سلام.
من 8 فصل تو این بازی بودم و بغیر از یک فصل بقیه رو قهرمان لیگ شدم. بعد از اون طمع کردمو وصل به فیسبوک شدم به طمع حک کردن بازی، چون خارجیا خیلیا حک میکنن بازی رو و نرم افزاراشم موجوده، که اکانتم داغون شد. دیگه بدون فیل ترشکن نمیشد اومد تو بازی. بیخیالش شدم. 3 ماه گذشت و دوباره شروع کردم. با تجربه ی قبلی ای که داشتم الان فصل سوممه. اول گروهمم. فصل قبل نائب قهرمان جام باشگاه ها شدم. و حذفی رو هم از قهرمان تو همون دورهای اول باختم. این فصل اولم. تو حذفی خوردم به یه قوی تر از خودم. تو خونه ی اون 1-0 باختم. امروز تو خونه ی من بازیه. مصدوم زیاد داشتم تو بازی قبلی. ولی این بازی آماده ام.
چندتا توصیه بر اساس تجربه ام به بچه ها:
1- پول واسه بازیکن جوون ندین. بازیکن جوون فوقش 3 فصل به درده تیمتون میخوره . چون سطح تیمتون میره بالا و پیشرفت بازیکنتون به حدی که هر فصل ماکزیمم سطح میره بالا نیست.
2- هیچوقت تیمتون رو هارد اتک و هارد دفنس نکنین. حتی دفنسیو هم نکنین. گل میخورین.
3- بهترین نوع سیستم هم 2-4-4. به صورت 4 دفاع خطی. 2تا MC . یه AML و یه AMR و 2 تا مهاجم.
4- پیشرفت دادن ورزشگاه خیلی تو قدرت تیمون تاثیر داره.
5- تیم جوانان آشغاله. ارتقائش ندین.
6- فقط پارکینگ ، ورزشگاه و بیمارستان و مرکز تمرین.
7- بهترین زمان خریدن بازیکن 7 تا 10 صبح می باشد. تو بقیه ساعت ها انقد رو دستتون میزنن که همه ی توکن هاتون از دستتون میپره.
اسم تیم قبلیم ghadikola f.c بود. و اسم تیم جدیدم Esteghlal f.c هست.
دعا کنین تو حذفی یارو رو لوله کنم.![]()