Design & Developed BY Patira

صفحه 71 از 142 نخستنخست ... 2161697071727381121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    سلام عزیز

شرمنده دیشب هر کاری کردم نتونستم جواب بدم نتم خیلی اوضاعش خراب بود!

والا خودمم نمیدونم ضد سیستمم چیه! یعنی بیشتر از چه سیستمی شکست خوردم.خودت با چه سیستمی بازی میکردی؟؟؟

آقا ضد سیستممون هم که من به یکی باختم که ده تا قدرتش از من کمتر بود و 2-3 برده! 4-5-1 هست
    که با دو بال و یک هافبک دفاعی و یکی اون وسط و یکی هم جلو همه بازی کرده!
    و اونی که جلو هست رو گذاشته متمایل به چپ یعنی ای ام سی متمایل به چپ

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها

1-0 باختم توپ و میدون دست من بود همش حمله میکردم همش موقعیت داشتم مالکیت توپ مال من بود طرف اواخر نیمه دوم ترکیبشو عوض کرد یکم مالکیتش بیشتر شد و گل زد خیلی شکست تلخی بود چون حرفی برای گفتن جلوم نداشت و خودم مونده بودم چرا ی توپامم گل نمیشه
    طرف نزدیک بازی ک شد ترکیبشو تغییر داد یکم ، همون سیستم بود فقط دوتا هافبکش MC شدن در واقع 3-2-5 چید ترکیبو منم با این تغییرش یکم تغییر دادم سیستمو بین بازی هم باز کمی سیستمو تغییر دادم نمیدونم چی شد خیلی موقعیت کم داشت تک و توک داشت ک یکیش گل شد ، بازی هم تو خونه خودش بود حالا پس فردا بازی برگشت تو زمین منه باید ی تدبیری بیاندیشم بتونم شکستش بدم و گل نخورم
    ولی خوشم اومد با اینکه خودش بود باز مالکیت مال من بود تو زمین حریف و این یعنی ترکیبش جواب نداد

حالا چ جوری میشه فهمید مقابل چ ترکیبی باید چ ترکیبی بچینیم ک مالکیت در اختیارمون قرار بگیره و بازی رو دردست بگیریم؟ مثلا با تیمی ک 3 دفاع وسط گذاشته و بقیه بازیکناش تو فاز حمله هستن یعنی 3 تا MC داره ی AMR ی دونه AML و دوتا مهاجم چ جوری میشه مالکیت رو در اختیار گرفت؟ اخه خط هافبک رو همه رو دراختیار داره!!! میخوام یواشیواش یاد بگیرم چ جوری با ترکیبا مقابله کنم و مالکیتو ددر اختیار بگیرم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

آقا الان داشتم بازیهایی که باختمو بد نتیجه گرفتمو خوب نتیجه گرفتمو نگاه میکردم! و دیدم که همه بازیهایی که باختمو بد نتیجه گرفتم طرف اومده و نگاه کرده و دیده که کجاها من تو زمین بازیکن ندارم، و برای حمله اش مثلا برای این سیستم 4-4-2 لوزی من طرف گوشه ها بازیکن چیده و کلا سعی کرده که هیچ بازیکنیش با من درگیر نشه! و ازین طریق برده!

4. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

در ضمن یکی از بهترین مهاجمهامو گذاشته بودم برای پنالتی زدن که انگاری اشتباهی رو اون مسئله تخصص هم داره! و تو نبودم بعد این همه بازی 2تا پنالتی گیرش اومده و هر دورو هم خراب کرده!
    البته تو حین بازی خوب گل زده اما انگاری تخصصش پنالتی خراب کردنه بجا زدن!
    میگم نکنه اصلا اون نشانه پنالتی جلوش به معنی نقطه ضعف باشه؟

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 3 در 2 پست

سلام دوستان یک مطلب رو من تجربه کردم دوست دارم ادای دین کنم.
    وقتی ترکیب حریفتون رو می بینید به لیست اسامی اون برید ببینید هر بازیکن توی پست خودشه یا نه.من این تجربه رو داشتم که حریفم ظاهرا 442بسته بود ولی توی شروع بازی هر بازیکن رو توی پست خودش گذاشته و ترکیبش از زمین تا آسمون تغییر کرده.حتما قبل از شروع بازی این مطلب رو دقت کنید.
    موفق باشید.امیدوارم در لولهای بالا فقط تیمهای ایرانی باشند

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    morineo
    بازیکن محبوب
    lampard
    اسم واقعی شما
    saeed

IranFooladChelsea

Zidane

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

دوستان خوشحال می شم من رو اد کنید اسم تیمم foolad ahvaz یا اسم فیسبوک saeed hardani هست

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش
    بازیکن محبوب
    آندره/مسی

IranPersepolisBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    19
    تشکر شده 24 در 20 پست

سلام بچه ها چطورید!؟
    عصابم شدید داغونه نزدیک فینال 2 تا از جامامه 4 تا مصدوم دارم با 12 تا بسته 1 دونشو خوب کردم دهنم داره صاف میشه شدید

دعا کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــد بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرام

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هر پستی که گرت بیل بازی کنه D:
    مربی مورد علاقه
    آنچلوتی
    بازیکن محبوب
    Greath Bale
    اسم واقعی شما
    آریا

GermanyRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    35
    تشکر شده 19 در 15 پست

سلام.
    ببخشید که یه مدت به این تایپیک سر نزدم.
    حالا بریم سراغ وضعیت تیمم
    خدا رو شکر با اختلاف 10 امتیاز توی لیگ اولم تفاضل گل من با تیم دوم 24 تا فاصله داره ...
    توی 17 بازی 56 گل زدم (توی هر بازی :3.29 گل) و فقط 6 تا گل خوردم
    در این 17 بازی 14 برد 3 مساوی و 0 باخت داشتم
    همون اول کار یه بازیکن 19ساله 3 ستاره با قیمت عالی خریدم.(عالی که میگم ینی عالیااااا) الان 5 ستارست و واقعا عالی کار میکنه
    راستی جالبه که بدونید از اول فصل با یه سیستم بازی کردم ... (1-4-4)
    یه سوال هم داشتم که ممنون میشم جوابمو بدید:به نظر شما من صبر کنم تا پول جمع بشه و بعد بازیکن بخرم یا اگه کم پول داشتم ولی دیدم یه بازیکن که واقعا ارزش داره رو بخرم؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

اینم یک عکس از تیم چهارم جدولمون که ضعیفترین بازیکنش در لول دو 28 است!
    تصاویر کوچ فایل پیوست تصاویر کوچ فایل پیوست Capture.jpg  

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

آقا شما چطور تصویرای مورد نظزتون رو اینجا میذارید؟!!!

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    اینم یک عکس از تیم چهارم جدولمون که ضعیفترین بازیکنش در لول دو 28 است!
    یعنی این تیم تو لول 2 هستش این بازیکنا رو داره؟ مگه میشه؟

صفحه 71 از 142 نخستنخست ... 2161697071727381121 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع