Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط attta نمایش پست ها
    سلام به همه عزیزان من تازه 24 ساعته این بازی رو نصب کردم و 1 بازی دیشب انجام دادم
    تنها جایی که مفید بود برای این بازی اینجا بود که پیدا کردم 22 صفحه اول رو خوندم + صفحخ 114 تا اینجارو واقعا مطالب مهم وخوبی یاد گرفتم که بی شک به کارم اومد و کلی سوالاتم رو برطرف کرد ممنون از همه شما
    اما گشتن در بین پست ها مخصوصا اینکه هر 8 یا 9 پست شاید 1 نکته خوب توش باشه که در مورد بازی آموزش بده کار سختی بود کاش پستی بود تا تمام بخش های منوی اصلی رو مو به مو توضیح میداد با جزئیات
    به لطف شما و راهنمایی هاتون دیشب برای اولین خریدم موفق بودم با اینکه قالب بازیکنای تیمم با قدرت 10 تا 15 هستن دیشب بازیکن 22 ساله قدرت 23 خریدم با هزینه 1 توکن که محال بود بدون راهنمایی هایی که از دوستان اینجا بود چنین خریدی میتونستم بکنم
    حالا هم چند سوال دارم که منتظر لطف شما عزیزان هستم تا جواب بدین

1. در قسمت تمرین نمیشه همه بازیکنان رو تمرین داد؟؟ اون بازیکنای که میتونن تمرین کنن رو میشه به روشی افزایش داد؟؟؟ int روی کدوم سطح باشه بهتره ، cnd , prg چی هستن ؟؟؟(جواب صفحه 49 تشکر ویژه از
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و alichila)

2.در قسمت squad و بخش order قسمت auto-subs رو توضیح بدید لطفا (جواب صفحه 34 بود خودم خوندم ممنون از نویسندش
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])

3.زمانی که روی اسم بازیکن کلیک میکنید وارد بخشی مربوط به همان بازیکن میشه لطفا قسمت skills و contract رو توضیح بدید بخصوص قیمت گذاشتن برای بازیکن در sell

ممنون از اینکه وقت گذاشتین و برام کامل توضیح میدین

سلام. خوش اومدبن عزیز

بازم شرمنده دیر پاسخ دادم

همونطور که خودتون گفتین واقعا کار سختیه و من سعی میکنم وقت آزاد بیشتری که دارم بزارم واسه تاپیک و پست های مهم رو آرشیو کنم که دسترسی شما بهش راحت تر بشه

سوال 1 و 2 که پاسخشو پیدا کردین. اما سوال 3 : بخش skills شامل سه قسمت هست که Learn A New Role , Lean Special Ability و Overview هستن

قسمت Learn A New Role یاد دادن پست جدید به یه بازیکن هست. وقتی روش کلیک کنید یه زمین رو نشون میده که توش یه سری پست های اطراف پست اصلی بازیکن روشن هستن و قابل انتخاب هستن. حداکثر تعداد پست هر بازیکن 3 تاست

قسمت Learn Special Ability که همون استعداد های بازیکنان هست. روی هر نوع استعدادی که میخواید به بازیکنتون یاد بدید کلیک میکنید. تعداد آیتم های تمرینی که برای تکمیل هر استعداد لازم هست نوشته شده.

Overview هم که میانگین قدرت هر بازیکن رو توی هر 3 بخش تمرینی حمله ، دفاع و فیزیکی / ذهنی رو نشون میده.

و اما بخش Contract : شامل سه قسمت هست. Renew و Sell و Sack . قسمت Renew مربوط به تمدید قرارداد بازیکن هست. قسمت Sack حذف یا اخراج کردن بازیکن از تیم هست. که باید به بازیکن غرامت هم پرداخت کنید

Sell هم برای فروش بازیکن هست. قیمت گذاریش خودش یه محدودیتی داره. برای قیمت گذاری بهتره که میانگین قیمت رو بگیرید و بزارید واسه فروش. مخصوصا لول های پایین که بودجه کمتری دارن سعی کنین زیاد قیمت فروش نزارین تا بتونین بفروشینش.

در ضمن باید به زمانی که بازیکن تو لیست فروش میره توجه داشته باشین. یعنی ساعتی بزارین واسه فروش که مردم اروپا یا آسیا خونه باشن و یا تعطیل باشن بیکار باشن و .....

من دقیق نمیدونم بازیکن چند ساعت تو لیست میمونه. متغیر هست اما مثلا حدودای 9 10 شب واسه اروپا خوبه. با توجه به اختلاف زمانی بین ما و اونا ،آخرای شب
    اونا بازیکن آخرین دقایق حضورشو تو لیست تجربه میکنه و چون اکثرا میان واسه خرید احتمال فروش بیشتره.اینو مثال زدم چون مطمئن نیستم

اما واسه لول های بالا فرق داره. چون خیلیا مشکل بودجه ندارن معمولا هر بازیکنی بخوان حاضرن 2 4 برابر قیمت حتی بدن. واسه همین بهتره نهایت قیمت رو انتخاب کرد اما به یه شرط ! اونم اینکه زمان مناسبی برای فروش اقدام کنید

موفق باشی

ویرایش توسط aliexpress : 10-28-2014 در ساعت 23:51

2. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع