دوستان در این تاپیک می توانید بنویسید که چطوری با دربی آشنا شدید
نحوه آشنایی شما با دربی
1 -از طریق گوگل
2-از طریق دوستان
3-از طریق تبلیغات
4-خیلی اتفاقی
5-یادم نمی آد
از طریق گوگل
از طریق دوستان
از طریق تبلیغات
خیلی اتفاقی
یادم نمی آد
دوستان در این تاپیک می توانید بنویسید که چطوری با دربی آشنا شدید
نحوه آشنایی شما با دربی
1 -از طریق گوگل
2-از طریق دوستان
3-از طریق تبلیغات
4-خیلی اتفاقی
5-یادم نمی آد
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 06-05-2012 در ساعت 00:40
منم از طریق نکو ---- محمدچند نفر رو جذب سایت کردی![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقدر زود گذشت...
دوستان تو این بخش دارین کم لطفی میکنین ها
همش 3 صفحه شده؟!
سایت دربی با این بزرگیش یعنی فقط این همه کاربر داره
بیاین یه چیزی بنویسین بابا
یه روز خوب میاد ...
منم اینجا پست میدم تا شاید دوباره تاپیک راه بیفته .
خیلی وقت پیشا دونبال خرید مستند رونالدینیو میگشتم بعد خود به خود از اینجا سر در اوردم و جذبش شدم , و از اینکه عضوی از این سایت هستم و دوستان خوبی هم پیدا کردم خیلی خوشحالم .
فقط نمیدونم چی شد خرید نکردم![]()
![]()
ویرایش توسط fcb10 : 05-30-2012 در ساعت 16:46
من در ابتدا از دو یا سه سال پیش داشتم تو کافی نت دنبال کلیپ های از فوتبال می گشتم که به JS8 خوردم و خیلی از کلیپ هاش هم دانلود کردم ولی سایت دربی رو نمی دونستم که متعلق به JS8 هست ولی فکر کنم بعدها هم فهمیدم که بهش تعلق داره چون چندتا محصول از آقا جعفر خریدم و از اونجا فهمیدم ولی برام اهمیتی نداشت چون برا دانلود کلیپ اومده بودم تا اینکه ADSL گرفتم و می خواستم تمام گلهای بارسا در فصل 2011/2012 رو دانلود کنم که تا الانم دانلود کردم به همین خاطر دنبال یه سایت می گشتم تو گوگل که دربی رو یافتم و تا سه یا چهار ماه پیش هم فقط از دربی یا سایت های دیگه برا دانلود گلها استفاده می کردم ولی دیگه دقیقا یادم نمیاد که چطور شد وارد بحث و گفتگو شدیم تا اینکه افتادیم تو دام دربیو روز به روز مزاحم دوستان میشیم. شرمنده دیگه منم تحمل کنید.
![]()
من از طریق محصولات سایت js8 با دربی اشنا شدم
gfffffffffffffffffffffffffffffffffgggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
ویرایش توسط MyBarca : 06-06-2012 در ساعت 00:25
سلام من تو fdl.ir یه دوستی دارم به اسم sadaj که اون به من اینجا رو معرفی کرد ولی اینجا نتونستم پیداش کنم!
راستی اونجا هم با همین نام کاربری فعالیت دارم خوشحال میشم سری بهمون بزنید.
منم مثل خیلیای دیگه از طریق گوگل با دربی آشنا شدم
از pes 2010 تا 2013 مستر لیگش رو بازی میکردم و از fifa 13 به بعد هم کریر. یه روز به سرم زد بیام در موردش تو گوگل یه سرچی کنم. شاید یه جایی پیدا شد که خیلیا مثل من باشن!
دربی هم جزو اولین نتیجه هایی بود که گوگل نمایش داد! و منم اومدم تو انجمن. یادمه اون موقع ها فقط و فقط میرفتم تو تاپیک کریر فیفا 14 . خب به دلیل همین تاپیک بود که میومدم دربی!
البته بعد ها تقریبا کل دربی رو زیرو رو کردم !!! مثلا از تاپیک های تشخیص چهره خیلی خوشم اومده بود! و خیلی از صفحاتشو خوندم! حتی با وجود اینکه بیشتر عکساش پاک شده بودن!
من مدت زمان زیادی رو بدون اینکه عضو دربی باشم میومدم تو انجمن! خدا میدونه از کی میومدم.دقیقا یادم نیست. دیگه یه روز همینجوری الکی تو فروم ثبت نام کردم.
کلا من آدمیم که اگه جایی ثبت نام کنم اصلا فعالیت نمیکنم!!! تو سایت های زیادی عضوم صرفا جهت اینکه عضو باشم وگرنه 1 پست ارسالی هم ندارم! دربی هم همینجوری بود
ثبت نام کردم... قرار نبود اصلا بخوام بیام فعالیت کنم! گواه این صحبتامم اینه که من بعد از 5 ماه که از زمان ثبت نامم میگذشت شروع کردم به فعالیت!!!
الانم فقط تو دربی فعالم.هیچ جای دیگه فعالیت نمیکنم.
دلیل شروع فعالیتم تو اینجا دقیق نمیدونم چی بود. ولی یادم میاد اون موقع ها میدیدم که دربی خلوت شده.... کسی نمیاد ! دلم نمیومد ببینم دربی بی روح شده... شروع کردم به فعالیت کردن. گفتم شاید بتونم حتی 1 درصد اینجارو شلوغ کنم
نمیدونم چرا ؟! ولی اینجا بدجوری به دلم نشسته...میدیدم دربی با این همه سابقه ، خلوت شده ! 5 6 سال وقت گذاشتن روی یه انجمن !!! خداییش کار هر کسی نیست! درسته که آنچنان قدیمی نیستم و حتی زیاد با آقا جعفر در ارتباط نیستم ولی
همین که تلاش چندین ساله شو میبینم حتی منم انگیزه پیدا میکنم واسه فعالیت بیشتر !
گفتنی ها زیاده ، فقط میدونم حق دربی بیشتر از اینهاست..............
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)