Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Threaded View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط FC Pra نمایش پست ها
    امشب همونطور که گفته بودم با دوستم و اصلی ترین رقیبم بازی دارم تو لیگ.
    ولی از بدشانسی من بهترین بازیکن و مهاجمم مصدومه به مدت 1 روز که با 5 تا جعبه رفع میشه.
    متاسفانه من 4 تا دارم.موندم میخوام برم با 6 تا توکن 5 تا جعبعه بخرم تا بتونم رفعش کنم مصدومیتشو.
    چون هم بازی بسیار مهمه هم مهاجم دیگه ای ندارم بجاش بزارم اونیکی مهاجمم هم مصدومه.
    کاش میتوانستیم به دوستامون تو بازی پیام بفرستیم و چیزی درخواست کنیم و از اینجور چیزا.
    اگه توصیه و راهنمایی دارین لطفا بگین.
    سلام داداش
    ب نظرم اینکارو نکن من اگه جای شما بودم حتی بازی رو هم میباختم اینکارو نمیکردم ، با 6 تا توکن راحت میتونی ی مهاجم خوب بخری و چ بسا بتونی با این 6 تا بیشتر هم بازیکن بخری ، البته ممکنه بودجه ات کم باشه ولی در هر صورت 6 تا توکن رو حروم نکن با خرید بسته قرمز !!!
    ب نظرم برو ب همون دوستت ک میگی ایتالیایی هست ی بسته قرمز هدیه کن تا شاید اونم همونو پس بفرسته ( البته اگه امروز از کسی بسته قرمز نگرفته باشی یا اینکه از همین دوستت هدیه دیگه ای نگرفته باشی ) یا ب کل ادد لیستت بسته قرمز بفرست شاید یکیشون پس فرستاد
    حیف من نمیتونم کمکی کنم وگرنه با اینکه لول 3 هستم 38 تا بسته قرمز دارم میتونستم بهت بدم ولی خب امکانش نیس

در ضمن شما ک ی دوستت تو لیگته من لول 2 ک بودم کلی از تیمای شاخ و برتر لیگ ها و جام حذفی و اروپا رو ادد کردم بعد تو لیگ بعدی همشون هم گروهم شدن اونم ب خاطر سیستم خود بازی بوده ک انگار با دوستات تو ی لیگ قرارت میده خلاصه اینو گفتم ک حواست ب ادد کردنات باشه هر چند جذابیتش بیشتره ولی خب سخت تر میشه کارت
    الان لول 3 باورت نمیشه ولی میانگین قدرت تیمای لیگی ک هستم شاید بیشتر از 22 باشه یا در همین حد و حدود

2. 2 کاربر از پست مفید sh 007 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع