دوستان بعد 6-7 ماه بازی کردن این بازی چند نکته رو فهمیدم
1- بازی به شانس خیلی ارتباط داره! من همیشه با همین توکن محدودی که داریم تیمم رو خوب میبندم ولی مشکلی که دارم اینه که همیشه منو میندازن تو لیگایی که همه غول هستند!! حالا مثالشم این فصل که تو لیگ سطح 6 هستم ولی بازیکنای 5 ستاره قدرتشون بین 45-50 هست و قدرت تیم من 48 هست! حالا بعضی وقتا که به لیگای دیگه سر میزنم و 2-3 تیم اول لیگ رو نگاه میکنم میبینم که همه اونا یا از من ضعیفترند یا هم سطح من اند! اما من تو لیگمون الان بعد کلی جنگیدن 7 هستم و تیم 8 لیگ قدرتش 52 و خورده ای است! و تمام اسکات!!! و تیمای بالای من هم همه اسکاتن و تیم اول که البته هنوزم مشخص نیست 54! و واقعا نمیدونم چیکار کنم! تیمای بالای من هم همه اسکاتند! و همین که 7 شدم هم برام خیلی خوبه یکجورایی چون هنوز چندتا تیم تمام اسکات زیر من اند! و این مشکل همیشه با من بوده و همیشه منو تو اینجور لیگایی مینداخته!
2- بازی یکسری قواعد نا نوشته ای داره که جایی نوشته نشده! اما اکثر مواقع خوب جواب میدن! یکیشون استفاده از ضد سیستمهاست! که اگر ضد سیستم حریفتو از اول بازی بچینی و بری تو بازی بردتون همیشگی نسیت اما اگر با ترکیب ثابتت بری تو و بعد بین دو نیمه این تغییرو اعمال کنی تیمت خیلی بهتر کار میکنه! و من اینو با تجربه کردنش تو کلی بازی فهمیدم (البته باز نکات ریز دیگری هم داره)
3- در مورد بازیکن خریدن دیدم که بعضی بچه ها یکسری ساعت رو دارن میگن که مثلا ساعت 7 خوبه یا بد. این بحث کلا اشتباهه و بنظر میرسه که بازی افراد رو در سرورهای مختلف جای میده! و به همین خاطر میتونه ساعت خاصی برای افرادی عالی باشه و برای افرادی همون زمان بدترین زمان باشه! و باید هرکس فقط با مشاهده و دنبال کردن سرورش که زمان خاص و طلایی خودش پی ببره و باز هم تو همون زمانها هم یکسری بازیکن های خاص سخت هست گرفتنشون و میبینید که تو همون زمانهای طلایی هم سر یک بازیکن خوب کلی دعوا میشه! البته بعضی وقتها هم شانستون میگیره! و در کل خرید در این زمانها بهتر از زمانهای دیگر است
4- تو خرید بازیکن در اول فصل که حرفی ندارم ولی برای اواسط فصل حتما به آمار بازیکنها توجه کنید چونکه بعضی وقتا بازیکن کمی ضعیفتر بهتر از بازیکن قویتر کار میکنه! و بنظرم توجه به استاتیک بازیکن که مثلا تو باشگاه قبلیش چند گل زده و امتیازاتش چطور بوده و چند بازی بهترین بازیکن میدان شده خیلی کمک کننده هستند در یک انتخاب خوب
در انتها هم اگر کسی به نحوه لیگ بندی سیستم پی برده و میتونه راهنمایی کنه منو تا چیکار کنم تا لیگ بعدی جایی بیوفتم که تیما اینقدر قوی نباشند لطفا اعلام کنه