1-0 باختم توپ و میدون دست من بود همش حمله میکردم همش موقعیت داشتم مالکیت توپ مال من بود طرف اواخر نیمه دوم ترکیبشو عوض کرد یکم مالکیتش بیشتر شد و گل زد خیلی شکست تلخی بود چون حرفی برای گفتن جلوم نداشت و خودم مونده بودم چرا ی توپامم گل نمیشه

طرف نزدیک بازی ک شد ترکیبشو تغییر داد یکم ، همون سیستم بود فقط دوتا هافبکش MC شدن در واقع 3-2-5 چید ترکیبو منم با این تغییرش یکم تغییر دادم سیستمو بین بازی هم باز کمی سیستمو تغییر دادم نمیدونم چی شد خیلی موقعیت کم داشت تک و توک داشت ک یکیش گل شد ، بازی هم تو خونه خودش بود حالا پس فردا بازی برگشت تو زمین منه باید ی تدبیری بیاندیشم بتونم شکستش بدم و گل نخورم
ولی خوشم اومد با اینکه خودش بود باز مالکیت مال من بود تو زمین حریف و این یعنی ترکیبش جواب نداد
حالا چ جوری میشه فهمید مقابل چ ترکیبی باید چ ترکیبی بچینیم ک مالکیت در اختیارمون قرار بگیره و بازی رو دردست بگیریم؟ مثلا با تیمی ک 3 دفاع وسط گذاشته و بقیه بازیکناش تو فاز حمله هستن یعنی 3 تا MC داره ی AMR ی دونه AML و دوتا مهاجم چ جوری میشه مالکیت رو در اختیار گرفت؟ اخه خط هافبک رو همه رو دراختیار داره!!! میخوام یواشیواش یاد بگیرم چ جوری با ترکیبا مقابله کنم و مالکیتو ددر اختیار بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید