نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
ارتقای آکادمی یه چیز خیلی خوب داره اونم کسب درآمده.جز کسب درآمد از فروختن اون بازیکنی که میشه بدون توکن خریدش هیچی دیگه تو آکادمی نیستش.قبل از فروشش بزاریمش رو حالت hard و هر سه تا تمرین رو خالی کنیم روش تا قدرتش یکم بره بالاتر و قیمتش بهتر بشه و بعد مستقیم بزاریمش واسه فروش.امروز به شدت پول لازم داشتم واسه خرید بازیکن با فروختن بازیکن آکادمی که بهم داده بود پولم رو به حد نساب رسوندم کلی حال کردم.یعنی هیچی نداشته باشه این کسب درآمدش خیلی خوبه.چون بازیکنی که برای من دو ستاره هستش واسه لول 5 بازی 5 ستاره هست و سرش بدجوری میجنگن.
علی خوب شد این قضیه بازیکنای آکادمی رو گفتی تا حالا 15 توکنیش رو ندیده بودم اگرم بده بازم فرقی نداره واسم مستقیما آزادش میکنم بره دنبال کارش
راستی علی یه سوال واسم پیش اومده چرا انقد پولات کمه؟؟؟ مگه پولاتو خرج چی میکنی ناقلا ؟! آقا بیا معامله کنیم. من 100 میلیون میدمت تو 100 تا توکن بده بهم! کاملا هم منصفانه هستش

همین چند ساعت پیش 2 تا بازیکن آکادمی گیرم اومد که یکیش 21 توکن ناقابل میخواد! بش گفتم برو داداش دیگه با من از این شوخیا نکن

راستی کسی میدونه محدودیت خرید بازیکن ها بین چند تا لول هست ؟؟!! منظورم اینه که وقتی ما یه بازیکن رو میخوایم بخریم من خودم لول 13 ام به شخصه دیدم از لول 11 هم هستن تو لیست فروش من.ولی بالاتر ندیدم! یعنی تا 2 لول پایین تر یا بیشترم هست؟؟؟