change is to create more balanced and competitive leagues for all the managers of our game and this solution should help to create a better game experience, since leagues will be challenging for everybody!By promoting, you will have a chance to play against teams on the same level which means that you will have the same chance for success since you see the same auction list and you will be able to buy players of the same quality.We are available for further questions or clarifications, thanks for your understanding.Have a great game today,George | Top Eleven Customer Support | support.nordeus.eu Did you know that Top Eleven has a live Twitter Support? Make sure to follow @TopElevenHelp and get answers faster! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

آقا باز منم بهشون پیام دادم که:این دلیل شما اصلا نمیتونه متقاعد کننده و قابل فهم و پذیرش باشه! چونکه این یک بازیه استراتژیک هست و باید با فکر عمل کرد و از اونجایی که شما این مسئله رو قبل این اعلام نکرده بودید اصلا من نمیتونم حرف شما رو بپذیرم چونکه من برنامه داشتم و وقتی که دیدم نمیتونم برم لول بالاتر تمام توکن هامو روزای آخر خرج کردم و بازیکن خریدم و الان هم بی توکن هستم!و در آخرم بهش چند راه پیشنهاد دادم که یکیشونو انتخاب کنند:1- برگردوندن من به سطح قبل (بهترین راه)2- دادن تعدادی توکن برای خرید بازیکن جدید بخاطر اشتباهشون!3- بستن بازی من! که نشون دهنده مسئولیت پذیر نبودنشونه!!!!4- هیچ کاری برام انجام ندهند که این هم مثل روش قبلی نشون دهنده مسئولیت پدیر نبودنشونه!در آخرم بهشون گفتم که لطفا نسبت به کار خودشون و وقت و پول ما مسیولیت پذیر باشن!حالا بنظرتون خوب گفتم بهشون یا نه؟

14. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Guti.H

SpainRealMadridValencia

Sergio Ramos

تشکر ها
    1
    تشکر شده 2 در 2 پست

آقا باز منم بهشون پیام دادم که:این دلیل شما اصلا نمیتونه متقاعد کننده و قابل فهم و پذیرش باشه! چونکه این یک بازیه استراتژیک هست و باید با فکر عمل کرد و از اونجایی که شما این مسئله رو قبل این اعلام نکرده بودید اصلا من نمیتونم حرف شما رو بپذیرم چونکه من برنامه داشتم و وقتی که دیدم نمیتونم برم لول بالاتر تمام توکن هامو روزای آخر خرج کردم و بازیکن خریدم و الان هم بی توکن هستم!و در آخرم بهش چند راه پیشنهاد دادم که یکیشونو انتخاب کنند:1- برگردوندن من به سطح قبل (بهترین راه)2- دادن تعدادی توکن برای خرید بازیکن جدید بخاطر اشتباهشون!3- بستن بازی من! که نشون دهنده مسئولیت پذیر نبودنشونه!!!!4- هیچ کاری برام انجام ندهند که این هم مثل روش قبلی نشون دهنده مسئولیت پدیر نبودنشونه!در آخرم بهشون گفتم که لطفا نسبت به کار خودشون و وقت و پول ما مسیولیت پذیر باشن!حالا بنظرتون خوب گفتم بهشون یا نه؟
    خوب گفتی ولی شاید بان شی
    چونکه میدونی از ایرانیا خیلی خوششون میاد!!!

16. کاربر روبرو از پست مفید topwolf تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    فرگوسن،مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanyRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 در 5 پست

سلام بچه ها خوبید؟ی عضو تازه نمیخاین؟من ی چند روزی هست بازیو نصبیدم،وقتی بازی برام شروع شد اخرای فصل بود و تیمم دهم بود،دوتا بازی مونده بود تموم بشه که هر دوتاشو بردم و.تیمم هشتم شد،الان فصل جدید شروع شده کاپ رو بردم و اومدم ی مرحله بالاتر،لیگ هم امروز ساعت پنج عصر بازی دارمم،میشه ی کمک کنید بگید چه ترکیبی بچینم برا بازیام؟ترکیب هجومیا رو میشه عکساشو بزارید؟ممنون،البته کارامد هاشو بگید

صفحه 138 از 142 نخستنخست ... 3888128136137138139140 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع