به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ در هفته ی دوم بوندسلیگا در گلزنکرشن مقابل تیم شالکه با نتیجه تساوی متوقف گردید
در یک دیدار دیگر از هفته دوم بوندس لیگا آلمان تیم فوتبال شالکه در ورزشگاه خانگی خود ولتینز آرنا و در حضور 61 هزار و 973 تماشاگر میزبان بایرن مونیخ و شاگردان پپ گواردیولا بود.در این دیدار گواردیولا از ژابی آلونسو بازیکن تازه خریداری شده خود از رئال مادرید، در ترکیب ثابت تیمش بهره برد.
این مسابقه در نهایت با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
لواندوفسکی در دقیقه 10 بایرن را یک بر صفر پیش انداخت اما در ادامه و در دقیقه 62 هوودس مدافع شالکه و تیم ملی آلمان بازی را به تساوی کشاند.
بایرن با این تساوی 4 امتیازی شد و شالکه نخستین امتیاز این فصل خود را کسب کرد.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ پس از تقسیم امتیازات در دوئل با شالکه گفت:20 تا 25 دقیقه فوقالعاده خوب بازی کردیم اما بعد مالکیت توپ را از دست دادیم
شب گذشته در هفته دوم رقابتهای فصل جدید لیگ دسته اول فوتبال باشگاهی آلمان موسوم به بوندسلیگا بایرن مونیخ در زمین شالکه یعنی ورزشگاه ولتینزآرهنا به تساوی یک بر یک رسید.پپ گواردیولا بعد از بازی اظهار داشت: تصور میکنم 20 تا 25 دقیقه نخست بازی فوقالعاده خوب ظاهر شدیم اما به مرور مالکیت توپ را از دست دادیم که همین مساله برایمان مشکلزا شد.
وی ادامه داد: در صحنهها دیرتر از حریف به توپ میرسیدیم. باید در نظر گرفت نسبت به بقیه چند هفته آمادهسازی کمتر داشتیم. اما اکنون بیشتر از مساله زمان به بازگشت بازیکنان مصدوم نیاز داریم.گواردیولا در مورد حضور ژاپی آلونسو، خرید پایان هفته گذشته تیمش از رئال مادرید که در ترکیب بازی با آبیپوشان به میدان رفت،نیز عنوان کرد: مسلما آلونسو به تیم خیلی زیاد کمک خواهد کرد. زیرا او کیفیت زیادی دارد.
ینس کلر نیز بعد از بازی اظهارداشت: واکنش خیلی خوبی بعد از دریافت گل از بایرن مونیخ داشتیم. خوشبختانه حضور و آمادگی بالا، دوندگی خوب، همینطور توان تهاجمی در کنار کار با توپ قابل توجه بود که باید همه هفته همینگونه باشیم.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ستاره تازهوارد بایرن مونیخ گـفت: میخواستم آماده شوم اما به خواست گواردیولا مقابل شالکه بازی کردم.
شب گذشته «ژابی آلونسو» خرید عجیب پایان هفته گذشته بایرنیها مقابل شالکه نخستین بازیاش را در بوندسلیگا انجام داد. این اتفاق در حالی روی داد که او تازه جمعه به نمایندگان رسانهها معرفی شد و فرصت حضور در تمرینات کافی و آشنایی با تیم را نداشت.
او به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر احساس خوبی دارم. می خواستم به اینجا بیایم و این تجربه بزرگ را داشته باشم. من از بازی در لیگ برتر و لالیگا بسیار لذت بردم اما آمدن به بوندس لیگا یک گام بزرگ برای من است. تیم ها فوق العاده هستند و تماشاگران باورنکردنی و سرعت بازی کاملا به بازی من می خورد. بنابراین فکر می کنم که در چند سال آینده، از این تجربه لذت زیادی خواهم برد."
این هافبک برجسته و البته با تجربه که از حضور در تیم ملی اسپانیا خداحافظی کرده است، اظهار داشت: میخواستم آماده شوم و بعد بازی کنم. اما گواردیولا گفت از ابتدا در ترکیب بازی با شالکه هستم. من فقط اندکی قبل از بازی استراحت داشتم. چون در این چند روز مرتب در رفت و آمد بودم. البته شرایط آمادگیام خوب است و آماده انجام بازی بودم.
آلونسو که در مونیخ پیراهن شماره 3 را در اختیار گرفته، امیدوار است به مرور با همتیمیهایش به هماهنگی آرمانی رسیده و به تیم قهرمان بوندسلیگا کمک کند.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهاجم ملیپوش بایرن از این که تیمش در زمین شالکه یک امتیاز گرفت، ناراحت است.
شب گذشته بایرن مونیخ در آخرین مصاف انجام شده از هفته دوم رقابتهای بوندسلیگا یک بر یک در ورزشگاه ولتینزآرهنا مقابل شالکه، رقیب دیرینهاش متوقف شد. بعد از این بازی خارج از خانه توماس مولر اظهار داشت:بازی با شالکه دیداری سراسر جنگ و رقابت بود. شالکه خیلی خوب تلاش کرد. بعد از حدود 20 دقیقه دیگر صاحب موقعیت مشخصی نشدیم.وی ادامه داد: با تساوی یک بر یک در ولتینزآرهنا بدیهی است راضی نیستم. واقعا از این که فقط یک امتیاز گرفتیم و با خود به مونیخ میبریم، عصبانی هستم. از این بابت اصلا خوشحال نیستم.در این مصاف پس از آنکه روبرت لواندوفسکی، گل مونیخیها را دقیقه 10 به ثمر رساند، بندیکت هوودس،مدافع ملیپوش و آلمانی شالکه دقیقه 62 گل تساوی را زد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لوتار ماتئوس، کاپیتان سابق بایرن مونیخ، از این باشگاه به دلیل به خدمت گرفتن ژابی آلونسو انتقاد کرد.
بایرنی ها در این تابستان تونی کروس را به رئال فروختند اما بعد از مصدومیت خاوی مارتینس، ژابی آلونسو را از رئال خریدند؛ انتقالی که ماتئوس معتقد است چندان با سیاست های گذشته باشگاه هماهنگ نیست.او به اسکای گفت: "در پست آلونسو یک بازیکن عالی داشتیم که او را به رئال دادیم. با این دستمزدی که آلونسو دریافت میکند، میتوانستیم تونی کروس را در تیم نگه داریم. در کل، از سیاست ترانسفر باشگاه سردرنمیآورم. بایرن همیشه تلاش میکرده ملیپوشان آلمانی را به مونیخ بیاورد، اما نمیفهمم چرا به جای سامی خدیرا، آلونسو را آوردند. باشگاه به آمدن خدیرا تمایل داشت، اما گواردیولا نه. به نظر من بایرن نسبت به زمانی که زیر نظر فانخال هدایت میشد، از مسیر خود خارج شده است."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کاپیتان تیم فوتبال بایرنمونیخ از حضور عجیب ژابی آلونسو در ترکیب سرخپوشان دفاع کرد.
شب گذشته پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی بایرن از آلونسو در ترکیب تیمش در بازی هفته دوم بوندسلیگا مقابل شالکه (تساوی یک بر یک) استفاده کرد. اقدامی که باعث تعجب بسیاری بود زیرا تصور عمومی این بود وقتی این تازهوارد جمعه معرفی شده و فرصت کافی برای حضور در تمرینات تیم جدیدش نداشته، در ترکیب بازی قرار نمیگیرد.در این ارتباط فلیپ لام به حمایت از اقدام مربیاش پرداخت. وی گفت: آلونسو بازیکنی بسیار بسیار با تجربه است که در ممالک مختلف و تیمهای درجه یک بازی کرده و رشد کرده است. از این جهت برایش حضوری سریع در ترکیب بایرن، مشکلساز نبود.وی داد: ژابی توانایی بالایی در پاس دادن دارد. در جنگهای تن به تن هم قوی است و با حضور سریعش به ما کمک کرد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مانوئل نویر پس از تساوی کوسه های سرخ در برابر آبی پوشان گلزن کرشن به اظهار نظر در مورد این بازی پرداخت.
به گزارش سایت رسمی بایرن مونیخ، مانوئل نویر در گفت و گویی در رابطه با عملکرد بایرن مونیخ گفت:"در این زمان از فصل، نمی توان در تمام طول 90 دقیقه، مانند 25 دقیقه اول بازی کرد. تنها 25 دقیقه خوب بازی کردن نیز کافی و لازم نیست و این موضوع در بازی دیروز ما آشکار بود. تنها دلیل این که ما دیروز در برابر شالکه متوقف شدیم این بود که در طول 90 دقیقه خوب نبود."بایرن مونیخ درحالی باید هفته آینده در آلیانز آرنا به مصاف اشتوتگارت برود که هم اکنون با 4 امتیاز در جایگاه ششم بوندسلیگا قرار دارد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که سینان کورت، ستاره جوان بوروسیا مونشن گلادباخ را به خدمت گرفته است.
این هافبک 18 ساله تاکنون در رقابت های بوندسلیگا به میدان رنفته اما 24 بازی در لیگ زیر 19 ساله ها برای گلادباخ انجام داده است. او که عضو تیم زیر 18 ساله های آلمان نیز بود، با زدن 16 گل، کمک کرد تا تیمش فصل گذشته در رتبه ششم لیگ قرار بگیرد و این درخشش باعث شد تا بایرن او را با قراردادی چهار ساله به خدمت بگیرد.در بیانیه باشگاه بایرن آمده است:" یکی از بزرگترین استعدادهای فوتبال آلمان به بایرن آمده است. سینان کورت از بوروسیا مونشن گلادباخ، قراردادی 4 ساله با بایرن امضا کرد."با توجه به بازیکنان زیادی که گواردیولا در این فصل در اختیار دارد، بعید است کورت در این فصل فرصت بازی در بایرن را پیدا کند و به احتمال بسیار زیاد با تیم جوانان بایرن کار خواهد کرد. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از جذب سینان کورت از مونشن گلادباخ، باشگاه بایرن مونیخ انتقال قرضی جولین گرین به هامبورگ را تایید کرد.
گرین 19 ساله که فصل گذشته جایی در ترکیب ثابت بایرن نداشت، این فصل را در هامبورگ سپری خواهد کرد تا نخستین بازی رسمی خود در بوندسلیگا را تجربه کند. این قرارداد یک ساله خواهد بود و باشگاه هامبورگ حق دائمی کردن قرارداد این بازیکن را نخواهد داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فوق ستاره تیم فوتبال بارسلونا با مصدویت جزئی رو به رو شده است.
باشگاه بارسلونا لحظاتی قبل با تایید مصدومیت لیونل مسی به دلیل ضرب خوردگی کشاله ران اعلام کرد که وی در دیدار های ملی هفته آینده علی الخصوص دیدار دوستانه تیم های آرژانتین - آلمان و همچنین مسابقه صلح که به دعوت پاپ در شهر رم ایتالیا برگزار خواهد شد، شرکت نخواهد کرد.هچنین پس از آزمایش های امروز صبح مشخص شد که مونیر الحدادی مهاجم جوان بارسا دچار هیچ گونه مصدومیتی نشده است و می تواند در دیدار های هفته آینده تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا حضور یابد. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)