نوشته اصلی توسط
danielmoodi
آقا دفعه پیش یک بحث به اسم ساعت خرید بازیکن راه انداختم! که خوب هم جواب داد و همه هم استقبال کردند و به نتایج خوبی هم رسیدیم و 100% شد برامون!
حالا این دفعه میخوام باز یک بحث دیگه راه بندازم! و این در مورد یکی از تجربیات من در مورد خرید بازیکن هست:
فقط قبل همه چیز درنظر بگیرید که من لول 2 هستم و تمام اعداد ارقام برای این لول هست!
دوستان من یکبار یک دروازه بان با قد 185-6 با پنج ستاره و قدرت 29 گرفتم و البته با قیمتی بسیار مناسب و خوب! ولی چشمتون روز بد نبینه که با اینکه قدرتش بالا بود ولی تو همه بازیها امتیازش از 5-6 بالاتر نمیرفت و اکثرا 5 بود! و در کل وقتی تو دروازه بود من انگار یک گل از اول بازی عقب بودم! ولی شانس آوردم که مصدوم شد و مجبور به خرید دروازبان دیگری شدم با قدرت 24 که 4 ستاره هم بود و این خیلی بهتر کار میکرد و کمتر گل میخورد! و امتیازش 7 حدودا بود!
اینجا بود که فهمیدم که تنها نکته تو خرید بازیکن قدرتش نیست و چیزای دیگری هم دخیل هست!
در کل تو خرید دروازبان: 1- حتما دقت کنید که قد باید بالای 190 باشه! اگر زیر 190 باشه حتما بد بازی میکنه!
2- قیمت بازیکن تا حدی نشون دهنده خوبی آن هم هست! البته شاید این 100% نباشه! ولی برای من درست بود!
و باز در آخر باز هم تاکید میکنم که در خرید دروازبان به قد بازیکن توجه خاص نمایید! و دروازبان با قدرت 24 من از دروازبان با قدرت 29 من بهتر بود!
البته الان هر دو رو فروختم و یکی گرفتم با قدرت 29 و قد 192 و با قیمت 2 میلیون! که عالی کار میکنه و میانگین نمره اش 8 هست! و میتونم بگم که تو این 3-4 بازی 1-2 بازی رو 100% بخاطر هنر نمایی های اون تو بازی که زنده تماشا میکردم بردمو اگر نبود حتی میباختم!
در مورد سایر پست ها اگر نظری دارید بفرمایید که مثلا چه مهاجمی و با چه خصوصیاتی بهتر بازی میکنه؟ ویا چه مدافعی بهتره و ...