به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری، هافبک بایرن مونیخ امیدوار است که روند بهبودی اش تسریع یابد تایید کرد که در بازی هفته ی بعد تیمش حضور خواهد داشت.
ریبری جام جهانی را به دلیل مصدومیت از دست داد و با تاخیر در تور پیش فصل بایرن مونیخ شرکت کرد.با این حال هافبک 31 ساله تایی دکرد که او آماده ی بازگشت به میادین است و در بازی مقابل ولفسبورگ بازیخواهد کرد.او در مصاحبه با کیکر گفت: " از دوشنبه در تمرینات حاضر خواهم بود. مشکل زانویم حل شده و پس از بازگشت از آمریکا تستها نشان داد که مشکلش جدی نیست. نمیخواهم ریسکی انجام دهم و دلیل استراحتم همین است. ترجیح میدهم مدتی استراحت کنم تا اینکه چند هفته مصدوم باشم."ریبری روز گذشته در دیدار تیمش مقابل دورتموند در سوپرکاپ آلمان، از سکوها بازی را تماشا کرد و در لیست گواردیولا حضور نداشت.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یوفا نامزد دریافت جایزه ی بهترین بازیکن سال را اعلام کرد که در آن دو بایرنی و یک رئالی حضور دارند.
مانوئل نویر و آرین روبن از بایرن مونیخ و کریستیانو رونالدو از رئال مادرید بازیکنانی هستند که برای دریافت جایزه ی برترین بازیکن اروپا باید با هم به رقابت بپردازند.بهترین بازیکن قاره ی سبز 28اوت در جریان قرعه کشی مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا برگزیده خواهد شد.این جایزه در سال 2011 توسط میشل پلاتینی رئیس یوفا و خبرنگاران ورزشی اروپا راه اندازی شد و مسی، اینیستا و ریبری به ترتیب برندگان این جایزه بوده اند.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گفته می شود سران بایرن قصد دارند سریعا برای مارتینز جایگزین پیدا کنند.
پس از مصدومیت جدی خاوی مارتینز در بازی برابر بروسیا دورتموند و پارگی رباط صلیبی پای چپ او، مشخص شد که گواردیولا تا حدود یک سال او را در اختیار نخواهد داشت، حالا بایرن قصد دارد آرتورو ویدال از یوونتوس را جایگزین او کند.مارتینز در تابستان 2012 با مبلغ 32 میلیون پوند به بایرن مونیخ پیوست و در قهرمانی های دو سال اخیر باوارایی ها نقش مهمی داشته، حال غیبت طولانی مدت او می تواند برای بایرن دردسر ساز باشد. با توجه به این که تونی کروس چندی پیش به رئال مادرید پیوست و وضعیت آمادگی تیاگو نیز چندان مشخص نیست و همچنین سباستین روده نیز تجربه بازی های اروپایی را ندارد؛ به نظر می رسد انتقال ویدال به آلینز آرنا گزینه منطقی و در دسترسی باشد.آرتورو ویدال چندی پیش در آستانه انتقال به منچستر یونایتد قرار داشت اما این انتقال صورت نگرفت، حالا گزارشات در مطبوعات آلمانی می گویند که بایرن به طور جدی به دنبال خرید ویدال است تا جایگزین مطمئنی برای مارتینز داشته باشد. مبلغ پیشنهادی احتمالی مونیخی ها هنوز مشخص نیست اما گفته می شود طی چند روز آینده پیشنهادی رسمی از سوی بایرن مونیخ برای خرید ویدال به یوونتوس ارائه خواهد شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، وینگر هلندی باوارایی ها طی مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ درباره مسائل مختلف خودش و تیم صحبت کرده، روبن امیدوار است که هر چه زود تر به آمادگی کامل برسد و همراه با دیگر اعضای تیم فصل خوبی را سپری کند.
سوال: "بابت حضور در جمع سه نامزد پایانی کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا به شما تبریک می گوییم، چه احساسی داری؟"روبن: "بسیار عالی و باعث افتخار من است. با وجود این همه بازیکنان بسیار خوب در لیست این پاداش خیلی خوبی برای نمایش خوب من در فصل گذشته در بایرن بود.
"سوال: "مانوئل نویر نیز در کنار تو حضور دارد..."روبن: "دو بازیکن از بایرن مونیخ، به علاوه توماس مولر و فیلیپ لام در رده های بعدی. این قطعا نشان می دهد که بایرن در طی چند سال اخیر در اروپا تا چه حد نمایش خیره کننده و خوبی داشته است."سوال: "در بازی سوپر کاپ نبودت احساس می شد، چه زمانی آماده خواهی بود؟"روبن: "نتیجه ناراحت کننده ای بود، هنوز برای این بازی آماده نبودم. باید چند روز دیگر تمرین کنم و به آمادگی کامل برسم، فعلا تمام تمرکزم بر روی تمرینات است.
"سوال: "استراحت چند هفته ای بعد از جام جهانی چطور بود؟"روبن: "من واقعا به فوتبال عادت کرده ام و دوری از آن سخت است! اما این دو سه هفته استراحت خوبی داشتم و حالا چند روز دیگر وقت لازم است تا کاملا برای بازی اول جام حذفی آماده شوم."سوال: "نظرت درباره بازی سوپرکاپ چیست؟"روبن: "خوب شروع کردیم اما در ادامه بازی را از دست دادیم. باید این نمایش عالی را به دورتموند تبریک بگوییم. آن ها عالی کار کردند. همچنین، برای خاوی مارتینز ناراحت هستم...
"سوال: "رباط صلیبی پای مارتینز پاره شده است..."روبن: "او اینجا بود و با هم صحبت کردیم، اتفاق واقعا تلخی بود. او واقعا بازیکن مهمی برای ما بود و در بازی های مهم تفاوت ها را رقم می زد. مانند بازی فینال جام حذفی یا بازی های لیگ قهرمانان سال 2013، مارتینز در زمین بسیار عالی کار می کند. او باید آرامش داشته باشد و به کارش ادامه دهد، هر چند سخت است، اما باید تلاش کند و زود برگردد.
"سوال: "بعضی از هواداران از بابت حضور تعداد زیادی از بازیکنان در بازی های ملی و اردو آماده سازی متفاوت بایرن، نگران هستند که شاید آغاز فصل چندان خوب نباشد؛ دراین باره چه می گویی؟"روبن: "نیازی به نگرانی نیست. حریفان قدرتمند بیشتری در این فصل داریم اما ما می دانیم که با مربی بسیار با تجربه ای که دارم و با توانایی های خودمان، از پس هر کاری بر می آییم. من فکر می کنم این خوب است که بوندسلیگا با بازی برابر ولفسبورگ، شالکه و اشتوتگارت آغاز می شود، حریفان بسیار سرسخت که ما را به چالش می کشند. همه می دانند که دلیلی ندارد که نتوانیم موفقیت های گذشته را تکرار کنیم.
"سوال: "جام حذفی با دیدار برابر تیم دسته سومی پرویستن مونستر آغاز می شود، نظرت چیست؟"روبن: "در هر صورت، این گونه تیم ها مبارز هستند و همه توانایی های خود را نشان می دهند. اگر فوتبال خودمان را نمایش دهیم با اقتدار به مرحله بعد می رویم و در ادامه نیز می توانیم خوب کار کنیم، از این بابت مطمئن هستم.
"سوال: "و در پایان؛ پس از خداحافظی فیلیپ لام و فرانک ریبری از بازی های ملی، تصمیمی برای این کار نداری؟"
روبن: "نه! می خواهم تا زمانی که از آن لذت می برم و بدنم یاری می کند ادامه دهم."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در جریان دیدار سوپرجام آلمان بین تیم های بایرن مونیخ و دورتموند خاوی مارتینز به شدت آسیب دید و حالا به بایرن مونیخ به شدت به دنبال یافت جایگزین وی است.
هرچند که هنوز هیچ اظهار نظری به طور رسمی از سوی باواریایی ها صورت نگرفته است اما از ویدال، خدیرا و روخو به عنوان گزینه های جایگزنی مارتینز یاد می کنند.خبرگزاری یورو اسپورت امروز با انتشار مطلبی مدعی شد که باشگاه رئال به دلیل ترافیک بازیکن در خط میانی مشکلی با جدایی خدیرا ندارد و این ملی پوش 27 ساله آلمانی جدی ترین گزینه پپ برای پر کردن خلا مارتنیز خواهد بود.یورواسپورت در ادامه از علاقه آرسنال و فیورنتینا به جذب این بازیکن خبر می دهد و مدعی م ی شود که در صورت ورود رسمی باشگاه بایرن به پروژه جذب خدیرا دو باشگاه دیگر شانسی برای رقابت با بایرن نخواهند داشت و به احتمال فراوان باشگاه رئال با بایرن به توافق نهایی دست خواهند یافت.در این گزارش همچنین آمده است که گواردیولا قصد دارد تا پیش از دیدار هفته اول برابر وولفسبورگ جایگزین ماریتنز را در تیم خود داشته باشد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دوران حضور پر سر و صدای فرانک ریبری در تیم ملی فرانسه چهارشنبه شب به پایان رسید؛ اتفاقی که خیلی هم غیرمنتظره نبود. زمانی که او در بعد از ظهر چهارشنبه، در مصاحبه ای اعلام کرد: "دیگر نمی خواهم در انتخاب های دیدیه دشان در نظر گرفته شوم."
این تصمیم از بهترین بازیکن آبی ها، که تنها با آغاز ماه آوریل 31 ساله شده است، آن را در دسته بازیکنانی قرار خواهد داد که خلق و خوی آنها مانع از آن شد که در رده ملی به آنچه استحقاقش را داشت، برسد. در مقایسه با بازیکنان دیگری مانند دیوید ژینولا، اریک کانتونا و سمیر نصری، 81 بازی ملی ریبری یک دستاورد خوب برای او به شمار می آید- او را در رتبه 14 لیست بازیکنان ملی فرانسه تا کنون قرار می دهد – با این وجود حالا که او از صحنه های رقابت های ملی خارج شده است این طور به نظر می رسد که دستاوردهای ریبری بسیار کمتر از توانایی های او بوده است.او در مصاحبه با کیکر گفت: "من می خواهم خودم را بیشتر به خانواده ام اختصاص بدهم و بر روی وظایف خود در بایرن تمرکز کنم، و همچنین فرصت را در اختیار بسیاری از بازیکنان بزرگ جوان که تمایل دارند در تیم ملی بازی کنند قرار دهم. بالا و پایین در زندگی وجود دارد، اما در حال حاضر زمان برای آغاز فصل جدیدی در زندگی من رسیده است."از داستان او در لباس آبی تیم ملی به عنوان یکی از استعدادهای به ثمر نرسیده یاد می شود. خاطرات او مترادف با دورانی است که فوتبال فرانسه پر از بازیکنان بزرگ با عملکرد ضعیف بود. این یک میراث غم انگیز از بازیکنی است که می توانست، بسیار بیشتر از این بدرخشد و با این وجود پس از یک شروع خیره کننده ، نتوانست مردم کشور خود را به موفقیت برسانند.صعود ریبری در تیم فرانسه یکی از معدود موفقیت های ریموند دومنک بود. او مدت کوتاهی قبل از آنکه تیم متزلزل فرانسه به جام جهانی 2006 آلمان برود، وارد بازیهای ملی شد. او ستاره تیم فرانسه در راه رسیدن به موفقیت در آن رقابتها بود، به ویژه گل به یاد ماندنی ای که او در برابر اسپانیا در مرحله یک هشتم نهایی به ثمر رساند.در طول دوره مربیگری دومنک، او تنها ستاره خطرناک فرانسه بود، و زمانی که تاثیر او برای تیم ملی فرانسه از بین رفت، تیم ملی فرانسه نیز کارایی خود را از دست داد، و این اتفاق منجر به تجربه وحشتناک فرانسه در جام جهانی 2010 شد.ریبری با مشکلات بسیار زیادی که مرتبط به شرایط او در اروپا بود، به آفریقای جنوبی سفر کرد. از جمله این مشکلات این بود که او به علت مصدومیت یازی های زیادی از جمله دیدار مرحله پلی آف فرانسه مقابل ایرلند را از دست داده بود. همچنین او به علت کارت قرمزی که در بازی رفت نیمه نهایی جام باشگاههای اروپا مقابل لیون دریافت کرد مجبور شد، فینال لیگ قهرمانان مقابل اینتر را از روی سکوها تماشا کند.هر چند، بیشترین فشاری که به ریبری از سوی رسانه ها وارد شد، در رابطه با زندگی خصوصی ریبری و مسئله "رسوایی اخلاقی در آوریل 2010 بود، که تازه در ماه ژانویه همین امسال توانست از آن تبرئه شود.نمایش او همراه آبی ها در جام جهانی آفریقای جنوبی، نشان دهنده فشار زیادی بود که از نظر ذهنی به او وارد می شد. از نظر شخصیتی او یک بازیکن پرتلاش و خوشبین بود، چیزی که هرگز در طول تابستان سال 2010 از او مشاهده نشد. درام ریبری اولین مشکل از مجموعه فجایعی بود که مردان دومنک با آن روبرو شدند؛ که آغازی برای دومینوی نابودی آنها بود.اگر چه رسوایی اواخر بهار شهرت این بازیکن را لکه دار کرده است، اما اعتصاب بازیکنان فرانسه در نیسنا بود که مردم فرانسه را به نقطه اوج عصبانیت خود رساند. بعضی معتقدند این بازیکن بایرن مونیخ شخصیت اصلی و سردسته افرادی بود که این اعتصاب را ترتیب دادند؛ علاوه بر این شایعات دیگری نیز وجود داشت که او، ستاره جوان آن تیم یعنی "یوهان گوفران" را مورد آزار و اذیت قرار داده است.
بارقه امید بازی های فرانسه در چهار سال قبل یعنی فرانک ریبری، به طور ناگهانی در نقش یک آشوبگر ظاهر شد. در حالی که بسیاری از بازیکنانی که آشوب نیسنا را بوجود آوردند – از جمله نیکلاس آنلکا- به مدت طولانی از تیم ملی دور بودند، لوران بلان، که به عنوان سرمربی پس از شکست دومنک در جام جهانی جایگزین او شد، اذعان داشت که بازیکنی در حد و اندازه های ریبری به راحتی قابل چشم پوشی و حذف از تیم ملی نیست.هر چند فرانسوی ها، این اتفاقات را خیلی سریع فراموش نکردند و ریبری را در اولین بازگشت به تیم ملی فرانسه هنگامی که مقابل لوکزامبورگ وارد زمین شد– که از قضا جانشین بازیکن پرحاشیه دیگری به نام سمیر نصری شد-هو کردند.اتهاماتی مانند تنبلی، خودخواهی و بی توجهی به طور همیشگی به این ستاره بایرن وارد می شد و به گفته برخی از منتقدین، سطح بازی او در تیم ملی فرانسه به ندرت به سطح بازی او در بایرمونیخ می رسید. خود او اغلب بیشتر از استعدادش به چشم می آمد. او اغلب بیش از حد توانش در بازی مسئولیت می پذیرفت و برای اینکه در کانون توجهات قرار بگیرد بیش از حد دریبل می زد.با توجه به خصومت پاریسی ها با ریبری، با توجه به اینکه او را به عنوان یک بازیکن مارسی می شناختند، ریبری به راحتی پذیرفت که او در مونیخ بسیار راحت تر از فرانسه کار می کند؛ هر چند چنین اظهار نظر هایی تنها شعله انتقادات را افزایش می داد.ریبری در این مورد گفت:"من در فرانسه احساس می کنم که کسی به من علاقه ندارد. می دانید که چرا من با بایرن قرار داد بستم آنهم در شرایطی که هرجا می توانستم بروم؟ به این علت که احساس کردم آنجا من را می خواهند."تنها جایی که ریبری در مسیر حرفه ای خود در فرانسه، شروع به نشان دادن بالاترین سطح خود در مقابل جمعیت استاد دوفرنس کرد، در بازی برگشت مقابل اوکراین بود. آنها بازی رفت مرحله پلی آف جام جهانی را با نتیجه 2-0 به اوکراین واگذار کرده بودند. اتفاقا این اتفاق زمانی بود که او در اوج مسیر حرفه ای خود توانسته بود در رده بندی توپ طلا، در رتبه سوم قرار بگیرد. او در نهایت مسئولیت پذیری خود برای تیم ملی را نشان داد و در این مسیر برای تیم دست به فداکاری زد. ریبری که حالا بسیاربلوغ یافته بود در نهایت نسبت به هم تیمی هایش ادای احترام وقدردانی کرد. حتی چند روز قبل از آن بازی حیاتی در مقابل اوکراین، بازیکن سابق گالاتاسرای اشاره کرد که در کشور خود چندان احساس محبوبیت نمی کند.ریبری در مورد شانس خود را برای برنده شدن توپ طلا گفت:"من احتمالا می توانستم با کمی حمایت بیشتری می توانم آن را بدست آورم. من من واقعا تعجب می کنم که چرا مردم در فرانسه ترجیح می دهند که مسی و یا رونالدو برنده این عنوان شوند."این "حمایت" پس از نقش ریبری در رهبری تیم در پیروزی 3-0 فرانسه مقابل اوکراین بسیار بیشتر شد. این بازی به عنوان یک معیار برای بازگشت اخلاق به تیم ملی در نظر گرفته شد.او به رسانه ها گفت: "طرفداران واقعا با ما بودند. ما سختیهای زیادی متحمل شدیم، تا به این موفقیت رسیدیم و این بسیار زیباست. زمان بسیار زیادی از آخرین باری که من این گونه حمایت از تیم را در استاد دو فرانس دیده ام، گذشته بود."اما در حالی که ریبری در آماده ترین شکل خود برای حضور در جام جهانی به سر می برد، یک سری از اتفاقات باعث شد تا رویاهای او به ثمر نرسد. شکست او در بردن عنوان توپ طلا باعث شد تا اعتماد به نفس او آسیب ببیند و انتخاب او به عنوان نفر سوم یک توهین برای بازیکنی بود که سال فوق العاده ای را با باشگاه خود سپری کرده بود و کمک زیادی کردتا تیمش برنده لیگ قهرمانان اروپا شود.سپس او دچار یک آسیب دیدگی شد. یک جراحی کوچک در ماه فوریه باعث شد تا گفته شود او فقط مدت کوتاهی قبل از جام جهانی به شرایط مسابقه می رسد. در ابتدا به نظر می رسید که این مسئله زیاد جدی نباشد اما بعد این طور گفته شد، که این مصدومیت باعث شد جام جهانی برای این بازیکن قبل از شروع به پایان برساند. شرکت او در عکس تیمی فرانسه قبل از رفتن به برزیل نیز یک خوش بینی بی فایده بود و نشان داد که این آخرین حضور ریبری در لباس فرانسه بود.هر چند یورو 2016 در فرانسه برگزار خواهد شد، نظر ستاره اهل بولونه در اعلام بازنشتگی خود از تیم ملی نشان می دهد که او احساس می کند بدنش دیگر توانایی تحمل فشار بازی های ملی را ندارد و مشکلات فیزیکی اخیر او این مسئله را تایید می کند.این یک پایان غم انگیز برای این بازیکن 31 ساله است، اما این مسئله او را از همراهی با آنچه که قبل از آن در مسیر بازیهای ملی انجام داده بود، باز نمی دارد. انتظارات بسیاری که در نقطه اوج به پایان نرسید.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مصدومیت شدید خاوی مارتینز که او را برای مدت ها از فوتبال به دور نگه می دارد؛ سبب شده است تا مدیران بایرن، به دنبال پیدا کردن جانشین مناسبی برای وی باشند.
نشریه بیلد دیروز گزارش داد که بایرنی ها 4 گزینه را مدنظر دارند: رافائل واران و خدیرا از رئال مادرید، دیه گو گودین از اتلتیکو مادرید و مهدی بن عطیه از رم.به ادعای بیلد، واران و گودین از شانس بیشتری برای جانشینی مارتینز برخوردارند.خدیرا می تواند سال آینده بصورت رایگان به بایرن برود و بن عطیه هم قیمت بسیار بالایی دارد. با این وجود رسانه های ایتالیایی شانس بن عطیه برای رفتن به بایرن را بسیار بالاتر می دانند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در میان شایعات مختلف، مدافع یونانی المپیاکوس دیگر بازیکنی است که به بایرن مرتبط شده است.
بر اساس گزارشات در منابع یونانی و بریتانیایی، بایرن مونیخ نیز در راه خرید کوستاس مانولاس با باشگاه های منچستر یونایتد و آرسنال وارد رقابت شده است.مانولاس که یکی از بهترین های تیم ملی یونان در جام جهانی 2014 بود و همچنین در فصل گذشته رقابت های باشگاهی در تیم المپیاکوس یوناند، به خصوص در رقابت های لیگ قهرمانان، بسیار خوش درخشید؛ اکنون مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار گرفته است. پس از پایان رقابت های جام جهانی بسیاری از کارشناسان این مدافع 23 ساله را، که توانایی بازی در پست هافبک تدافعی را نیز دارد، استعدادی آینده دار و درخشان خواندند.حال بایرن مونیخ قصد دارد برای پر کردن جای خالی خاوی مارتینز او را به خدمت بگیرد، مانولاس در کنار ویدال، خدیرا و ساویچ از محتمل ترین گزینه های جایگزینی مارتینز است. این در حالی است که آرسنال و منچستر یونایتد نیز به طور جدی خواهان جذب او هستند.باشگاه المپیاکوس یونان اعلام کرده است که تنها با پیشنهادی بالاتر از 13 میلیون پوند اجازه خروج مانولاس را می دهد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پر مرته ساکر مدافع آلمانی تیم فوتبال آرسنال ، روز جمعه با اعلام بازنشستگی در فوتبال ملی، به فیلیپ لام و میروسلاو کلوزه پیوست.
وی دلیل کناره گیری از تیم ملی فوتبال آلمان را ، تمرکز بر بازی های باشگاهی عنوان کرد.
مدافع 29 ساله تیم ملی فوتبال آلمان که 104 بازی ملی در کارنامه خود دارد گفت رویایش اکنون ، کمک به توپچی ها برای برتری در لیگ برتر انگلیس است.
وی در مصاحبه با زود دویچه زایتونگ گفت: می خواهم این فصل از زندگی خود را به پایان رسانم ؛ پیروزی در جام جهانی و کسب قهرمانی آن ، نتیجه طلایی در مدت هشت هفته از زندگی ما در برزیل بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، وی افزود اکنون نیز می خواهم با آرسنال در لیگ برتر قهرمان شویم و قهرمانی بازی های باشگاهی اروپا را نیز کسب کنیم.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مطبوعات ایتالیا مدعی شده اند که بایرن برای پر کردن خلاء خاوی مارتینز مصدوم قصد دارد استفان ساویچ مدافع مونتنگروئی فیورنتینا را جذب کند.
مارتینز در دیدار چهارشنبه شب بایرن مقابل دورتموند به شدت دچار آسیب دیدگی شد و تا مدتها از میادین دور خواهد بود.امروز خبرگزاری های Ita Sport و forzaitalian ایتالیا مدعی شدند که بایرن، استفان ساویچ مدافع 23 ساله فیورنیتا را مد نظر قرار داده است.در این گزارش ادعا شده است که روابط خوب حاکم بین دو باشگاه بایرن و فیورنتینا مسیر این انتقال را هموار خواهد کردو باواریایی ها می توانند با مبلغی کمتر از 13 میلیون یورو این مدافع را جذب کنند.این روزها از ارتور ویدال، سامی خدیرا، دانیل اگر ،کوتاس مالوناس و لوئیز گوستاوو برای جایگزینی خاوی مارتینز صحبت می شود .باشگاه بایرن مونیخ تاکنون هیچ موضعی مبنی برای خرید و یا عدم خرید برای جایگزینی مداع-هافبک مصدوم خود نگرفته است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)