Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 2 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

تنها راه برای گرفتم توکن مجانی:
    نرم افزار Tunnel bear برای گوشی رو دانلود کن. سرورتو بذار رو انگلیس. برو تو اون فیلمایه تبلیغاتی . فیلما رو که نگاه کنی بهت توکن میده.

2. کاربر روبرو از پست مفید komite5 تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

یه نکته رو لازم دونستم بگم به دوستانی که تازه وارد بازی شدن.

سعی کنین بازیکن هایی که نزدیک به افزایش سطح خودشون ( اضافه شدن یه ستاره ) هستن بخرین

همونطور که میدونین هر 5 واحد افزایش قدرت یه ستاره افزایش رو به همراه داره واسه بازیکن

مثلا شما تو سطح خودتون میگردین دنبال بازیکن 5 ستاره، بازیکن 5 ستاره داریم تا 5 ستاره! یعنی مثلا یه بازیکن هست قدرتش 30 5 ستاره ، یه بازیکن دیگه هم هست که قدرت 34 بازم همون 5 ستاره ! مطمئنا اون قدرت 34 قوی تره

و البته اینجور بازیکنا همیشه خیلی مشتری دارن. یه خوبی که دارن بعد از کمی تمرین اسکات میشن و تیمتون قدرتمند تر میشه. واسه فصل بعد هم 5 ستاره هست و میتونین استفاده کامل ببرین ازش.

توصیه من همین بود. بگردین دنبال اینجور بازیکنا. یا حتی اگه پول کمتری داشتین همین رویه رو میتونین واسه خرید بازیکنای 3 یا 4 ستاره اجرا کنین

-------------------

البته تو این مورد استثنا هم وجود داره !

یه سری موارد هست که میبینین بازیکنی که میخواین بخرین قدرتش از بازیکن فعلی تیمتون بیشتر هست ولی در باطن اینجور نیست! متوجه نشدین؟ الان با عکس بهتر متوجه میشین

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

این عکس مقایسه دروازه بان خودم و دروازه بانی بود که میخواستم بخرم. اختلاف قدرت هم که 6 واحد هست

حالا میریم سراغ بخش جزئیات قدرت های دو دروازه بان

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو قسمت دفنس که میبینید دروازه بان مورد نظر فقط تو 2 تا آیتم با دروازه بان من قدرتشون هم اندازه هست! بقیه آیتم ها ضعیف تره!!!

قسمت اتک و فیزیکال منتال زیاد واسه پست دروازه بانی تاثیرگذار نیست! مثلا قدرت تمام کنندگی دروازه بان به چه درد من میخوره؟ تو خط حمله که نمیخوام بازیش بدم!

فکر کنم حالا متوجه شدین که چی میگم. درسته اون دروازه بان 6 واحد قوی تر بود، ولی تو بخش مهم بازیش که بخش دفنس هست از دروازه بان فعلی من هم ضعیف تر بود!

این همون مشکلیه که خیلی ها ازش مینالن! ما بازیکن قوی 5 ستاره داریم ولی نتیجه نمیگیریم! دلیلش همین ریز جزئیات هست که بهش توجه نمیکنن.

واسه خرید بازیکن حتما حتما با بهترین بازیکن همون پست تیمتون مقایسه کنین بازیکن مورد نظرتون رو ، ببینین به دردتون میخورن یا نه ، بعد اقدام به خرید کنین

موفق باشین دوستان

4. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع