Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 در 7 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط naghibi_meysam نمایش پست ها
    با سلام
    من این بازی رو نصب کردم
    و تو گوشی بازی کردم
    تیمم خوبه
    الان میخوام اونو به فیس بوک وصل کنم تا با pc هم بتونم برم داخلش
    چکار کنم؟
    هروقت با گوشی وارد بازی میشی ازت میپورسه میخوای به فیسبوک وصل بشی یا نه اگه بزنی اره ازت اکانت میخواد اگه برنامه فیس بوک گوشیتو فعال کرده باشی نیازی به وارد کردن اکانت هم نیست. فقط باید قند شکن داشته باشی.

دیروز دوتا بازیکن خوب با چهارتا توکن گرفتم الان تیم بدی ندارم ولی باقی تیما تو لیگ خیلی قوی هستن اگه سوم بشم هنر کردم
    امروز دوتا بازیکن از جوانان به تیم اضافه شدن ولی چه فایده من توکن ندارم خودم و بکشم تو یه هفته نهایت ده تا توکن جمع کنم، این بازیکن جوانان اصلا خوب نیست خوب اگه انقدر توکن داشته باشم میرم بازیکن اسکات میگیرم

2. کاربر روبرو از پست مفید r.bolookat تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط r.bolookat نمایش پست ها
    هروقت با گوشی وارد بازی میشی ازت میپورسه میخوای به فیسبوک وصل بشی یا نه اگه بزنی اره ازت اکانت میخواد اگه برنامه فیس بوک گوشیتو فعال کرده باشی نیازی به وارد کردن اکانت هم نیست. فقط باید قند شکن داشته باشی.

دیروز دوتا بازیکن خوب با چهارتا توکن گرفتم الان تیم بدی ندارم ولی باقی تیما تو لیگ خیلی قوی هستن اگه سوم بشم هنر کردم
    امروز دوتا بازیکن از جوانان به تیم اضافه شدن ولی چه فایده من توکن ندارم خودم و بکشم تو یه هفته نهایت ده تا توکن جمع کنم، این بازیکن جوانان اصلا خوب نیست خوب اگه انقدر توکن داشته باشم میرم بازیکن اسکات میگیرم
    آره بازیکن آکادمی به درد بازی کردن نمیخورن هیچکدوم ! اونی که توکن میخوادو باید حذف کنید و اون یکی رو باهاش قرارداد ببندید مجانی و بعد بفروشیدش!

4. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع