من تو بازی قدرت تیمم که تو سطح دو هستم 24 است و میشه گفت که جزئ تیمای متوسط هستم ولی امروز که داشتم تو جدولهای لیگهای مختلف میچرخیدم میدیدم که به به بعضی از لیگها نفر اولشون 20-21 است و بقیه 13-14!!!
خدا شانس بده و آقا براتون تو این بازی فقط یک دعا دارم اون هم اینکه ایشالا هیچ وقت با این هندی ها تو یک جدول نیوفتید که از ما خوره تر هستند! و کلا تیمشونو فقط با توکن و بازیکنهای اسکات میبندند!
یعنی بیکارتر و بی تفریحتر از ما ایرانیها فقط اینان!!!
خداییش تو بازی آمریکایی بنظرم تا الان اصلا ندادم! که بدلیل وجود کار و تفریح فراوان تو آمریکاست که ملتش مثل ما الکی وقتشونو با این بازیهای چرت تلف نمیکنند
امروز از چمپیونزلیگ حذف شدم و تیم حریف تمام بازیکنهای اصلیش 30 به بالا بودند و بازیکنهای تعویضیش میشه گفت 2-3 ستاره بودند! و این باعث شده بود که تو دور رفت گولشو بخورمو فکر میکردم که من قویترم! که البته نتیجش دو شکست و حذف شدن بود
تو لیگ همم که احتمال 2-3 شدنم زیاده ولی 3 بیشتر و کلا 5-6 تیمیم که برای رتبه 2-3 میجنگیم! و رتبه یکمون هم که تا امروز هیچ امتیازی تو لیگ از دست نداده! و میانگین بازیکهای اصلیش 34-35-36 است! تو ت عویضیهاش هم 2-3 تا 24-25 داره که ضعیفتریناشن!
این وسط فقط باید برای جام حذفی بجنگم و برای بازیکنهام تو جام خذفی مقداری جایزه هم گذاشتم تا انگیزشون بره بالاتر!
حالا بنظرتون تو لیگ هم برای 2-3 شدن آیا برای بازیهای باقیمانده جایزه بذارم تا انگیزشون بره بالا یا نه و ارزش نداره 2-3 شدن و فکر کنم که چهارم حتما بشم!(اختلاف نفر دوم تا پنجم 2 امتیازه فقط)