Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

آفا مراقب باش که کارشونو که گزارش دادی یک هم خودتو بلاک نکنن!!!
    برای من این اتفاق افتاده!
    چاه نکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی!
    چاه کن همیشه ته چاه!
    چیکار داری که بقیه چیکار میکنن! شما بازی خودتو بکن و خوشبختانه هم که قهرمانیت راحتتر شده! و اون پیامی هم که گذاشتی رو معمولا همیشه همه سایتها و کلا بخشهای پشنیبانی میدن! و همیشه هم اتوماتیک هست! و میتونی به گوگل هم پیام بدی و ببینی که چی میشه! و چی میگه!
    البته چون نیومده و نگفته که این پیام اتوماتیک ارسال شده امکانش هست که اتوماتیک نبوده باشه ولی بازم بنظر من آخرش کاری نمیکنند! حالا اگرم بلاک شدند به ما هم بگو تا بیشتر خوشحال بشیم که یک ایرانی راحت تر قهرمان میشه ولی چشم آب نمیخوره

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    آفا مراقب باش که کارشونو که گزارش دادی یک هم خودتو بلاک نکنن!!!
    برای من این اتفاق افتاده!
    چاه نکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی!
    چاه کن همیشه ته چاه!
    چیکار داری که بقیه چیکار میکنن! شما بازی خودتو بکن و خوشبختانه هم که قهرمانیت راحتتر شده! و اون پیامی هم که گذاشتی رو معمولا همیشه همه سایتها و کلا بخشهای پشنیبانی میدن! و همیشه هم اتوماتیک هست! و میتونی به گوگل هم پیام بدی و ببینی که چی میشه! و چی میگه!
    البته چون نیومده و نگفته که این پیام اتوماتیک ارسال شده امکانش هست که اتوماتیک نبوده باشه ولی بازم بنظر من آخرش کاری نمیکنند! حالا اگرم بلاک شدند به ما هم بگو تا بیشتر خوشحال بشیم که یک ایرانی راحت تر قهرمان میشه ولی چشم آب نمیخوره
    طلا که پاکه چه منتش به خاکه؟ من که سالم بازی میکنم بر فرض که ریپورت هم بشم وقتی مدرکی نباشه که اتفاقی نمیافته.در ضمن پیام اتوماتیک به محض ارسال پیام فرستاده میشه نه 5 ساعت بعدش.و پیام اتوماتیک فقط میگه که رسیدگی میشه و دیگه توضیحاتی نداره.ولی من توی درخواستم گفته بودم که دو تا تیم تبانی کردن و در پاسخ گفته که نگران نباش اگر افرادی راهی برای هک پیدا کنن اکانتشون مسدود میشه. به نظرت این جواب رو خود سیستم داده؟ حتی یوزری که جواب میده هم مشخصه.چند تا ادمین دارن یکیشون که اسم کاربریش pelin هست جواب رو داده.مطمئنا بازی به این بزرگی با 15 میلیون کاربر ادمین های زیادی داره که رسیدگی کنن.مسترکاپ ایرانی نیستش که صد تا پیام بدی یه نفر نباشه پشتیبانی کنه.
    اینکه میگی چیکار دارم به بقیه اتفاقا خیلی هم کار دارم.این تبانی میتونست برعکس باشه و تیم دوم بیاد 5 تا بزنه و خودشو همچنان بهم نزدیک نگه داره.اونوقت این خیلی به ضررم بود چون من منتظر لغزش اون تیم بودم که اختلاف رو زیاد کنم و اون میتونست 3 امتیاز رو مفت بگیره.از همین الان جلوشون گرفته بشه بهتره تا یه وقتی که دیگه دیر شده باشه یا همین بلا رو سر یکی دیگه که داره سالم بازی میکنه بیارن.توی هر لیگی در دنیا وقتی تبانی میشه به نظرت تیم های دیگه میگن به ما چه ما کار خودمونو بکنیم؟اتفاقا همشون سعی میکنن از اون تیم ها شکایت کنن که جریمه بشن.منم از خدامه که این دوتیم درشون بسته بشه چون تیم های خیلی خوبی هستن و این لیگ واقعا اذیتم کردن و پا به پام اومدن.وقتی درشون بسته بشه خوب دو تا رقیب کمتر میشه چه بهتر که اینطور بشه.دنبال حذف رقیب نیستم اونا میتونستن سالم بازی کنن خوب چیکارشون دارم بزار بازیشونو بکنن.ولی وقتی اینطوری بخوان بازی کنن و زد و بند داشته باشن بهتره درشون بسته بشه و از لیگ 1 دوباره ثبت نام کنن و شروع کنن.
    من کاری ندارم که قهرمان میشم یا نه.اتفاقا با اینکارشون شانس قهرمانیم رو خیلی بالا بردن.ولی بخاطر اینکه لیگ رو از هیجان انداختن اصلا خوشم نیومد.دلم میخواست تا هفته آخر که بازی رودر رو با تیم دوم دارم اختلاف کم باشه که واقعا هیجان داشته باشه که با اینکارشون کلا همه چی رو عوض کردن.تیم های اول دوم سوم از همین الان مشخصه.این اتفاق تو هیچ لیگی نیافته.کدوم لیگ وقتی هنوز 5 هفته مونده تا پایانش سه تیم اول مشخص شدن؟فقط لیگ ما
    ویرایش توسط ali.chila : 08-20-2014 در ساعت 02:19

3. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع