نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
آقا دفعه پیش یک بحث به اسم ساعت خرید بازیکن راه انداختم! که خوب هم جواب داد و همه هم استقبال کردند و به نتایج خوبی هم رسیدیم و 100% شد برامون!
حالا این دفعه میخوام باز یک بحث دیگه راه بندازم! و این در مورد یکی از تجربیات من در مورد خرید بازیکن هست:
فقط قبل همه چیز درنظر بگیرید که من لول 2 هستم و تمام اعداد ارقام برای این لول هست!
دوستان من یکبار یک دروازه بان با قد 185-6 با پنج ستاره و قدرت 29 گرفتم و البته با قیمتی بسیار مناسب و خوب! ولی چشمتون روز بد نبینه که با اینکه قدرتش بالا بود ولی تو همه بازیها امتیازش از 5-6 بالاتر نمیرفت و اکثرا 5 بود! و در کل وقتی تو دروازه بود من انگار یک گل از اول بازی عقب بودم! ولی شانس آوردم که مصدوم شد و مجبور به خرید دروازبان دیگری شدم با قدرت 24 که 4 ستاره هم بود و این خیلی بهتر کار میکرد و کمتر گل میخورد! و امتیازش 7 حدودا بود!
اینجا بود که فهمیدم که تنها نکته تو خرید بازیکن قدرتش نیست و چیزای دیگری هم دخیل هست!
در کل تو خرید دروازبان: 1- حتما دقت کنید که قد باید بالای 190 باشه! اگر زیر 190 باشه حتما بد بازی میکنه!
2- قیمت بازیکن تا حدی نشون دهنده خوبی آن هم هست! البته شاید این 100% نباشه! ولی برای من درست بود!

و باز در آخر باز هم تاکید میکنم که در خرید دروازبان به قد بازیکن توجه خاص نمایید! و دروازبان با قدرت 24 من از دروازبان با قدرت 29 من بهتر بود!

البته الان هر دو رو فروختم و یکی گرفتم با قدرت 29 و قد 192 و با قیمت 2 میلیون! که عالی کار میکنه و میانگین نمره اش 8 هست! و میتونم بگم که تو این 3-4 بازی 1-2 بازی رو 100% بخاطر هنر نمایی های اون تو بازی که زنده تماشا میکردم بردمو اگر نبود حتی میباختم!
در مورد سایر پست ها اگر نظری دارید بفرمایید که مثلا چه مهاجمی و با چه خصوصیاتی بهتر بازی میکنه؟ ویا چه مدافعی بهتره و ...
بحث خیلی خوبی رو مطرح کردی. دمت گرم

در مورد پست ها کلا دروازه بان و مهاجم دفاع قد بلند باشن خوبه در کل

دروازه بان من 2 مترشه! دقیق 199 سانتی متر و وزنشم 96 کیلو.19 سالشه وقدرت 82 و 5 ستاره ! عملکردشم ثابت بوده اکثر مواقع و نمره 7 میگیره! خیلی خوب نیست ولی بدم نیست! خوبیش اینه که گل مفت و چرت نمیخورم! کلا شوت از راه دور و کاشته و اینا رو من خیالم راحته که گل نمیخوره و گزارشش الان میاد که میگه سوپر سیو از پینتو

اونایی که دروازه بانشون امتیاز خوبی میگیره لطف کنن اطلاعات دقیق دروازه بانشون رو بگن یه مقایسه کنیم ببینیم دنیا دست کیه؟!