همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
ورود همه ی اعضای جدید رو تبریک می گم![]()
میبینم که علاوه بر اینکه تعداد استقلالیا داره زیاد میشه تعداد دخترای سایت هم داره زیاد میشه که باعث خوشحالیه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اشنایی با همتون خوشحالم
منم bbss ام....
طرفدار هرجاییم که کاکا و تورس و کریس رونالدو توش بازی کنن.....![]()
راستی من فاطیمام.15 سالهههههههه
منم امینم
خوشبختم از اشنایی با همتون
YASHASIN AZAR BAYJAN
yasha yasha chokh yasha
خوشبختم امین جان.
راستی کسی میتونه گل های تورس تو اتلنتیکو بذاره؟؟؟؟
من هرجا گشتم پیداشون نکردم......
به کاربرای جدید خوش امد میگم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همگی من علی هستم![]()
من
رضا 21 ساله
اهل بهشهر از مازندران
دانشجو
عاشق و کشته مرده و دیوونه ی اس اس(جونمم واسش میدم.بیشتر بازیهاشم از اینجا میرم تهران ببینم)
عاشق فرهاد مجیدی،ناصر خان و منصور خان،میلاد میداوودی،علی منصوریان،جواد زرینچه،مجتبی و علی جباری و کلا هرچی استقلالیه
عاشق سینما
میلانیم
طرفدار ایتالیا
طرفدار کاکا،مالدینی،شوچنکو
دانشجو هستم
ویدئو کلوپ دارم
دیگه چی بگم.............
عاشق رنگ آبی!
و اگه فوتبال و سینما نبودند می مردم!
چیزهایی که نفرت دارم رو نمیگم چون به قول بچه ها گفتنی کدورت پیش میاد
ما خانه به دوشیمما خانه به دوشیمتیم اس اس به دو عالم نفروشیم
سال89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)