Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو،قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    میلاد میداوودی،هازارد،دیگو کاستا
    اسم واقعی شما
    میثم

IranSS_AhvazSS_Tehran

Droghba

تشکر ها
    3
    تشکر شده 5 در 5 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

سلام بچه ها،امیدوارم نیم فصل ترکونده باشین نه مثه من که قهرمانیه نیم فصلو دودستی دادم به یه تیم اسکاتلندی،اینهمه صدرجدول بودم بیخیال...
    آقا یه سؤال خیلی مهم،میخواستم گوشیمو عوض کنم،چطور رو اون گوشی تیممو ببرم؟چندتا راه هست؟میشه بک آپ گرفت؟یکی اگه میشه کامل توضیح بده

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 در 7 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam33 نمایش پست ها
    سلام بچه ها،امیدوارم نیم فصل ترکونده باشین نه مثه من که قهرمانیه نیم فصلو دودستی دادم به یه تیم اسکاتلندی،اینهمه صدرجدول بودم بیخیال...
    آقا یه سؤال خیلی مهم،میخواستم گوشیمو عوض کنم،چطور رو اون گوشی تیممو ببرم؟چندتا راه هست؟میشه بک آپ گرفت؟یکی اگه میشه کامل توضیح بده
    سلام
    بهترین و مطمعن ترین راه وصل شدن به فیسبوکه بازیتو به فیسبوک وصل کن بعد رو گوشی جدید بازیو بریز دوباره وصل کن به فیسبوک بازی از اینجا ادامه میدی. راستی تا وقتی که بازی انتقال ندادی از گوشی قبلیت پاک نکن البته میتونی رو هر دوتا همزمان بازی کنی

من که تازه تو لیگ دو هستم فعلا دوم جدول با 36 امتیاز تیم اول خیلی خوبه با 41 امتیاز سخته بهش برسم تو حذفی اگه اتفاق عجیبی نیوفته امروز میرم نیم نهایی تو چمپیون هم فعلا خوب کار کردم میتونم تا نیم نهایی برم شایدم فینال

3. کاربر روبرو از پست مفید r.bolookat تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع