سلام داداش
ب نظرم اینکارو نکن من اگه جای شما بودم حتی بازی رو هم میباختم اینکارو نمیکردم ، با 6 تا توکن راحت میتونی ی مهاجم خوب بخری و چ بسا بتونی با این 6 تا بیشتر هم بازیکن بخری ، البته ممکنه بودجه ات کم باشه ولی در هر صورت 6 تا توکن رو حروم نکن با خرید بسته قرمز !!!
ب نظرم برو ب همون دوستت ک میگی ایتالیایی هست ی بسته قرمز هدیه کن تا شاید اونم همونو پس بفرسته ( البته اگه امروز از کسی بسته قرمز نگرفته باشی یا اینکه از همین دوستت هدیه دیگه ای نگرفته باشی ) یا ب کل ادد لیستت بسته قرمز بفرست شاید یکیشون پس فرستاد
حیف من نمیتونم کمکی کنم وگرنه با اینکه لول 3 هستم 38 تا بسته قرمز دارم میتونستم بهت بدم ولی خب امکانش نیس
در ضمن شما ک ی دوستت تو لیگته من لول 2 ک بودم کلی از تیمای شاخ و برتر لیگ ها و جام حذفی و اروپا رو ادد کردم بعد تو لیگ بعدی همشون هم گروهم شدن اونم ب خاطر سیستم خود بازی بوده ک انگار با دوستات تو ی لیگ قرارت میده خلاصه اینو گفتم ک حواست ب ادد کردنات باشه هر چند جذابیتش بیشتره ولی خب سخت تر میشه کارت
الان لول 3 باورت نمیشه ولی میانگین قدرت تیمای لیگی ک هستم شاید بیشتر از 22 باشه یا در همین حد و حدود