بچه ها میشه یکم درباره اسپانسر های توکن توضیح بدین اینکه اولی بهتره یا دومی ؟؟؟؟
بچه ها میشه یکم درباره اسپانسر های توکن توضیح بدین اینکه اولی بهتره یا دومی ؟؟؟؟
به نظر من که دومی از اولی بهتره. چون اولی موقع بستن قرارداد 1 توکن و روزانه هم 1 توکن بهتون میده چه وارد بازی بشین چه نشین
اما دومی علاوه بر اینکه موقع قرارداد بستن 1 توکن بهتون میده اگه 4 روز پشت سر هم وارد بشین و توکن بگیرین روز چهارم 2 تا توکن میده بهتون که به صرفه تر هستش
البته اگه مطمئن باشین که اکثر بازی هاتونو میبرین اسپانسر سومی هم میتونه کمکتون کنه
سلام داش علی من دوم رو انتخاب می کنم تا الانم که هر روز وارد بازی شدم اما همیشه همون 1 توکن رو روزانه میده و فرقی نمی کنه اقا یه سوال الان لول 3 یا 4 اون اسپانسر هاشون چجوری توکن میدن!؟
و یه سوال دیگه من تو چمپیگن نفر اول شدم و فینال رو بردم چرا جام رو بهم نمیده!؟
و یه سوال دیگه یه قسمتی در جایی که توکن رایگان میده هست که فیلم تماشا می کنی که بهت توکن بده من اندازه 100 امتیازش تماشا کردم اما بهم هیچی نداد الان 100 دوباره 0 شده... چکارش کنم!؟
بعد اگر تو جام قهرمانان 4 رم بشم صعود نمی کنم لول بالاتر!؟
تو چمپیگن قهرمان بشی چی تو اونجا هم صعود نمی کنی!؟
دادا سوالارو گذاشته بودم زیاد بشه یوهو بپرسم که یوهو پستم رو پاک نکنی
به امیــــــد پـــــــیروزی و موفقیت روز افزون ایرانی ها
سلام
اگه همیشه یکی میده پس چرا تو قسمت مفاد قرارداد نوشته Get 1 token extra for coming back 4 day in a row ???!!
اسپانسر های توکن فکر میکنم هیچ تغییری پیدا نمیکنن تو لول های بالاتر،ولی اسپانسر پول تغییر پیدا میکنه
اگه تو لیگ قهرمانان قهرمان شده باشی روز بعدش یه اطلاعیه میاد و میگه که شما قهرمان شدی و تبریک و این چیزا.کاپش هم تو ورژن گوشی به مدت یه فصل تو قسمت اطلاعات تیم شما گذاشته میشه و بقیه میبیننش
در مورد فیلم تماشا کردن چون من خودم تا حالا اینکارو انجام ندادم دقیقا نمیدونم چی به چیه!
جام قهرمانان چهارم بشی چه ربطی به صعود به لیگ بالاتر داره! اگه تو لیگ چهارم بشین تو فصل آینده تو لیگ قهرمانان حضور دارین
کلا عملکرد شما تو لیگ قهرمانان ملاک نیست! مگه اینکه قهرمان بشی یا فینال باشی شاید بدون توجه به اینکه تو لیگ چندم شده باشی فصل بعدش به لیگ قهرمانان راه پیدا کنی که فکر نمیکنم اینجوری باشه چون امتحان نکردم مطمئن نیستم
ولی در کل شما باید رتبتون تو لیگ 1 تا 4 بشه تا فصل بعدش صلاحیت داشته باشین که بتونین تو لیگ قهرمانان حضور پیدا کنین
پس واسه این که لول اپ بشی باید تو کجا اول تا بشی!؟ یا 4 رم بشی؟!
تو لیگ چمپیگن اول شدم اون نامه هم اومد اما کاپش رو اضافه نکرده چرا!؟
توی منیجر قسمت تروپیز
عکس زده و نوشته توی چمپیگن نفر اول شدم و عکس کاپ رو زده
و یه دونه ام زده دوم شدم و 2 زده توی جام حذفی اما زیر پروفایلم اضافه نکرده
و یه سوال کی این نوشته ها پاک میشه چون جام حذفی 2-3 روزه تموم شده اما پاک نکرده لیست و جدوال ها رو
ویرایش توسط aryan94 : 08-23-2014 در ساعت 17:21
قدرت همه بازیکن هارو جمع میکنه بعد میانگین میگیره خود سیستم قدرتش بدست میاد.اما فرمولشو بلد نیستم.حالا امتحان میکنم اگه فرمولشو فهمیدم بهتون میگم
ممکنه چند روز طول بکشه تا اضافه بشه
برای صعود به لیگ بعد شما کافیه اول تا هفتم لیگ بشید....اون اول تا چهارم منظورش اینه که علاوه بر اینکه به لیگ بعد صعود میکنید اگه اول تا چهارم بشید لیگ بعد تو لیگ قهرمانان هم حضور دارید
نمیدونم منظورت از نوشته ها چیه! ولی اگه اطلاعات لیگ منظورته که فصل جدید شروع بشه کلا پاک میشن و اطلاعات لیگ جدید نشون میده
اگه منظور دیگه ای داشتی واضح تر بگو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)