روانخواه: مصدوميت مجددم تقصير پزشك ايرانى بود
اميد روانخواه،هافبك استقلال يكى از بهترين بازيكنان اين تيم در زمان سرمربيگرى ناصر حجازى بود. با اين حال او در ۲ فصل گذشته به دليل مصدوميت نتوانسته براى تيمش بازى كند. روانخواه شرايطش را خوب توصيف كرد و گفت كه بعد از انجام تست پزشكى از شنبه بازى با توپ را آغاز مى كند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• تمرينات سبك خود را شروع كرديد.آسيب ديدگى تان برطرف شده است؟
- بله.من تمرينات سبك خود را آغاز كردم. خدا را شكر آسيب ديدگى ام كاملا بر طرف شده است. سه شنبه در آخرين تست پزشكى شركت مى كنم و اگر مشكل خاصى نباشد از شنبه تمرين با توپ را آغاز مى كنم.
• فكر مى كنيد كى بتوانيد براى استقلال بازى كنيد؟
- با صحبتى كه با پزشك تيم كردم، تا۲ هفته ديگر شرايط بازى را پيدا مى كنم.البته اين كه كى بتوانم براى استقلال بازى كنم بستگى به صلاحديد كادر فنى دارد.وظيفه من فقط تمرين كردن است و بقيه مسائل بستگى به نظر سرمربى تيم دارد.
• در فصل پيش در همان اوايل فصل از همان جايى كه ۲ فصل قبل مصدوم شده بوديد،آسيب ديديد.علت اين قضيه را چه مى دانيد؟
- من ۲ فصل قبل پيش يك دكتر ايرانى عمل جراحى كردم. اين پزشك من را بد عمل كرد و باعث شد مصدوميتم تكرار شد.دوست ندارم در شرايط فعلى در باره اين مسائل حرفى بزنم اما حتما بعدا در مورد اين مساله حرف مى زنم.
• بازيكنانى كه طولانى مدت مصدوم هستند،معمولا كمى با ترس بازى مى كنند. شما همان جنگندگى سابق خود را حفظ مى كنيد يا به خاطر جلوگيرى از آسيب ديدگى مجدد كمى با احتياط بازى مى كنيد؟
- جنگندگى جزو بازى من است.من هيچ وقت از آسيب ديدگى نمى ترسم و معتقدم بازيكن بايد تمام توان خود را براى تيمش بگذارد.در ضمن من دليلى براى ترس نمى بينم چون پيش يكى از بهترين دكترهاى آلمانى عمل كرده ام و مطمئنم مشكلى برايم به وجود نمى آيد.
• حدود ۳ هفته ديگر با پرسپوليس بازى داريد.شما ۲ فصل قبل در ۲ بازى رفت و برگشت به پرسپوليس گل زده ايد شرايط خود را در اين بازى چگونه مى بينيد؟
- تمام تلاشم را براى گلزنى به پرسپوليس مى كنم.من تا حالا براى اين بازى استرس نداشته ام و به همين دليل توانستم به اين تيم گل بزنم.
• با توجه به اين كه پرسپوليس در اين چند هفته هماهنگ تر از استقلال نشان داده است. فكر نمى كنيد بازى سختى پيش رو داشته باشيد؟
- على دايى، سرمربى پرسپوليس مربى بسيار خوبى است.من خودم شخصا خيلى به او علاقه دارم و معتقدم بسيار انسان دلسوزى است اما كادر فنى جديد استقلال بسيار با انگيزه كار مى كنند. آنها از نظر فنى بسيار قوى هستند. من معتقدم دربى امسال يكى از زيباترين بازى هاى چند سال اخير فوتبال مى شود.