به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی تیم ملی فوتبال اسکاتلند باور دارد شاگردانش از رویارویی مقابل قهرمان جهان نمیترسند.
گوردون استراکان در آستانه رویارویی تیمش با آلمان در نخستین دیدار مرحله مقدماتی جام ملتهای اروپا «یورو 2016» اظهار داشت: برای آلمان احترام قائلیم اما هرگز از رویارویی با این حریف نمیهراسیم. بازیکنان من با روحیه و اعتماد به نفس وارد این بازی خواهند شد.وی افزود: البته بهتر میبود اگر در نخستین گام با حریفی راحتتر روبهرو میشدیم. به هرحال نتایج بازیهای اخیرمان گواهی میدهد عملکرد خوبی داشته ایم. دیدار شاگردان او و تیم آلمان امشب ساعت 23 و 15 در ورزشگاه زیگنال ایدوناپارک دورتموند انجام خواهد شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تونی کروس، هافبک رئال مادرید عنوان کرد که رئال مادرید بهتر از بایرن مونیخ است.
هافبک 24 ساله، آلیانز آرهنا را با 30 میلیون یورو به مقصد رئال مادرید ترک کرد. کروس از تیمهای پایه بایرن رشد کرد و در سال 2007، به تیم اصلی راه پیدا کرد. کروس عنوان کرد که شاگردان کارلو آنچلوتی، نسبت به تیم سابقش برتری دارند ولی وجود هرگونه مشکل بین خودش و گواردیولا را رد کرد.او در مصاحبه با بیلد گفت: " درباره دو تیم بسیار بزرگ جهان صحبت میکنیم. با این حال فکر میکنم رئال یک قدم از بایرن جلوتر باشد. مراسم معارفه ام در رئال را به خاطر میآورم که 20 هزار نفر برایم به استادیوم آمده بودند در حالی که حتی 1 دقیقه هم بازی نکرده بودم. در آلمان چنین چیزی غیرقابل تصور است.گواردیولا ربطی به جدایی من نداشت. من فوتبال را مثل او درک میکنم. او به خوبی بازی من را کنترل کرد و به پیشرفتم کمک کرد. انتقال من تنها برای موفقیت بود و خوشحالم که در رئال هستم."کروس سپس راجع به آلونسو گفت: " او بازیکن فوقالعاده ای است و به بایرن کمک زیادی خواهد کرد. ربطی بین انتقال من و آلونسو نمیبینم." [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
هربرت هاینر رئیس شرکت آدیداس، به درخواست خود از سمت ریاست هیئت مدیره کناره گیری کرد. به پیشنهاد هاینر، کارل هوپفنر ریاست فعلی باشگاه، به عنوان رئیس هیئت انتخاب شد تا همزمان انجام هر دو پست را بر عهده گیرد. هاینر که از سال 2002 تا مارچ 2014 این سمت را بر عهده داشت، اکنون به عنوان قائم مقام هوپفنر به فعالیت خود ادامه خواهد داد.پس از این جلسه کارل هوپفنر رئیس باشگاه گفت: "از خدمات طولانی و مجرب این مدیر ارشد تشکر می کنم. او همواره پشتیبان ما بوده، به خصوص در ماه های سخت اخیر. او در شکل گیری موفقیت های اخیر بایرن سهم بسزایی دارد. شخصا و از طرف باشگاه، از خدمات صادقانه و مفید او تشکر می کنم و امیدوارم در ادامه او را به عنوان یک مشاور خبره در کنار خود داشته باشم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری اخیرا کنارهگیری خودش را از تیم ملی اعلام کرد. او گفت که مایل است زمان بیشتری را برای خانوادهاش اختصاص دهد. اما این برای میشل پلاتینی قابل قبول نیست.
اسطوره فوتبال فرانسه و رئیس فعلی یوفا در مصاحبه با "بیلد اشپورت" هشدار داد: "مگر دست خودش است که دلش بخواهد برای تیم ملی فرانسه بازی کند یا بازی نکند. چنانچه دیدیه دشام او را به تیم ملی فرا بخواند، باید اجابت کند. اما اگر از آمدن سر باز زند، آن وقت از سه بازی با پیراهن بایرن محرومش میکنم."طبق بررسیهای "بیلد اشپورت" در پیوست یک، بند سه، پاراگراف اول قوانین فیفا آمده است: "اگر بازیکنی به تیم ملی کشورش دعوت شد، موظف است این دعوت را اجابت کند."به این ترتیب و بر اساس این قانون، محرومیت ریبری امکانپذیر است. همچنین اگر یوآخیم لو تصمیم بگیرد فیلیپ لام را به مانشافت دعوت کند، او حق ندارد نپذیرد.تنبیهاتی که فیفا برای این موارد در نظر گرفته، به این شرح است: جریمه مالی کلان، محرومیت از شرکت در مسابقات، و کسر امتیاز از تیم باشگاهی بازیکن. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، نویسنده اسپانیایی کتاب «Herr Pep» معتقد است که سرمربی بایرن مونیخ را نمی توان به افکار طالبانی متهم کرد.
به نقل از «مارکا»، مارتی پرارناو قبل از اینکه خبرنگار شود، ورزشکار المپیکی و دارنده رکورد پرش ارتفاع اسپانیا بود. او به تازگی کتابی با عنوان «Herr Pep»، سفری به قلب پپ گواردیولا منتشر کرده است.پرارناو اظهار داشت: گواردیولا خیلی به حرف های کادر فنی و بازیکنانش گوش می دهد و دائما با آنها مشورت می کند. بر خلاف آنچه بیشتر مردم فکر می کنند او مثل طالبان فکر نمی کند. یادم می آید در یک مسابقه مقابل اشتوتگارت او گفت: «بچه ها توپ را از جناحین روی دروازه ارسال کنید و با ضربه سر آن را به گل تبدیل کنید.» آنها برنده شدند و پس از آن من به او گفتم: « شما به سبک پپ بازی نکردید.» او پاسخ داد: «ما مجبور بودیم برنده شویم.» با این وجود او هنوز به همان شیوه فوتبال بازی کردن اعتقاد دارد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهدی بن عطیه، مدافع بایرن مونیخ عنوان کرد که رئال مادرید و بارسلونا خواهان جذب او از رم بودند.
مدافع مراکشی در تابستان، از چلسی و منچسترسیتی پیشنهاداتی داشت ولی رم حاضر به فروش او نبود ولی گرگها نتوانستند مقابل پیشنهاد 26 میلیون یورویی بایرن مقاومتی کنند.حال، بن عطیه فاش کرد که رئال و بارسا نیز خواهان جذب او بودند.او گفت: " منچسترسیتی و چلسی من را میخواست، همچنین رئال و بارسا نیز پیشنهاداتی ارائه کرده بودند. من درباره آینده ام با والتر ساباتینی، مدیر ورزشی رم صحبت کرده بودم. او به من گفت که باشگاه از من میخواهد که بمانم ولی آنها پول فروشش را لازم دارند. این موضوع من را اذیت کرد ولی میخواستم بمانم. ولی بگذارید واضح بگویم، از پیوستن به بایرن خوشحالم. من مونیخ را دوست دارم، حتی سرمایش را."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، خرید جدید تیم فوتبال بایرن مونیخ هنوز نیامده، به شکایت علیه یک روزنامه پرداخت.
ژابی آلونسو که در آخرین ساعات مهلت نقل وانتقالات تابستانی به عضویت بایرن درآمد، روز گذشته علیه روزنامه «ال موندو دیپورتیو» شکایت کرد.مطابق اعلام رسانههای اسپانیایی «ال موندو» نوشته همسرش وی را تهدید کرد یا شهر مادرید را ترک کنند یا از وی طلاق خواهد گرفت.ستاره با تجربه اما تازهوارد مونیخی معتقد است این خبر سراسر کذب است.این اتفاق در حالی روی داد که قبلا یک شبکه رادیویی اعلام کرده بود تصمیم آلونسو برای حضور در مونیخ به خاطر این بوده که میخواهد از همسرش جدا شود و بعد با یک خواننده کشورش ازدواج کند.وی از طریق وکیل دعاوی خود در اسپانیا این شکایت را پیگیری میکند.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیر اجرایی بایرن، کارل هاینس رومنیگه دیروز در مصاحبه با نشریه بیلد، به دفاع از ریبری در مقابل اظهارات میشل پلاتینی پرداخت. پلاتینی رئیس یوفا، گفته بود که اگر ریبری به تیم ملی فرانسه دعوت شود و از حضور در این تیم سرباز بزند؛ سه بازی از حضور در تیم باشگاهیش بایرن محروم خواهد شد.
این در حالی است که ریبری رسما از بازی های ملی خداحافظی کرده است. رومینیگه گفت : " ریبری از تیم ملی فرانسه خداحافظی کرده و این مساله به تایید فیفا هم رسیده است. یک امر کاملا طبیعی اتفاق افتاده. فرانک مثل فیلیپ لام از بازی های ملی خداحافظی کرد.لام در این مورد با لوو صحبت کرد و ریبری نیزعین همین کار را با دشان انجام داد."فرانک ریبری آگوست گذشته در مصاحبه با نشریه کیکر آلمان بصورت رسمی اعلام کرد که دیگر قصد حضور در تیم ملی فرانسه را ندارد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در سومین هفته از زقابت های لیگ داخلی آلمان موسوم به بوندسلیگا، امروز تیم های بایرن مونیخ و اشتوتگارت برابر هم صف آرایی خواهند کرد.
بایرنی ها که در رده ی نازل پنجم جدول قرار دارند، در دو بازی قبلی خود به هیچ وجه در خورد نامشان ظاهر نشدند و بعد از کسب برد خفیف 2-1 برابر وولفسبورگ، در دیدار قبلی خود با نتیجه ی 1-1 برابر شالکه متوقف شدند تا این تیم در هر دو بازی خود در بوندسلیگا گل خورده باشد.بایرن همچنان با مشکل مصدومیت رنج می برد. در طول هفته، بازیکنان دیگری مثل آلونسو، بن عطیه و رینا هم با مشکلاتی روبرو بودند اما احتمالا برای بازی امروز مشکلی نخواهند داشت. اما عدم حضور باستین شواین اشتایگر، رافینیا، تیاگو و مارتینز و احتمالا روبن در بازی امروز قطعیست. اما خبر خوش بازگشت ستاره ی این تیم فرانک ریبری می باشد که بعد از حضور در فینال جام حذفی فصل گذشته در دیدار رسمی دیگری در ترکیب بایرن حضور نیافته است.اما در سوی مقابل تیم قهرمان فصل 2007 آلمان قرار دارد که در 4 فصل اخیر خود تنها در یک دوره توانسته جزء 9 تیم بالایی جدول باشد. آن ها که فصل قبل را در رتبه ی نازل پانزدهم به پایان رساندند، در بازی نخستشان در این فصل با گلادباخ 1-1 مساوی کردند. اما در دیدار دوم با دو گل به تیم تازه وارد کلن باختند تا اکنون در جایگاه شانزدهم قرار بگیرند.آرمین فه سرمربی اشتوتکارت امیدوار است تا مهاجم جدید 6 میلیون یورویی اش-فیلیپ کاستیک- با گلزنی در دیدرا برابر بایرن، به روند ناکامی اش پایان دهد.بایرن در 8 بازی آخرش برابر این تیم 22 گل به ثمر رسانده است و در 11 بازی اخیر تمامی دیدارها را برده. آخرین باخت این تیم هم به سال 2009-10 باز میگردد که اشتوتگارت 2-1 بر بایرن غلبه کرد.بازی فصل قبل این دو تیم در این ورزشگاه در هفته ی پایانی بود که بایرن با تک گل پیزارو رقیبش را شکست داد.این دو تیم در مجموع 101 بار با هم مصاف داده اند که سهم بایرن 63 برد و سهم اشتوتگارت 18 برد بوده است.اما در 94 بازی این دو تیم در بوندسلیگا تیم مونیخی 54 بار برده و 17 بار هم باخته.این بازی امروز ساعت 18 به وقت تهران در آلیانس آرنا برگزار خواهد شد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در سومین هفته از زقابت های لیگ داخلی آلمان موسوم به بوندسلیگا، امروز تیم های بایرن مونیخ و اشتوتگارت برابر هم صف آرایی خواهند کرد.
بایرنی ها که در رده ی نازل پنجم جدول قرار دارند، در دو بازی قبلی خود به هیچ وجه در خورد نامشان ظاهر نشدند و بعد از کسب برد خفیف 2-1 برابر وولفسبورگ، در دیدار قبلی خود با نتیجه ی 1-1 برابر شالکه متوقف شدند تا این تیم در هر دو بازی خود در بوندسلیگا گل خورده باشد.بایرن همچنان با مشکل مصدومیت رنج می برد. در طول هفته، بازیکنان دیگری مثل آلونسو، بن عطیه و رینا هم با مشکلاتی روبرو بودند اما احتمالا برای بازی امروز مشکلی نخواهند داشت. اما عدم حضور باستین شواین اشتایگر، رافینیا، تیاگو و مارتینز و احتمالا روبن در بازی امروز قطعیست. اما خبر خوش بازگشت ستاره ی این تیم فرانک ریبری می باشد که بعد از حضور در فینال جام حذفی فصل گذشته در دیدار رسمی دیگری در ترکیب بایرن حضور نیافته است.اما در سوی مقابل تیم قهرمان فصل 2007 آلمان قرار دارد که در 4 فصل اخیر خود تنها در یک دوره توانسته جزء 9 تیم بالایی جدول باشد. آن ها که فصل قبل را در رتبه ی نازل پانزدهم به پایان رساندند، در بازی نخستشان در این فصل با گلادباخ 1-1 مساوی کردند. اما در دیدار دوم با دو گل به تیم تازه وارد کلن باختند تا اکنون در جایگاه شانزدهم قرار بگیرند.آرمین فه سرمربی اشتوتکارت امیدوار است تا مهاجم جدید 6 میلیون یورویی اش-فیلیپ کاستیک- با گلزنی در دیدرا برابر بایرن، به روند ناکامی اش پایان دهد.بایرن در 8 بازی آخرش برابر این تیم 22 گل به ثمر رسانده است و در 11 بازی اخیر تمامی دیدارها را برده. آخرین باخت این تیم هم به سال 2009-10 باز میگردد که اشتوتگارت 2-1 بر بایرن غلبه کرد.بازی فصل قبل این دو تیم در این ورزشگاه در هفته ی پایانی بود که بایرن با تک گل پیزارو رقیبش را شکست داد.این دو تیم در مجموع 101 بار با هم مصاف داده اند که سهم بایرن 63 برد و سهم اشتوتگارت 18 برد بوده است.اما در 94 بازی این دو تیم در بوندسلیگا تیم مونیخی 54 بار برده و 17 بار هم باخته.این بازی امروز ساعت 18 به وقت تهران در آلیانس آرنا برگزار خواهد شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)