Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 131 نخستنخست ... 1826272829303878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه فریبا

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

فريبا: مظلومي اشراف كاملي بر مس دارد

مربي استقلال معتقد است تيم مس ساختار تيمي مطلوبي دارد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌ بهتاش فريبا مربي تيم فوتبال استقلال گفت: تيم مس كرمان تيم بسيار خوبي است كه به لحاظ سرعتي جزء تيم‌هاي مطرح ليگ محسوب مي‌شود. هرچند بازيكنان نامي زيادي ندارند ولي به لحاظ ساختار تيمي وضعيت مطلوبي دارند.
    وي ادامه داد: قطعا بازي سختي را در كرمان خواهيم داشت وليكن باتوجه به اشراف و شناختي كه پرويز مظلومي از تيم مس و جو كرمان دارد اميدوار هستيم تا با كسب هر سه امتياز به تهران بازگرديم.
    فريبا در انتها گفت: تيم مس چند هفته است كه شكست نخورده و اين مساله قطعا كار ما را دشوار خواهد كرد منتهي اميدوار هستيم تا با ارائه يك بازي هدفمند به نتيجه مطلوب دست پيدا كنيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

اسپانسر ۲ ميلياردى به خاطر بليت ورزشگاه پريد

فتح الله زاده: هرگز نگفتم مظلومى ۲۰ سال سرمربى استقلال است

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: متأسفانه برخى اوقات حرف هاى من در مطبوعات بالا و پايين مى شود، مثلا از قول من نوشته اند كه پرويز مظلومى تا ۲۰ سال ديگر سرمربى استقلال است!وى كه در برنامه صبح جمعه ورزش و مردم حضور يافته بود، اظهار داشت: من به پرويز مظلومى گفتم طورى كار كن كه انگار تا ۲۰ سال ديگر سرمربى استقلال هستى؛ منظورم اين بود كه مظلومى با فكر راحت به كارش ادامه بدهد اما حرف هايم به گونه اى ديگر منتشر شد. اصلا به فوتبال ما مى آيد كه يك مربى بتواند ۲۰ سال متوالى در يك باشگاه بماند؟! در فوتبال ايران كه يك مدير حتى نمى تواند مطمئن باشد تا ۲۰ روز بعد به كار ادامه مى دهد، چطور مى شود به مربى وعده حضور ۲۰ ساله در باشگاه را داد؟!او با انتقاد از عملكرد برنامه ورزش و مردم به بهرام شفيع مجرى اين برنامه گفت: همكار شما چون پرسپوليسى است، فقط اخبار مثبت پرسپوليس را منعكس مى كنيد، بهتر است يك دستيار استقلالى هم اضافه كنيد تا عدالت در برنامه تان رعايت شود. يك حركت كوچك پرسپوليس را منعكس كرديد اما فعاليت هاى مثبت باشگاه استقلال در ماه مبارك رمضان را ناديده گرفتيد.سرپرست باشگاه استقلال با انتقاد از نحوه اداره ورزشگاه ها عنوان كرد: يك اسپانسر مى آيد كه ۲ ميليارد تومان به باشگاه ما پول بدهد اما روز مسابقه كه مى خواهم وى را همراه خودم به ورزشگاه ببرم، مأموران در ورزشگاه اجازه نمى دهند بدون بليت وارد شود؛ طبيعى است كه آن اسپانسر قهر كند و ديگر حاضر به ادامه همكارى نشود؛ در اينجا كسى كه حاضر مى شود ۲ ميليارد به باشگاه پول بدهد را بخاطر نداشتن بليت چند هزار تومانى به استاديوم راه نمى دهيم ولى در اروپا جايگاه vip كاملا در اختيار مديرعامل باشگاه ميزبان و مهمانان وى است.فتح الله زاده ادامه داد: بعنوان مثال حتى به مهمانان ويژه يا من كه مسئول باشگاه هستم، اجازه آوردن اتومبيل به پاركينگ جايگاه مخصوص را نمى دهند، من مجبورم اتومبيلم را در فاصله بسيار دور پارك كنم و در فاصله اى كه به جايگاه مى روم و برمى گردم اگر تيم برده باشد كه هواداران از فرط خوشحالى روى سرم مى ريزند و اگر تيم باخته باشد از فرط ناراحتى به سمت من مى آيند و اين موضوع جالب نيست.سرپرست باشگاه استقلال افزود: ببينيد در هر مسابقه كه ميزبان هستيم، تعداد ۲۵ قطعه بليت به باشگاه استقلال مى دهند، شما بگوييد با اين تعداد اندك چكار مى شود كرد؟ اگر اداره ورزشگاه ها در روز برگزارى مسابقات را به باشگاه ها بدهند، درآمد بليت فروشى چند برابر درآمد فعلى مى شود و در عين حال مى توانيم بر روى تماشاگران كنترل كافى داشته باشيم اما در شرايط فعلى كه خودمان را به زور درون ورزشگاه راه مى دهند، نمى توانيم ۸۰ هزار تماشاگر را كنترل كنيم و جلوى شعار دادن هاى احتمالى آنان بر عليه بازيكن يا مربى تيم مقابل را بگيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه رحمتی

كيانوش رحمتى :از تعويضم ناراحت نيستم

كيانوش رحمتى هافبك دفاعى استقلال معتقد است كه اين تيم در بازى با مس كرمان مثل روزهاى اوجش ظاهر نشد. او در خصوص اين بازى گفت: فكر مى كنم هر ۲ تيم بازى خوبى را به نمايش گذاشتند اما قبول دارم كه تيم ما تا حدودى بد بود. البته بايد بگويم كه هواى كرمان به دليل سطح ارتفاع سنگين بود و اين موضوع در بازى ما تأثير گذاشت اما قبول دارم كه استقلال مثل هميشه بازى نكرد.رحمتى در پاسخ به اين سوال كه قبول دارى در بعضى از صحنه ها خيلى خوشحال بوديد تأكيد كرد: بله، تا حدودى قبول دارم. به نظر من مس كرمان خوب بازى كرد و فكر مى كنم آنها ما را غافلگير كردند. بازى كردن در كرمان سختى هاى خاص خودش را دارد ولى به هر حال از اين مسابقه يك امتياز گرفتيم.رحمتى كه در اين مسابقه تعويض شد در اين خصوص تصريح كرد: من نسبت به اين موضوع ناراحت نيستم و اعتراضى هم ندارم. با توجه به شرايط بازى، يك هافبك دفاعى بايد از تيم ما كم مى شد كه مظلومى تشخيص داد من تعويض شوم. ايمان هم به بازى آمد و خوشبختانه يك ضربه ايستگاهى خوب زد كه با ضربه سر پژمان منتظرى تبديل به گل شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

بازيكنانم انتظاراتم را برآورده نكردند

مظلومى: اگر خارج از خانه نبازيم و در خانه ببريم، قهرمان مى شويم

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: اگر خارج از خانه نبازيم و در بازى هاى خانگى برنده شويم قهرمان ليگ خواهيم شد.وى پس از تساوى يك بر يك مقابل مس كرمان اظهار داشت: فكر مى كردم بازى سخت و پرفشارى را در پيش داشته باشيم. هر تيمى كه مقابل استقلال قرار مى گيرد انگيزه زيادى دارد.او ادامه داد: برنامه ما اين بود كه در۲۰ دقيقه اول بازى را كنترل كنيم. پيش بينى مى كرديم مس هجومى كار را آغاز كند اما توانستيم بازى را در دست بگيريم و در نيمه اول به مهره هاى كليدى مس مانند ادينهو اجازه خودنمايى نداديم و او را مهار كرديم.سرمربى استقلال افزود: در نيمه دوم قصد داشتيم هجومى كار را آغاز كنيم و به گل هم برسيم. من تجربه مربيگرى در كرمان را دارم و مى دانستم بايد اين كار را انجام دهيم از طرف ديگر با آناليز بازى هاى مس متوجه بوديم اين تيم روى توپ هاى سوم به گل مى رسد و اين نكته را به بازيكنان گوشزد كرديم كه متاسفانه آنها اين مسأله را خوب اجرا نكردند.مظلومى با اشاره به نتيجه تساوى عنوان كرد: خوشحالم بازيكنانم بعد از اينكه گل خوردند به بازى برگشتند و ما توانستيم بازى يك بر صفر باخته را مساوى كنيم. مس روى ضد حملات كار مى كرد. من يك دفاع كم و يك مهاجم اضافه كردم و روش بازى تيم را تغيير دادم. با اين حال اگر استقلال در بازى هاى خانگى پيروز شود و خارج از خانه بازنده نباشد در ليگ برتر قهرمان مى شود.سرمربى سابق مس در مورد وضعيت اين تيم در فصل كنونى گفت: به مرفاوى تبريك مى گويم. تيمش نسبت به اول فصل بهتر شده است. مس كرمان اگر در هر بازى به همين شكل بازى كند مى تواند به حريفانش ۳،۲ گل بزند. خوشحالم كه دست پر كرمان را ترك مى كنم و از هواداران مس و اين باشگاه نيز به خاطر مهمان نوازيشان تشكر مى كنم.سرمربى استقلال با انتقاد از چند بازيكن اين تيم عنوان كرد: اسم نمى برم اما،۲ ۳بازيكن كليدى ما انتظارات را برآورده نكردند. ميلاد ميداودى هم نبود. اين مشكلاتى است كه ما داريم. با همين نفرات كار را ادامه مى دهيم. مس در ۲۵ دقيقه آخر مسابقه فقط به دفاع روى آورد و تيمش افت كرد. با اين حال نتيجه تساوى عادلانه بود هرچند معتقدم بازيكنان استقلال بايد در زمين فقط وظايف خود را انجام بدهند.مظلومى در مورد ايمان مبعلى و شايعه اخراج او از استقلال گفت: ما بازيكنان بزرگ را به راحتى از دست نمى دهيم. مبعلى حرف هايش را تكذيب كرد و صحبت هاى او را وارونه جلوه دادند. او در مورد ديدار با سپاهان گفته بود بازى نكردنم فنى نبوده و حق داشت؛ چون مصدوم بود.سرمربى استقلال در مورد مهار فرهاد مجيدى از سوى مدافعان مس گفت: بازيكنان حريف براى مهار او آمده بودند و به شدت او را تحت فشار قرار داده بودند. مس كرمان نيز مانند ما برنامه داشت البته در نيمه اول. ادينهو اصلا در بازى نبود و با تغييراتى كه من در تيم ايجاد كردم او آزاد شد.مظلومى در مورد تعداد بازيكنان ملى پوش استقلال اظهار داشت: دوست دارم از استقلال ۵ يا ۶ بازيكن و از مس ۲ يا ۳ بازيكن به تيم ملى دعوت شوند اما اين نظر سرمربى تيم ملى است و ما هر تعدادى كه ملى پوش داشته باشيم با كمال ميل آنرا در اختيار تيم ملى مى گذاريم و مشكلى در اين زمينه نداريم. اگر چه حنيف عمران زاده به دليل همراهى تيم ملى مقابل مس خسته بود و ما مجبور شديم او را تعويض كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران‌زاده: ناي بازي نداشتم

حنيف عمران زاده:در نيمه اول بازي با مس تا حدودي انرژي داشتم اما در نيمه دوم ناي بازي كردن نداشتم. به نظرم عامل بد بازي كردنم در نيمه دوم بر خلاف نيمه ا ول خستگي مفرط بود. حنيف عمران زاده،مدافع استقلال كه يك روز بعد از بازگشت از اردوي تيم ملي در بازي هفته هشتم تيمش برابر مس در تركيب ثابت قرار گرفته بود،گفت در نيمه دوم ناي دويدن را نداشت.
    به نقل از سايت باشاگاه استقلال،عمران زاده در اين باره گفت:« همراه تيم ملي در سفر به چين و كره‌جنوبي حضور داشتم و يك روز قبل از بازي با مس به ايران رسيديم و همراه تيم راهي كرمان شدم. فرصت استراحت نداشتم، براي همين در نيمه اول بازي با مس تا حدودي انرژي داشتم اما در نيمه دوم ناي بازي كردن نداشتم. به نظرم عامل بد بازي كردنم در نيمه دوم بر خلاف نيمه ا ول خستگي مفرط بود.»
    او در اين باره كه گفته مي شود افت كرده است گفت:« در روزهاي اخير گفته مي‌شود نسبت به فصل پيش افت كرده‌ام اما اينطور نيست.‌شايد به خاطر گل نزدن در بازي‌هاي استقلال باشد و در هفته‌هاي آينده با رسيدن به شرايط ايده‌آل براي استقلال گل مي‌زنم.»
    مدافع استقلال در باره بازي تيمش برابر مس گفت:« مس‌كرمان در خانه تلاش مضاعفي داشت و نمايش خوبي ارائه داد. البته تساوي و يك امتياز براي استقلال نتيجه بدي نيست اما مي‌توانستيم برنده شويم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

بهتاش فريبا:مظلوم نمايي نمي کنيم

مربي تيم فوتبال استقلال در واکنش به صحبت هاي 'صمد مرفاوي ' سرمربي مس کرمان گفت: مظلوم نمايي نمي کنيم و مطرح کردن اين صحبت ها از سوي مرفاوي صحيح نيست.

بهتاش فريبا خاطرنشان کرد : هواداران استقلال مي دانند که تمريناتمان را در شرايط دشوار انجام داديم و اين تمرينات تنها با پنج بازيکن آغاز و هفته به هفته نتايج بهتري کسب کرديم به همين خاطر صحبت از مظلوم نمايي و گمراه کردن تماشاگران بيهوده است.
    وي ادامه داد: هر چند ما به خاطر ارتفاع بالا و هواي گرم شهر کرمان مقابل مس از نظر تاکتيکي عملکرد خوبي نداشتيم اما تعداد موقعيت هاي استقلال با حريف برابر بود و حتي مي توانستيم برنده از زمين خارج شويم.
    مربي استقلال در پاسخ به انتقاد ديگر مطرح شده در مورد وابستگي استقلال به چند بازيکن تاکيد کرد: اين موضوع نيز نبايد از سوي مرفاوي مطرح مي شد چرا که تيم مس نيز عمده برنامه هاي خود را تنها روي يک يا دو بازيکن از جمله ادينيهو قرار داده بود و در نبود اين مهاجم تيم مس ناتوان مي شود.
    فريبا افزود: براي مرفاوي که فصل گذشته در استقلال زحمات زيادي کشيده است، احترام زيادي قائلم اما به نظرم تيم مرفاوي در فصل پيش از پر ستاره ترين تيم هاي تهران بود و هر نوع امکاناتي نيز براي آنها فراهم بود.
    مربي استقلال در ادامه صحبت هايش با اشاره به شرايط خوب اين تيم گفت: خوشبختانه ميلاد ميداودي و اميد روانخواه نيز تمريناتشان را با ما آغاز کرده اند و اگر مشکل خاصي پيش نيايد، مي توانيم از آنها در بازي هاي آينده استفاده کنيم.
    وي در مورد احتمال حضور اسماعيل شريفات در بازي مقابل سايپا نيز خاطرنشان کرد: شريفات بازيکن سرعتي و با انگيزه اي است که علاوه بر تجربه بازي در ليگ برتر مي تواند در چند پست مختلف به ميدان برود. تصور مي کنم شريفات براي بازي برابر سايپا مشکلي نداشته باشد و در صورت صلاحديد کادر فني در خدمت تيم خواهد بود.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

14. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    hidink- antonio conte- pep
    بازیکن محبوب
    farhad majidi- meidavoudi
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

Bia Inja فرهاد مجیدی

كاپیتان استقلال بعد از جلسه‌ با رئیس كمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال گفت: از حرف‌هایی كه پس از دیدار با سپاهان زدم، شرمنده شدم. ...

فرهاد مجیدی درباره جلسه با احمد هاشیمان رئیس كمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال و شرایط استقلال صحبت‌های زیر را مطرح كرد:

*در جلسه‌ای كه با رئیس كمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال داشتی، چه صبحت‌هایی رد و بدل شد؟
    نشست خوبی با دكتر هاشمیان داشتم. زمانی كه با وی صحبت كردم از حرف‌هایی كه بعد از دیدار با سپاهان زدم شرمنده شدم و واقعا متاسفم كه چنین صحبت‌هایی را به زبان آوردم.
    از قوانین اطلاعی نداشتم و نمی‌دانستم غیر از دو بازیكنی كه از آنها آزمایش دوپینگ گرفته می‌شود از یك بازیكن دیگر نیز به صورت هدفمند نمونه گیری می‌شود و به همین خاطر عصبانی شده بودم. اگر اطلاعات دقیق‌تری داشتم قطعا این صحبت‌ها را بر زبان نمی‌آوردم.

*صحبت‌هایی را هم علیه مسئولان فدراسیون فوتبال انجام دادی. علت آن چه بود؟
    همانطور كه گفتم به دلیل ندانستن قوانین ستاد مبارزه با دوپینگ مطالبی را هم علیه مسئولان فدراسیون مطرح كردم. علت آن هم این بود كه ماموری كه مسئول نمونه‌گیری بود به من گفت از بالا به او دستور داده‌اند كه از من آزمایش بگیرند؛ در صورتی كه بعدا متوجه شدم اینطور نبوده و بابت این صحبت‌ها باید از مسئولان فدراسیون فوتبال هم عذرخواهی كنم.
    مسئولان كمیته ضددوپینگ فدراسیون فوتبال باید تمام مسائل را در این رابطه به بازیكنان تیم‌ها آموزش دهند تا از این پس شاهد چنین مشكلاتی نباشیم. چون خودم به دلیل عدم آگاهی از قوانین دچار شبهه شدم كه از فدراسیون فوتبال برای نمونه‌گیری از من دستور رسیده است.

*شرایط كنونی استقلال را چطور ارزیابی می‌كنی؟
    بعد از حضور فتح‌الله‌زاده امكانات خوبی در اختیار تیم قرار گرفته است. پرداخت‌های مالی بازیكنان به موقع بوده و از طرفی یك زمین تمرین اختصاصی فوق‌العاده خوب در اختیار تیم قرار گرفته كه بازیكنان با آرامش تمرینات خود را در آن انجام می‌دهند.
    تا به اینجای لیگ مدیریت خوبی در باشگاه حاكم بوده و باید به خاطر این موضوع به عنوان كاپیتان استقلال از زحمات آقای فتح‌الله‌زاده تشكر كنم. حالا نوبت من و سایر بازیكنان تیم است كه پاسخ زحمات هواداران و مدیریت باشگاه را بدهیم.
    استقلال باید تا نیم ‌فصل به صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر برسد و نیم‌ فصل را با قهرمانی به پایان برساند.

*پتانسیل قهرمانی را در تیم فعلی استقلال می‌بینی؟
    هیچ مشكلی نمی‌بینم كه استقلال نتواند عنوان قهرمانی را در این فصل كسب كند. تمام امكانات و ابزارهای لازم در اختیارمان است و باید عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهیم.

*بازی با مس كرمان را چطور دیدی؟ از نتیجه راضی بودی؟
    آن بازی تمام شده است و حرفی در مورد آن ندارم كه بزنم چون حرف زدن در این مورد بی‌فایده است.

*بازی هفته آینده با سایپا را چطور ارزیابی می‌كنی؟
    سایپا از وجود مربی بزرگی مانند مایلی‌كهن سود می‌برد. او مربی‌ام بوده و اولین بار در سن 19 سالگی من را به تیم ملی دعوت كرد و به فوتبال من جهت داد. تا آخر عمرم به مایلی‌كهن مدیون هستم و همیشه هر كجا باشد از لطفی كه به من داشته و زحماتی كه برای من كشیده تشكر و قدردانی می‌كنم.
    احترام این مربی برای من واجب است و قبل از بازی با سایپا از وی برای حضور در زمین مسابقه اجازه خواهم گرفت.
    اعتقاد دارم سایپا در این فصل تیم خوب و منسجمی دارد و نتایج خوبی كسب كرده‌ و در شرایط خوبی قرار دارد، به خصوص در خط حمله از مهاجمان خوب و خطرناكی سود می‌برند.

با حضور مایلی‌كهن روی نیمكت سایپا بازی سختی را در آزادی پیش رو خواهیم داشت، اما ما تنها به دنبال پیروزی در این دیدار هستیم چون در دیدارهای خانگی باید هر 3 امتیاز را كسب كنیم.

16. 2 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: دليل حملات همه جانبه مرفاوي را نمي‌دانم

سرمربي استقلال گفت:‌ نمي‌دانم چه اتفاقاتي افتاده که مرفاوي همه‌جانبه به سمت من حمله مي‌کند.
    پرويز مظلومي با اشاره به آخرين وضعيت اين تيم قبل از ديدار مقابل سايپا اظهار داشت: بازيکنان در اين هفته تمرينات خوب و منظمي را پشت سر گذاشتند. فشار تمرينات تا روز سه‌شنبه بالا بود ولي قصد داريم از چهارشنبه اين فشار را کم کرده و کارهاي تاکتيکي ديدار با سايپا را انجام دهيم.
    سرمربي استقلال با عذرخواهي از خبرنگاران و تماشاگران در خصوص تمرينات اين تيم گفت: قصد داريم از اين پس تمرينات روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه را بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار کنيم تا تيم در آرامش کامل به مصاف حريفان برود.
    وي با تاکيد بر رفع مصدوميت ميلاد ميداودي گفت: خوشحالم که اين بازيکن به ديدار آينده ما مي‌رسد ولي از بابت ديگري خوشحالم که اين مسئله به اميد روانخواه برمي‌گردد. اين بازيکن قرار است بعد از تعطيلات به طور کامل به ما ملحق شود و اگر در شرايط بدني خوبي باشد در ترکيب قرار مي‌گيرد.
    مظلومي ادامه داد: دوسانتوس قطعا به اين بازي نخواهد رسيد. ما روي محسن يوسفي نيز حساب ويژه‌اي باز کرده بوديم اما مصدوميت اين بازيکن طولاني شده است. بايد شرايط اين بازيکن را بسنجيم و اگر مصدوميت او به همين شکل طولاني باشد فکري اساسي خواهيم کرد. يوسفي بايد سعي کند خودش را زودتر به ما برساند چون ما به بازي اين بازيکن اعتقاد داريم.
    سرمربي استقلال در خصوص اسماعيل شريفات و روند آمادگي اين بازيکن گفت: او تازه به جمع ما اضافه شده و بايد بداند بازي در استقلال با ديگر تيم‌ها کاملا متفاوت است. البته از انگيزه بالايي برخوردار است و در اردوي آينده و تعطيلات پيش رو مي‌تواند خود را به بقيه بازيکنان برساند.
    مظلومي که پس از تمرين روز گذشته استقلال در جمع خبرنگاران صحبت مي‌کرد در خصوص ديدار روز جمعه آبي‌پوشان با سايپا تصريح کرد: سايپا تيم جوان و با انگيزه‌اي است که کار گروهي را خوب انجام مي‌دهد. آنها از مربي کاربلدي برخوردار هستند و مايلي‌کهن مي‌داند از جوانانش به چه شکلي استفاده کند. قطعا آنها براي کسب سه امتياز به زمين مي‌آيند اما ما هم به اين برد نياز مبرم داريم و نمي‌خواهيم از کورس بالاي جدولي عقب بمانيم. از قديم هميشه بازي‌هاي استقلال و سايپا زيبا و ديدني بوده و مطمئن هستم ديدار روز جمعه نيز مثل هميشه خواهد بود.
    مظلومي خطاب به هواداران استقلال گفت: بازي با سايپا يک ديدار خانگي است و از هواداران مي‌خواهم مثل بازي‌هاي قبل ما را تنها نگذارند و تا پايان نود دقيقه به تشويق تيم محبوب خود بپردازند.
    سرمربي تيم استقلال در ادامه صحبت‌هايش با انتقاد از تعطيلات مداوم ليگ برتر گفت: پس از بازي با سپاهان هم تعطيلاتي را پيش رو داشتيم اما اين تعطيلي به ضرر ما نبود و حتي در بازي با مس، بدن بازيکنان ما جواب داد. مشکل بزرگ ما از تعطيلات بين ليگ اين است که نفرات‌مان را از دست مي‌دهيم و مثلا ملي‌پوشانمان را در اختيار نداريم. ما براي اردوي ترکيه برنامه‌ريزي کرده‌ايم ولي اگر بازيکنان زيادي از استقلال به تيم ملي دعوت شوند اردو را منتفي خواهيم کرد.
    مظلومي در ادامه در خصوص مسابقات غرب آسيا گفت: مي‌دانم که يکي از قوانين اين مسابقات حضور تيم‌ها با بازيکنان اصلي است حتي سالي که من سرمربي تيم اعزامي به مسابقات غرب آسيا بودم به خاطر عدم حضور تيم اصلي ايران جريمه شديم. بنابراين بايد به قانون احترام گذاشت و اعتراضي نمي‌کنيم.
    انتقادات صمد مرفاوي بعد از پايان بازي با استقلال تهران در اين يکي دو روز اخير به اوج خود رسيده و سرمربي سابق استقلال پرويز مظلومي، بهتاش فريبا،‌ منصور پورحيدري و رضا رجبي را مورد انتقاد قرار داده است.
    مظلومي در پاسخ به اين سؤال گفت: به صحبت‌هاي مرفاوي جوابي نمي‌دهم اما نمي‌دانم چه اتفاقي بعد از بازي با استقلال رخ داد، که او اين‌گونه عليه ما حرف مي‌زند. ما تا يک هفته قبل با هم صحبت مي‌کرديم و رابطه خوبي داشتيم حتي پس از پايان بازي با مس قبول کرديم خوب نبوديم و يک مساوي هم از اين بازي گرفتيم اما دليل حملات همه‌جانبه مرفاوي را نمي‌دانم. سعي مي‌کنم حرف نزنم تا قضيه به خير و خوشي تمام شود.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

برهاني: در روز جشن تولدم به سايپا گل مي‌زنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مي‌خواهم در روز تولدم مقابل سايپا گلزني کنم.
    آرش برهاني اظهار داشت: شرايط تيم ما خوب است. بچه‌ها در اين هفته با انگيزه تمرين کردند و با آمادگي کامل مقابل سايپا بازي خواهيم کرد.
    وي ادامه داد: سايپا تيم خوب و با انگيزه‌اي است و جوانان باهوشي دارد. مطمئنا وقتي آنها مقابل استقلال قرار مي‌گيرند از انگيزه بيشتري برخوردار خواهند بود. ما نيز به هر سه امتياز اين بازي احتياج داريم و اميدوارم با برد زمين مسابقه را ترک کنيم.
    مهاجم استقلال در خصوص شايعاتي که پيرامون جادو و جمبل در اين تيم شنيده مي‌شود گفت: قسم مي‌خورم چنين چيزي نديدم و اين مسائل خرافه است. آنهايي که اين حرف‌ها را مطرح مي‌کنند به فکر آخرت خود باشند.
    برهاني با اشاره به اينکه تاکنون هشت بار مقابل سايپا بازي کرده ‌است،‌ گفت: از هشت باري که مقابل سايپا بازي کرده‌ام پنج روز آن مصادف با جشن تولدم بوده و قصد دارم اين بار در روز تولدم به سايپا گل بزنم.
    ديدار استقلال و سايپا جمعه برگزار مي‌شود.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

اميرآبادي: چاره‌اي جز پيروزي نداريم
    چاره‌اي جز پيروزي بر سايپا نداريم، بايد سه امتياز كامل مسابقه را به دست آوريم.
    مهدي اميرآبادي با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: بعد از بازي با مس‌‌كرمان تمرينات منظمي را برگزار كرديم و همه نفرات تيم باانگيزه بالا به دنبال رسيدن به بهترين شرايط جسماني هستند. همه مي‌خواهيم براي قرار گرفتن در تركيب ثابت رضايت مربيان را جلب كنيم و همين موضوع باعث رقابت بالا و البته همراه با رفاقت شده است و مربيان نيز از روند آماده‌سازي رضايت كامل دارند.
    اميرآبادي ادامه داد: بازي با مس تمام شد، اين مسابقه‌اي بود كه با تساوي به پايان رسيد و از اينكه نتوانستيم با امتياز كامل بازگرديم ناراضي هستيم،‌ استقلال تيمي است كه مدعي اول قهرماني محسوب مي‌شود و در طول رقابت‌هاي اين فصل به دنبال برد است. حالا با فراموش كردن اين ديدار به فكر جدال جمعه هستيم.
    اميرآبادي در پايان گفت: سايپا تيم خوبي است و شناخت نسبي از آنها داريم، در طول تمرينات بر روي نقاط ضعف و قوت حريف كار كرده و به طور حتم از دقيقه اول با ارائه فوتبال تهاجمي بهترين نمايش همراه با پيروزي را خواهيم داشت.

صفحه 28 از 131 نخستنخست ... 1826272829303878128 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)