درود
خوش اومدین. ایشالا حریفتو میزنی میای بالا
یه تشکرم بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون از بازی.
در مورد بازیکن جوون یا میانسال یا پیر بستگی به سلیقه شخص و تجربش از امتحان کردن اینجور بازیکنا داره. اینجوری نیست که بگیم حتما فلان کار رو انجام بدین و فلان کار رو انجام ندین
بارها برای خودم اتفاق افتاده که حریف با میانگین سنی بالا و قوی تر رو شکست دادم و چندین بار هم اتفاق افتاده که شکست خوردم ازشون. کلا انگار بازی رو قاعده خاصی نمیچرخه !
در مورد هارد اتک باهاتون کاملا موافقم. اگه نگم همیشه ولی بیشتر اوقات که بازی رو میزارم رو هارد اتک تیمم گل میخوره! شاید بهتر باشه در صورت عقب بودن نوع بازی تیم رو هارد اتک نکنم و فقط تعداد بازیکنای تهاجمی رو بیشتر کنیم
اما هارد دفنس واسه من فرق میکنه. اگه نگم همیشه ولی بیشتر اوقات که هارد دفنس میزارم تیمم گل میزنه ! و کم پیش میاد گل بخوره! البته لول های پایین که بودم هر وقت هارد دفنس میزاشتم آخر گل میخورد اما تو لول های فعلی و قبلیم قضیه برعکس شده!
در مورد سیستم 2-4-4 که گفتین اینجوری که میچینین رو تا حالا امتحان نکردم اما 2-4-4 خطی رو یکی از بهترین سیستم ها میدونم. استفاده از 4 دفاع که یه جورایی جزو قوانین بازی من هست! بیشترش میکنم اما 3 دفاع به ندرت استفاده کردم!
در مورد آکادمی مشخصا بخش مزخرفیه ! بازیکنای ضعیف + توکن بی نهایت ! البته ارتقاش که نمیشه نداد ! سایر بخش ها که بخواین ارتقا بدین بعدا اذیت تون میکنه. ازتون میخواد اول اون قسمتی که لولش پایین تره رو ارتقا بدین تا همسطح بقیه بشه بعد بتونین بخش مورد نظر خودتونو آپگرید کنین
زمان خریدم که درست گفتین. البته من همین دیشب یه بازیکن 5 ستاره نزدیک به اسکات شدن رو فقط با خرج 2 توکن خریدم! بازم میگم به جز صبح زود یه سری وقت ها هست تو طول روز که پلیر کمتر میاد واسه خرید بازیکن بگردین کشفش کنین!