Design & Developed BY Patira

صفحه 134 از 142 نخستنخست ... 3484124132133134135136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,331 تا 1,340 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

دوستان من این فصل به معنای واقعی کلمه تیم رو به باد دادم ! صعود نمیکنم این فصل. البته تقصیر خودمم هست دیگه حوصله بازی کردن ندارم فقط میرم نتیجه هارو نگاه میکنم میام بیرون :|

شما وضعیتتون چطوره؟؟؟

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 4 در 3 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

خب من هم به شکل احمقانه ای از کاپ حذف شدم، واسه بازی لیگ ترکیب مناسب اون بازی رو چیده بودم و بازی بعدی که کاپ بود نرسیدم ترکیب رو عوض کنم. رفت 1-0 برده بودم و برگش 2-0 باختم، بازیی بود که فقط باید ترکیب درست رو پیاده میکردم، بازی رفت که 1-0 برده بودم توی همه چیز از حریف وحشتناک سر بودم اما بازی رو نشد با اختلاف ببرم. خلاصه کاپی که راحت همه ی تیم ها رو می بردم و قهرمانی توش ساده بود رو احمقانه حذف شدم.
    توی لیگ همچنان شانه به شانه با یک تیم دارم واسه اولی می جنگم، با اختلاف 1 امتیاز فعلا اولم.
    بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان هم 5-1 بردم و با نتیجه کلی 6-1 رفتم فینال، فکر کنم فینال سختی داشته باشم.
    (باید ببینم توی جام گرفتن مثل فصل پیش می تونم دبل کنم یا نه)

4. کاربر روبرو از پست مفید tulkas تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

علی شاید باورت نشه امسال از تیم اول لیگ که ازوناییه که همش خرج میکنه و scout میخره 5 امتیاز عقب افتادم ولی به طرز عجیبی جلوی تیم های ضعیف امتیاز از دست داد و منم بازی رو در رو ازش بردم الان 6 امتیاز ازش جلو افتادم :)))

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    علی شاید باورت نشه امسال از تیم اول لیگ که ازوناییه که همش خرج میکنه و scout میخره 5 امتیاز عقب افتادم ولی به طرز عجیبی جلوی تیم های ضعیف امتیاز از دست داد و منم بازی رو در رو ازش بردم الان 6 امتیاز ازش جلو افتادم :)))
    بابا ماشالا :دی
    منم مثلا جلو صدرجدول لیگمون بازیو میبرمیا با تیم دوم مساوی میکنم
    بعد میام از تیم پایین تر از خودم میبازم! اصن معلوم نیس چه خبره!

ولی یه چیزس ثابت شدست برام.کافیه سیستم بدونه به بازی سر نمیزنی دیگه خیلی نمیای تو بازی بیشتر بازیارو امتیاز از دست میدی.اما اگه بشینی ترکیب بچینی قشنگ شانست واسه برد بیشتره!

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر آلکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریمی-مسي-رونالدو-زلاتان-روني-توتی-جرارد-رونالدینهو

SpainPersepolisBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,393
    تشکر شده 208 در 68 پست

درود به دوستان

من تازه بازیو شروع کردم level 2 هستم دارم میرم 3

کی میاد هر روز gift ردوبدل کنیم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 در 2 پست

اقا شانس من یه تیم تو لیگه همه بازیارو برده منم کلا سه امتیاز ازش عقبم که اونم به خودش 5-2 باختم
    کاپ به شکل عجیب غریبی حذف شدم که قبلا عکسش رو براتون فرستادم لیگ قهرمانان هم فینالم.
    فردا دو تا بازی مهم دارم یکی فینال که فک نکنم سخت باشه و بازی لیگ مقابل تیم اول که اگه ببرم هم امتیاز میشیم ولی فایده ای نداره چون تفاضل اون 120 از من 95

9. 3 کاربر از پست مفید mustafa19 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر آلکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریمی-مسي-رونالدو-زلاتان-روني-توتی-جرارد-رونالدینهو

SpainPersepolisBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,393
    تشکر شده 208 در 68 پست

دروود
    یه راهنمایی میخواستم

من الان level 2 توی گروهم دومم و میرم 3 و 2تا بازی بیشتر نمونده
    چون توی لیگ بعد 1 ستاره از بازیکنام کم میشه خواستم ییسنم کار خوبیه که بازیکنای 3 ستاره رو بزارم برا فروش؟چون تو لول بعد 2 ستاره میشن و کارایی شون کم میشه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

اگه توکن اندازه کافی داری که به محض شروع شدن فصل جدید بازیکن خوب بخری بزار واسه فروش هرچند که روزای آخر کسی بازیکن نمیخره. آخه کی میاد بازیکن الان بخره که فصل بعد یه ستاره ازش کم بشه؟ روزای آخر فصل خلوتترین روزا برای خرید بازیکنه.خرید بازیکن بسیار راحته و فروش بازیکن خیلی مشکل چون مشتری واسش سخت گیر میاد

12. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

دوستان بعد 6-7 ماه بازی کردن این بازی چند نکته رو فهمیدم

1- بازی به شانس خیلی ارتباط داره! من همیشه با همین توکن محدودی که داریم تیمم رو خوب میبندم ولی مشکلی که دارم اینه که همیشه منو میندازن تو لیگایی که همه غول هستند!! حالا مثالشم این فصل که تو لیگ سطح 6 هستم ولی بازیکنای 5 ستاره قدرتشون بین 45-50 هست و قدرت تیم من 48 هست! حالا بعضی وقتا که به لیگای دیگه سر میزنم و 2-3 تیم اول لیگ رو نگاه میکنم میبینم که همه اونا یا از من ضعیفترند یا هم سطح من اند! اما من تو لیگمون الان بعد کلی جنگیدن 7 هستم و تیم 8 لیگ قدرتش 52 و خورده ای است! و تمام اسکات!!! و تیمای بالای من هم همه اسکاتن و تیم اول که البته هنوزم مشخص نیست 54! و واقعا نمیدونم چیکار کنم! تیمای بالای من هم همه اسکاتند! و همین که 7 شدم هم برام خیلی خوبه یکجورایی چون هنوز چندتا تیم تمام اسکات زیر من اند! و این مشکل همیشه با من بوده و همیشه منو تو اینجور لیگایی مینداخته!

2- بازی یکسری قواعد نا نوشته ای داره که جایی نوشته نشده! اما اکثر مواقع خوب جواب میدن! یکیشون استفاده از ضد سیستمهاست! که اگر ضد سیستم حریفتو از اول بازی بچینی و بری تو بازی بردتون همیشگی نسیت اما اگر با ترکیب ثابتت بری تو و بعد بین دو نیمه این تغییرو اعمال کنی تیمت خیلی بهتر کار میکنه! و من اینو با تجربه کردنش تو کلی بازی فهمیدم (البته باز نکات ریز دیگری هم داره)

3- در مورد بازیکن خریدن دیدم که بعضی بچه ها یکسری ساعت رو دارن میگن که مثلا ساعت 7 خوبه یا بد. این بحث کلا اشتباهه و بنظر میرسه که بازی افراد رو در سرورهای مختلف جای میده! و به همین خاطر میتونه ساعت خاصی برای افرادی عالی باشه و برای افرادی همون زمان بدترین زمان باشه! و باید هرکس فقط با مشاهده و دنبال کردن سرورش که زمان خاص و طلایی خودش پی ببره و باز هم تو همون زمانها هم یکسری بازیکن های خاص سخت هست گرفتنشون و میبینید که تو همون زمانهای طلایی هم سر یک بازیکن خوب کلی دعوا میشه! البته بعضی وقتها هم شانستون میگیره! و در کل خرید در این زمانها بهتر از زمانهای دیگر است

4- تو خرید بازیکن در اول فصل که حرفی ندارم ولی برای اواسط فصل حتما به آمار بازیکنها توجه کنید چونکه بعضی وقتا بازیکن کمی ضعیفتر بهتر از بازیکن قویتر کار میکنه! و بنظرم توجه به استاتیک بازیکن که مثلا تو باشگاه قبلیش چند گل زده و امتیازاتش چطور بوده و چند بازی بهترین بازیکن میدان شده خیلی کمک کننده هستند در یک انتخاب خوب

در انتها هم اگر کسی به نحوه لیگ بندی سیستم پی برده و میتونه راهنمایی کنه منو تا چیکار کنم تا لیگ بعدی جایی بیوفتم که تیما اینقدر قوی نباشند لطفا اعلام کنه

14. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

در مورد آپدیت بازی هم که هنوز گوگل پلی و خود بازی اونو اعلام نکردن ولی بازار اونو گذاشته (صفحه 127)! من مشکوکم به ویروسی بودن و جاسوسی کردنشون! و این اتفاق رو من برای خیلی برنامه ها دیدم! و بعضی وقتا هم دیدم که بعد دانلود نصب هم نمیشن! چون گوگلی پلی نمیذاره و میگه اینا هم شماره اند و ... و بنظر من بهترین کار گرفتن همه برنامه هاتون از گول پلی است
    درکل من به محبت دوستان اطلاعاتیمون مشکوکم!

16. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

صفحه 134 از 142 نخستنخست ... 3484124132133134135136 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع